Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitara versus Samurai

doru_constantiniu

Postări Recomandate

Salutare.

Nu sunt un impatimit al offroad-ului (dar cine stie...). Dar, fiindca nu mai eram satisfacut de masina mea, golf 4, adica nu mai era ea satisfacuta de drumurile mele, a trebuit sa renunt la ea si sa caut o masinuta de teren.

Pentru ca nu vreau taxe de inmatriculare mari, impozit si RCA mare, am cautat o masina cu motor mic. Ma gandeam la un Freelander, Jimny, Vitara, Samurai, Rav4, Pinin.

Am primit o oferta de nerefuzat si astazi sunt posesorul unui Vitara LWB din 95 cu motor de 1,6 16 valve.

Dar, inainte sa o iau, stiam ca Samurai ar fi mai bun ca Vitara.

In afara de confortul superior oferit de Vitara, care sunt diferentele?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vitara vs Samurai

Salutare viitor coleg al forumului.

Prima data, fugi repede de citeste regulamentul, apoi baga si mai repede o prezentare, ca altfel, iti iei o spurcaciune, de nu te mai spala in veci noroiul off-roadului.

Apoi familiarizeaza-te cu functia serch/cautare din dreapta sus si ai sa gasesti zeci de posturi si un nr. considerabil de topicuri exact pe aceasta tema, deja dezbatute si f bine acoperite.

Apoi, iti doresc bine ai venit printre noi! (defapt ei, pt. ca eu sunt doar entuziast deocamdata, off-roadul pentru masina mea inseamna hartoapele din bucuresti).

Sa te bucuri de masina! sa-ti creasca mare si puternica si sa te ajute sa te poarte pe toate coclaurile patriei, fara nici o problema!

Gasesti in aria Suzuki diferente de toate neamurile: Samurai, punte fata rigida, ampatament & encatrament f scurt, foarte usoara, motor mic, suspensie in general pe foi, foarte usor de modificat si destul de ieftin de modificat si intretinut. Vitara e mai mare, mai spatioasa, vine si in 4 portiere, putere mai mare, mai limitata la modificari, mai confortabila, mai costisitoare. Pe scurt, stramosul SUV-ului, pe cand Samuraiul este un off-roader intrat in istorie.

Iti doresc Felicitari!

Editat de koais
Analfabetism
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Re: Vitara vs Samurai

De obicei stramosul e cel care a luptat in razboi, s-a luptat cu nemtii in al 2-lea razboi, a omorat 3 lupi cu mainile goale.....pe cand nepotu se imbuiba la mec si se lupta in W.O.W.

M-am rascumparat? :h5

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare