doru_constantiniu Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Salutare. Nu sunt un impatimit al offroad-ului (dar cine stie...). Dar, fiindca nu mai eram satisfacut de masina mea, golf 4, adica nu mai era ea satisfacuta de drumurile mele, a trebuit sa renunt la ea si sa caut o masinuta de teren. Pentru ca nu vreau taxe de inmatriculare mari, impozit si RCA mare, am cautat o masina cu motor mic. Ma gandeam la un Freelander, Jimny, Vitara, Samurai, Rav4, Pinin. Am primit o oferta de nerefuzat si astazi sunt posesorul unui Vitara LWB din 95 cu motor de 1,6 16 valve. Dar, inainte sa o iau, stiam ca Samurai ar fi mai bun ca Vitara. In afara de confortul superior oferit de Vitara, care sunt diferentele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 (editat) Re: Vitara vs Samurai Salutare viitor coleg al forumului. Prima data, fugi repede de citeste regulamentul, apoi baga si mai repede o prezentare, ca altfel, iti iei o spurcaciune, de nu te mai spala in veci noroiul off-roadului. Apoi familiarizeaza-te cu functia serch/cautare din dreapta sus si ai sa gasesti zeci de posturi si un nr. considerabil de topicuri exact pe aceasta tema, deja dezbatute si f bine acoperite. Apoi, iti doresc bine ai venit printre noi! (defapt ei, pt. ca eu sunt doar entuziast deocamdata, off-roadul pentru masina mea inseamna hartoapele din bucuresti). Sa te bucuri de masina! sa-ti creasca mare si puternica si sa te ajute sa te poarte pe toate coclaurile patriei, fara nici o problema! Gasesti in aria Suzuki diferente de toate neamurile: Samurai, punte fata rigida, ampatament & encatrament f scurt, foarte usoara, motor mic, suspensie in general pe foi, foarte usor de modificat si destul de ieftin de modificat si intretinut. Vitara e mai mare, mai spatioasa, vine si in 4 portiere, putere mai mare, mai limitata la modificari, mai confortabila, mai costisitoare. Pe scurt, stramosul SUV-ului, pe cand Samuraiul este un off-roader intrat in istorie. Iti doresc Felicitari! Editat Septembrie 6, 2010 de koais Analfabetism Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Vitara vs Samurai Salut si bine ai venit! Pentru intrebarile tale uita-te aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=49823&highlight=vitara+samurai e aceeasi discutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Vitara vs Samurai Salutare viitor coleg al forumului. ... Vitara e ... Pe scurt, stramosul SUV-ului, pe cand Samuraiul este un off-roader intrat in istorie. aceste cuvinte "ne doare" :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Vitara vs Samurai De obicei stramosul e cel care a luptat in razboi, s-a luptat cu nemtii in al 2-lea razboi, a omorat 3 lupi cu mainile goale.....pe cand nepotu se imbuiba la mec si se lupta in W.O.W. M-am rascumparat? :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Vitara vs Samurai aceste cuvinte "ne doare" :beat Doare la orgoliu, dar la rinchi nu :wink: Las' ca nu ne fac de rusine vitzicile ! :h5 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Vitara vs Samurai cat de cat dar mai poti zice vreo doua si atunci esti iertat de tot! :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate