Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce kit de suspensie aveti pe masina?

ALF-DMAX

Ce kit de suspensie aveti pe masina?  

282 membri au votat

1. 1. Ce kit de suspensie aveti pe masina?

• OME
      78
    • Ironman
      23
    • Trail Master
      13
    • EFS
      0
    • Rancho
      3
    • SkyJacker
      4
    • Rubicon Express
      6
    • Rough County
      3
    • Altele
      52
    • Am suspensia stock
      100

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Ce kit de suspensie aveti pe masina?

La Jimny am kit de suspensie de 3" de la jimnybits.co.uk. Suspensiile sunt Procomp ES9000.

Ce pot spune dupa doua iesiri, controlul si stabilitatea masinii a fost inbunatatita simtitor fata de varianta stoc cu distantiere.

Trecerea peste denivalari este mai usoara si la deplasare in viteza pe un drum cu gropi, socurile sunt atenuate mult mai bine ca inainte. Acuma ramane de vazut fiabilitatea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am comandat si trebuie sa imi soseasca un kit de 4'' ( 10cm ) de la 4xfourART, pret 950 EURO, pt. Suzuki Jimny, am inteles ca pot folosi anvelope de 31'' , dupa ce le montez revin cu impresii, daca foloseste cineva acest kit il rog sa dea detalii.

Atasez si poza.

[ATTACH=CONFIG]137842[/ATTACH]

1411417140_Suspensie4.thumb.jpg.9f124e5d9ff37fd229127ca46c2e2efe.jpg

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Salut,

Am o noua masina, jeep Wrangler Rubicon pe care am instalat dupa experienta excelenta avuta la Nissan tot OME.

Inaltare foarte buna, confort excelent, mult imbunatatit pe denivelari scurte, roti mai late care nu mai ating bara stabilizatoare.

Singurul mic neajuns este un ruliu mai mare dar nederanjant.

Recomandabil 100%.

Mircea,
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Ironman +2" cu amortizoare "foam cell" pe Defender 90 - imbunatatire majora fata de suspensia standard in offroad si onroad (nici nu mai simt lipsa barilor stabilizatoare).

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

OME 2" folosesc si eu,cele stock erau praf si pulbere,asa ca in scurta plimbare la munte,diferenta s-a simtit enorm.comfort crescut,foarte buna amotizoare,la denivelari,eu ma declar multumit

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator Turbo4x4

Pe toate masinile pe care le-am avut am avut Old Man Emu. Tot timpul am fost multumit de ele.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Bilstein B6 super confort in teren,totusi inca nu am gasit cea mai buna varianta in ceea ce priveste arcurile, momentan am arcuri stock de y60 lung si asa sta un pic mai inaltata, totusi la unele flexari imi ating 33-rile.Mai studiez inca problema cu ce fel de arcuri cu +5mm sa le imperechez.Daca stie cineva...va rog.

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Pe Y61 LWB am montat arcuri de la Ironman +5cm cu fata constant load 50kg si spate 200kg,bielete bata stabilizatoare ajustabile plus kit coborare pentru pistonul care decupleaza bara stabilizatoare tot de la ironman.Telescoapele sunt Koni HD Raid setate pe soft.Pot spune ca setup-ul este exact cea ce imi doream iar liftul e cel dat de furnizorul arcurilor.Ptr Y60 SWB am sa folosesc (nu e inca montata) o suspensie tot +5 de la ironman cu telescoape Foamcell pro care sunt similare koni HD raid doar ca nu sunt ajustabile dar se pot repara in schimb.Revin cu impresii dupa montare kit-ului.

Editat de tzucul
Link spre comentariu

Am ales si comandat OME la GTC plus montare . Ironman a fost optiunea secundara dar , deoarece este made in China am exclus-o. Am destule probleme la serviciu generate de componente de aviatie made in China, printre care si computere.

Nu fac reclama negativa la Ironman, poate ca este foarte buna si conforma cu standardele Australiene/Internationale dar, fiind o optiune personala am ales OME. Tot OME am avut montat si pe FZJ80 si nu au existat probleme la suspensie( decat corodarea superficiala a arcurilor elicoidale).

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

HZJ 80 kit IronMan + 5 - ok pana acum in aprox 10.000km

FJ40 arcuri Toyota + amortizoare IronMan - masina este chiar suspect de comoda!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare