Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Motocicleta de 1000 de cai putere

Max

Postări Recomandate

Re: Motocicleta de 1000 de cai putere

Te bagi, Max? :grin:

Nici nu imi pot inchipui ce ar insemna 1000 CP. Bine, in cazul asta e abureala, nu vad cum incap intr-un motor de motocicleta atatia cai cati sunt in monstrul ala de motor al lui Veyron. Plus nu vad cum ar rezista un sasiu moto la o asemenea forta, nici cum poate o transmisie prin curea sa ii trimita la roata.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te bagi, Max? :grin:

Nici nu imi pot inchipui ce ar insemna 1000 CP. Bine, in cazul asta e abureala, nu vad cum incap intr-un motor de motocicleta atatia cai cati sunt in monstrul ala de motor al lui Veyron. Plus nu vad cum ar rezista un sasiu moto la o asemenea forta, nici cum poate o transmisie prin curea sa ii trimita la roata.

Daca te uiti mai bine, vei vedea ca motocicleta are si NOS. Probabil o fi facut ceva masuratori cu NOS-ul la maxim.

Oricum e trasa de par treaba dar e nostima asa ca si fapt divers.

Oricum, fiind motocicleta , ca e 500 sau ca e 1000 de cai, nu mai are nici o importanta.

Link spre comentariu

Buna seara !

Nu e chiar mult 1001 cai dintr-un motor de 8000cmc si 16 cilindri plus patru turbine, pe Veyronul ala.

La dragstere, la categoria 427 ci, adica vreo 7000cmc, cu metanol, se obtin circa 7000CP, fara turbo, dar cu compresor mecanic.

Este un Ford Granada, undeva in Anglia, ras-modificat pe parcursul anilor (este oldtimer si daily driver). Actualul setup este cu V8 de 9400cmc si doua turbine. Are 2200CP si vreo 1400kg.

A fost invitat de un olandez, proprietar de Veyron, sa vina printre lalele sa faca ceva linii.

Veyronul a fost spulberat fara drept de apel, binenteles...

Si sunt motoare de 10.5, 12.0, 13.4. Toate V8, adica asa cum trebuie. Si ceva firma germana toarna blocuri in U.S.A. si construieste motoare V8 de 16.0.

As vrea sa aud un V8 de 16.0 cu doua carburatoare cu patru corpuri...

Ca de condus, nici cu 7.5-ul meu nu ma prea incumet sa-l calc prea tare, mai ales daca ploua...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

O fi adunat toti caii de la toate masinile din parcare ... Nu zic ca e imposibil dar 1000cp la un motocicleta este ca si cum te-ai da cu o locomotiva pe simexuri ... :ha:

Este foarte greu de crezut ... Uitandu-ma la radiator (rudimentar facut pe o scula de 65.000 de epuroi) am avut impresia ca e doar un galop de imagine nepretuit ... Pe de alta parte chiar daca ar fi asa ...raportul CP/Kg este nefiresc si deci motorul ala este inutilizabil pe sosea ... E doar de vitrina ...parerea mea

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare