nicu22 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Salutare domnilor, Spuneam mai zilele trecute, ca vreau sa-mi iau Patrol din motive de sigutanta a familiei in primul rand Am mai primit o confirmare ieri. Prietenul meu cu a carui masina m-am dat pe un traseu de open(y60 scurt din 94), o zi a patit-o acum doua zile. A plecat catre sibiu cu copii in masina, vreau sa va mentionez ca masina este imatriculata pe Belgia ca si utilitara. Concluzie-nu are bancheta spate. Inainte de a pleca a schimbat amortizoarele si consumabilele. Cum va spuneam a pus copii unul in fata cu el si cel mic intre bagaje in spate plus biciclete. Pe drum, la un moment dat avand cam 90km /ora a pierdut o roata. S-au retezat prezoanele pentru ca roata nu a fost bine stransa dupa ce s-au shimbat amortizoarele Rezultat-s-a dat peste cap. Partea plina a paharului- nimeni nu a patit nimic, absolut nimic. Noroc- s-a decis sa mearga pe Brasov cu toate ca era tentat sa o ia pe trasfagarasan. Concluzie-se apuca sa prepare masina pentru extrem. Sper diseara sau maine sa va pun si pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol Totusi, parca mai sigura ar fi o masina careia nu-i sar rotile, ma gandesc... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol Cred ca e un titlu nepotrivit. As zice mai degraba "Cine vrea sa traiasca sa isi ia un inger pazitor competent sau o caruta de noroc" :grin: Pe de alta parte, ma bucur ca nu a patit nimeni nimic, iar problema cu strinsul prezoanelor a mai fost prezentata pe forum. Un lucru e sigur, cel mai bine e sa iti verifici singur prezoanele daca sunt bine strinse. Oamenii mai fac greseli, iar cind e vorba de viata ta si a familiei tale e bine sa verifici. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol Ca si siguranta Y60 e un tanculetz micutz ! Dar Y61 e mai bun ! De ce : are ABS , are Air-Baguri . Oricum , patania e foarte periculoasa . A avut un noroc chior . Nu stiu daca acest exemplu dovedeste rezistenta patroalelor dar cert este ca nimeni nu doreste asa ceva ! PS: Spune-i sa i-ai pupe pe mecanici !:dr3 B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol 1. Y60 din anii 96-97 au AIRbag, ABS, imobilizator cu cip in cheie si chiar........ climatronic. Deh, fitze pt anii aia ! 2. E drept ca prima cauza a desurubarii piulitelor unei roti este de natura umana , dar nu e singura. Trebuie luate in calcul si: -uzura filete prezon- piulita -gresare cu vaselina, din exces de zel, a prezoanelor. -alegere piulite cu centrare gresita in raport cu janta de pe masina -jante cu gauri ovalizate -strangere cu pistoale pneumatice lesinate 3. Rotile de pe stg au tendinta naturala de a se desuruba, chestie ce penalizeaza orice greseala. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol foarte interesanta lista de posibile motive pentru care se desurubeaza roata. Nu m-as fi gandit la varianta gaurilor ovalizate, desi e de 'bun simt'. As mai adauga oricum si varianta cu flanse nasoale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol prietenul tau are noroc ca nu a murit copilul intre bagaje!!!! Nu pot sa va inteleg pe cei care nu va puneti copiii mici in carsit iar pe cei mari in centuri de siguranta. Ei chiar nu au nici o vina ca au parinti inconstienti. :uameni vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol Sa nu amestecam norocul cu masina sigura ...:old consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol Oare cum il poate duce capul pe un parinte sa-si puna copilul (mic) intre bagaje?Dar de ce nu la pus sus pe roofrack?De ce nu a montat bancheta spate la loc?Aici este vorba de noroc , daca e sa o patesti poti fi si cu tancul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol poate nu are deloc bancheta din spate.... oare cate trebuie sa se mai intample, pt. ca oamenii sa constientizeze ca strangerea suruburilor de la roti trebuie verificata regulat, si mai ales DUPA ce s-au executat lucrari care au implicat demontarea acestora? prin unele manuale de utilizare scrie clar ca, la 50 km rulati dupa montarea rotilor, se verifica strangerea..... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol ... masina este imatriculata pe Belgia ca si utilitara. Concluzie-nu are bancheta spate. Inainte de a pleca a schimbat amortizoarele si consumabilele. Cum va spuneam a pus copii unul in fata cu el si cel mic intre bagaje in spate plus biciclete.... A pus copilul in portbagaj printre biciclete dar a avut grija sa schimbe amortizoarele si consumabilele!:dr3 Au avut bafta chioara, daca patea ceva copilul parintele iresponsabil ajungea la puscarie. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol UFF bine ca nu s+a inatmplat nimic...eu am, spre usurarea mea airbag Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol Daca am vedea si ceva poze concludente, poate incadram si norocul pe undeva printre biciclete...sau poate se vede chiar mana Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: cine vrea masina sigura sa-si ia patrol ceva poze ar fi concludente La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate