Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baisoara via Cetatea Lita

David Robert

Postări Recomandate

Duminica,29 august,ultima zi din Transsylvania Offroad Challenge,ne-am hotarat si noi(eu,Adam,Cristi,Flaviu,Jony...mai multi...)sa mergem sus la Baisoara sa vedem despre ce e vorba.Ajungem,facem poze,ne uitam pe acolo,alea...alea,ne indreptam apoi spre partie,acolo unde urma sa aiba loc ultima etapa a concursului(extrem,daca bine stiu).Intre timp ce concursul se derula,cei de la standul Suzuki,vazand ca noi sintem toti cu Suzuki-uri,eram parcati chiar langa ei,ne-au intrebam daca nu participam la Suzuki Challenge,concursul avea sa inceapa dupa terminarea extrem-ului si era dedicat exclusiv posesorilor de Suzuki.Am zis ce naiba,nu avem nimic de pierdut,zis si facut,ne-am inscris,in total eram undeva la 10 masini sau poate mai multe,nu mai stiu exact.Nici nu ne trecea noua prin cap ca urma sa ajungem pe podium :h5 eu ocupand locul 2 si Adam locul 1;oricum a fost vorba in primul rand de distractie,de spiritul acela de competitie :ypu a fost o iesire frumoasa,urmand sa continue,de la Baisoara,am luat-o pe dealuri putin,sa ajungem intr-un final la Cetatea Lita:ca

Suzuki Vitara 1.6 '94

Audi 80 1.9 tdi '93

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Baisoara via Cetatea Lita

Mersi,uite...eu imediat plec cu niste prieteni la unu dintre ei la tara,a fost ziua lui si facem asa o mica bauta :2dr ,acolo sint zone faine,sus pe deal si prin padure,am fost asa putin tura trecuta cand am fost acolo,numa ca nu m-am bagat prea tare ca eram singur si na....stiti ce inseamna asta...dar daca vrei si cine mai vrea si vede anuntu asta si tu dj,puteti veni acolo maine sa dam asa o tura pe acolo pe dealuri,in satul Turea,catre Aghires se merge si inainte de Aghires in Garbau daca bine stiu cum ii zice,este indicator catre Turea,se ia in dreapta,ii la 20-25 km de Cluj,daca vreti haideti maine si dam pe acolo o tura,numarul meu de tel 0745/804583 salutari! (da dj,pe barsei stau,adica sta prietena mea,eu mai mult is aici decat la mine acasa :grin:)

Suzuki Vitara 1.6 '94

Audi 80 1.9 tdi '93

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare