Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep cherokee 2004

Vizitator flamingo_maryo

Postări Recomandate

Vizitator flamingo_maryo

Dupa lupte seculare am reusit sa scap de cotetul de Land Rover Freelander, o masina de tot rahatu din punctu meu de vedere (no offense celor pasionati de aceasta marca, da sa fiu al drc dc am inteles ce va place la ele: faptul ca au o fiabilitate josnica si te lasa in drum?) si am achizitionat un Jeep Cherokee a.k.a. Jeep Liberty:ypu.

Masina este senzationala din punctul meu de vedere nu am ce sa-i reprosez.

An de fabricatie 2004, model limited motor 2.5crdi-160cp, cuplu cu duiumul-380 nm, km-97.000 reali verificati, consum oras 9.8% schimbat la 2500rpm, tractiune integrala tip Comand-Trac.

Ca dotari: piele, volan piele, schimbator piele, scaune reglabile electric, aer conditionat, linie audio fabrica, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice etc.

Din cate m-am informat motorul este realizat de o firma din italia, dar sunt indragostit de el, nu l-as da pe orice altceva: putere liniara de la turatii mici iar sunetul te cucereste instantaneu, vecinii deja stiu cand ajung acasa dupa amiaza.

In rest pt mine este o masina care imbina aerul unui Jeep clasic cu interiorul modern al unei berline.

Momentan am incaltat-o cu 4 anvelope noi Nankang mai amri decat cele pe care le-a avut, de 245 si se comporta foarte bine.

Urmeaza pana in noiembrie un set de jante pe 18 cromate pentru vara, urmand ca pana atunci sa ma edific in materie de ce anvelope s-ar putea potrivi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jeep cherokee 2004

Motorul este intr-adevar f bine facut.

Producatorul il vinde la mai multi producatori de masini de transport, in speta, dube. Deci e motor de cursa lunga, facut sa indure si sa fie exploatat destul de brutal.

Fratele mai mare e pus pe Wrangler.

Am avut ocazia sa calaresc un Wrangler Rubicon 2.8 CRD cu motorizare italiana.

De atunci mi-a ramas gandul la el.

Am un TDI in prezent pe 1.3t si 140cp, dar senzatia de forta a fost mult mai mare pe Wranglerul cu 500kg mai mult.

Sa-l folosesti sanatos!

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Vizitator flamingo_maryo

Multumesc frumos baieti, deocamdata caut un bullbar mai deosebit gen.. dar nu prea am gasit la noi modelul acesta, planurile de viitor includ dupa cum am zis un set de jante mai mari pe 18 (am vazut unul pe un forum din state f frumos) si m-ar interesa dc pot gasi sau confectiona un plug de zapada pt iarna aveti idee?

Link spre comentariu

i-a de te uita la baietii astia:

http://www.quadratec.com se aduce saptamanal marfa de la ei.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Buna ziua !

Jante de 18" si plug de zapada ? Interesanta combinatie, mai ales cu gume de 245x35R18, de exemplu...

Un fel de low rider cu lama de buldozer in fata, adica pimp my ride à la Romania.

Deh, fiecare cu viziunea lui despre propria masina...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Vizitator flamingo_maryo

Jantele pe 18 vor fi folosite doar vara, iar legat de plugul de zapada era o curiozitate dc se poate monta asa ceva pentru iernile mioritice.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare