Niva Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Recent am ridicat o niva cu 7 cm , cu arcuri de Chevrolet Niva , sunt mai lungi cu 1,7 spire . Kitul folosit : Doua arcuri chevi niva - 380,00 ron doua distantiere pivot - 100,00 ron doua amortizoare Lip 4x4 - 380,00 ron (gaz/ulei) sase suruburi clasa 10 - 5,00 ron doi pivoti forjati - 160,00 ron =========================================== Total - 1025,00 ron + munca Cam asa arata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva Da, interesant, felicitari de realizare!:br Dar, pe teren accidentat a-ti probat-o? Mai are tendinta de a se pierde directia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Septembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva Cu anvelopele simex nu am cum sa le simt, ca ori cum pilotezi un "avion", Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva Salut! Masina arata cu totul altfel !!! Felicitari ! Imi poti spune ce grosime au distantierele de la pivot? yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva am vazut pe undeva poze cu distantierii de pivot....dar cel mai indicat este sa aiba pe o parte un unghi de 10 grade,tot in topicurile de la sectiunea lada niva stiu lucrul asta....cred ca se poate face si "home made"..au mai facut baietii la masini....si au iesit bine:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva frumoasa realizare ,felicitari! distantierii de pivot necesita acel unghi de 10 grade daca depasesc 50 mm! am gasit asta ulterior p un site de niva ,cred ca belgia, dupa ce eu am tot probat practic aceasta shestie pt ca distantierii cei dintai p care i-am facut au fost drepti si am avut probleme cu unghiul de cadere si asta m-a determinat sa ii to modific,prima data cu 5 grade apoi cu 7 si m-am oprit la 10! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva frumoasa realizare ,felicitari! distantierii de pivot necesita acel unghi de 10 grade daca depasesc 50 mm! am gasit asta ulterior p un site de niva ,cred ca belgia, dupa ce eu am tot probat practic aceasta shestie pt ca distantierii cei dintai p care i-am facut au fost drepti si am avut probleme cu unghiul de cadere si asta m-a determinat sa ii to modific,prima data cu 5 grade apoi cu 7 si m-am oprit la 10! Distrantierul meu are doar 30 mm si mi-a modificat unghiul de cadere. O sa vorbesc si eu cu strungarul sa vad daca poate sa imi scoata un unghi de 10 grade din el. Ridicarea mea este de 5 cm; 2 cm distantier sus la arc si 3 cm inelele de la baza suportului de arc. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva totusi pt exploatarea pe mai mult timp in conditiile ridicarii unghiuri diferite la : planetare , burdufe de planetare , rulmenti in grup si fuzeta ,simeringurile aferente ,unghiuri diferite la trensmisiile cardanice ,si sa nu fiu carcotas ..teoretic nu numai centrul de greutate se schimba dar si ecartamentul devine mai mic pt ca basculele fata ramn aceleasi , iar bara de torsiune nu mai lucreaza in parametri , in setul de la cluj am vazut ca exista chiar alta bara de torsiune si alte brate pt ca inaltarea pe spate tot trage puntea inspre fata cu ceva milimetri deci amotizoarele nu mai lucreaza la verticala , asta ramanand valabil in rularea pe sosea distante lungi parerea mea !:wink: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva Corect ! Pe spate pozitia puntii se modifica daca nu se prelungesc "ciolanele". Eu folosesc doar kitul banal de inaltatoare de cauciuc pe spate , fiinca nu cistigam nimic cu inaltarea caroseriei , puntea tot e tiri la aceas inaltime de sol. Pe fata ungiul de cadere se modifica in functie de garda la sol , dar e nesemneficativ la anvelope de simex s-au alte profile de teren . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva Eu am inaltat-o cu vreo 4 cm sufucient cat sa nu stric nimic la ea (suspensie, planetare, decalaj punte spate...) dar sa schimbe aspectul masinii, o face mai impunatoare. am folosit distantieri la talpa de la arc cu telescop pe fata plus distantier pivot si inel spata cu modificare suport prindere telescop. Arcurile si telescoapele au ramas originele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva Eu am inaltat-o cu vreo 4 cm sufucient cat sa nu stric nimic la ea (suspensie, planetare, decalaj punte spate...) dar sa schimbe aspectul masinii, o face mai impunatoare. am folosit distantieri la talpa de la arc cu telescop pe fata plus distantier pivot si inel spata cu modificare suport prindere telescop. Arcurile si telescoapele au ramas originele poze nu pui ??? Hai ca sunt ieftine 2-3 cadre :h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Solutii pentru ridicat fata la Niva Cam asta echitul de inaltare fata si spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate