Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 Azi am facut o mica plimbare....mai mult decat placuta impreuna cu Alina ... Andrei... Vitali cu sotia....Victor....cateva imagini :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 cam asta a fost pe fff scurt iesirea noastra ....urmeaza curand si alte poze de la ceilalti participanti :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Foarte frumos, Felicitari !... :grin: :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Acum eu zic: ce zapada e la voi, maaa.... Faina iesire, v-ati miscat un pic. :dr1 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Cat de rau imi pare ca amicul meu cu G-ul nu a putut ajunge in Brasov la timp ca sa fi venit si noi.. :(( Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Faina iesire iar peisajele sunt asa cum le-ai descris la telefon...Sper ca la urmatoarea iesire sa reuesc sa ajung si eu.. Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Multumesc celor care au participat si in special lui Marius care stie perfect zona - fara el nu stiam sa ajungem acolo. A fost o iesire foarte placuta sunt sigur ca o sa fie mai multe, zona merita vizitata si vara. Cateva poze: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Sa va fie de bine :grin: Valea Azugii cumva? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Marius stie mai bine - am memorizat doar Plaiul Foii parca :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Nu Tzupare....e drumul din Zarnesti spre Plaiul Foii....si mai departe spre Rudarita :grin: Poate vi si tu sa-l facem impreuna .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Aaaaa misto.L-am facut pe jos in tinerete :D Ma gandeam intre Craciun si Revelion poate facem o iesire :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Va felicit pentru iesire, acest drum l-am facut si eu acum 1 an jumatate, pe timp de toamna, si am mai gasit si doua drumuri forestiere, cred eu destul de interesante, daca nu as fi gasit bariere, cu interdictie de intrare pe ele, poate reusim sa ridicam acele bariere, si sa facem o plimbare!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 daaaaa. si drumul azugii e super tare... l-am facut acum 2 ierni si a fost demential. mai ales noaptea, la intoarcere :D a fost misto iesirea, merci marius pentru asistenta :h5 n-am facut multe poze ca nu prea aveam nici baterii nici chef de facut poze :grin: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Tzupare....facem drumul cand vrei tu....doar sa-mi spui din timp....sa fiu si eu liber :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 .. :) (buna seara...) Maine ceva poze si de la mine.. sa le recuperez intai. PS Dupa cum spuneam, Marius, nu mai scapi. Intr-un "we" din ianuarie, cu siguranta revenim, cu forte noi.. tu sa ai timp... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Bravo fra....asa da ....si daca aveam si eu cauciucuri si nu pingele :oops: .... Si ca sa aratam cum arata locurile astea si toamna tarziu....si e plin de locuri de joaca pe 4 roti :h5 http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/PB030040.jpg http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/PB030033.jpg I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 drumurile noastre toate.. Felicitari pentru caracterul umanitar - Dacia aia era si indoita la bot? Stiu drumul, l-am facut acu 2 sapt. cand am fost la o cabana spre Crai drumul care urca la adapost la Diana pentru cine stie despre ce e vorba, de asta mi se parea zona f cunoscuta. Bravos, frumoasa zona, frumoase poze. Marius cand mai iesi in zona da un semn acu nu am putut de alte obligatii. Dupa cum se vede sunteti gashca de muntzomani. De la Zarnesti e si un drum de coasta care merge la Fundata si esta e misto de facut. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 in poza 2007_07180008.JPG sunt,in ordine : alina....andrei....marius marfaaa fratilooor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Re: drumurile noastre toate.. Dacia aia era si indoita la bot? Nu parea - dar s-a deformat caroseria, nu i se mai deschidea portbagajul si usa din spate dreapta. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 inca o poza Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Si partea statica a zilei de sambata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate