calinvas Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Salutari, Am si eu o intrebare . A venit iarna si ma plimb inca cu Toyota . Ma asteptam sa fie mai stabila pe gheata dar derapeaza foarte usor , am cauciucuri cam proaste si cred ca este ff usoara pe spate versus fata. Derapeaza cand ma joc cu ea sa vad cum ar reactiona in situatii limita ... :D Intrebarea mea este : Pot sa merg pe astfalt uscat cu diferentialul central blocat 50:50 ? Care este viteza maxima pentru acest regim de functionare ? Mersul cu diferentialul central blocat 50:50 duce la stricarea mai rapida a cutiei de transfer ?? Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Poti merge fara probleme in linie dreapta. In momentul in care virezi si puntile ajung sa aiba un parcurs diferentiat, cu centralul blocat, se va acumula o tensiune in transmisie, care clar nu este benefica. Prin urmare, pe asfalt uscat sau pe orice alta suprafata cu aderenta buna, NU trebuie sa bochezi nici un diferential. Daca o faci, tensiunea care se acumuleaza in transmisie poate sa ajunga la asa un nivel de sa iti rupa ceva. Tu decizi. Poate se rupe prima aderenta, poate planetara, poate centralul din cutia de transfer, cum ai si tu noroc. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Asa m-am gindit si eu initial dar .. Discovery are 50/50 nevariabil parca si la Patrol si G in 4x4 devin cu central tot blocat am inteles .... Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 La mea tot diferential central blocat... presupun pentru ca de regula folosesti 4x4 in zone fara aderenta nu pe asfalt uscat @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate