Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare de iarna

Marius C alias Turagmes

Postări Recomandate

Multumesc celor care au participat si in special lui Marius care stie perfect zona - fara el nu stiam sa ajungem acolo. A fost o iesire foarte placuta sunt sigur ca o sa fie mai multe, zona merita vizitata si vara.

Cateva poze:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va felicit pentru iesire, acest drum l-am facut si eu acum 1 an jumatate, pe timp de toamna, si am mai gasit si doua drumuri forestiere, cred eu destul de interesante, daca nu as fi gasit bariere, cu interdictie de intrare pe ele, poate reusim sa ridicam acele bariere, si sa facem o plimbare!!!
Link spre comentariu

daaaaa. si drumul azugii e super tare... l-am facut acum 2 ierni si a fost demential. mai ales noaptea, la intoarcere :D

a fost misto iesirea, merci marius pentru asistenta :h5

n-am facut multe poze ca nu prea aveam nici baterii nici chef de facut poze :grin:

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

.. :) (buna seara...)

Maine ceva poze si de la mine.. sa le recuperez intai.

PS

Dupa cum spuneam, Marius, nu mai scapi.

Intr-un "we" din ianuarie, cu siguranta revenim, cu forte noi.. tu sa ai timp...

Link spre comentariu

Bravo fra....asa da ....si daca aveam si eu cauciucuri si nu pingele :oops: ....

Si ca sa aratam cum arata locurile astea si toamna tarziu....si e plin de locuri de joaca pe 4 roti :h5

http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/PB030040.jpg

http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/PB030033.jpg

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

drumurile noastre toate..

Felicitari pentru caracterul umanitar - Dacia aia era si indoita la bot?

Stiu drumul, l-am facut acu 2 sapt. cand am fost la o cabana spre Crai drumul care urca la adapost la Diana pentru cine stie despre ce e vorba, de asta mi se parea zona f cunoscuta. Bravos, frumoasa zona, frumoase poze.

Marius cand mai iesi in zona da un semn acu nu am putut de alte obligatii.

Dupa cum se vede sunteti gashca de muntzomani.

De la Zarnesti e si un drum de coasta care merge la Fundata si esta e misto de facut.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Re: drumurile noastre toate..

Dacia aia era si indoita la bot?

Nu parea - dar s-a deformat caroseria, nu i se mai deschidea portbagajul si usa din spate dreapta.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare