pinti Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Oare aceste anvelope sunt agricole?am gasit la cineva 36.5/12.5/16 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Belshina F-BEL 160M Dupa jante par a fi agricole......important e sa faca treaba in teren ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Belshina F-BEL 160M Este doar o poza de soft nu cred ca este elocventa janta. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelc Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Belshina F-BEL 160M S-ar parea ca da, vezi aici ( nu stiu daca e chiar dimensiunea specificata de tine, dar gasesti modelul si caracteristicile tehnice, cum ar fi: viteza maxima 30km/h, samd). Toate bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Belshina F-BEL 160M asa este, multumesc.din partea mea se poate inchide topicul, daca moderatorul crede de cuviinta il poate lasa deschis. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Belshina F-BEL 160M vezi ca la modelul asta gen,,tractor'' dezavantajul este ca vei avea alunecari dese pe lateral in teren ..este alegerea ta :h5 -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Belshina F-BEL 160M cine aduce la preturi ok minunile astea? ca demult le caut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate