GOGANU24cm Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 (editat) Locatie: Valea Doftanei Participanti: @alf (jeep 5.2) @light (magic foto) @emil (toyota kj 90) @babone (toyota kj90) @luigi (patrol) @24cm (patro) @vlad (G) @giorgel (patrol) @sensei (FJ cruiser) @razvanutza (patrol) Editat Septembrie 12, 2010 de Astral Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Foarte frumos! Ati fost ieri sau azi? Sambata am fost acolo si eu :( daca stiam .... :dr3 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ foarte misto iesirea voastra:br mai pune cv poze sau video gogane AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Super montaj si banuiesc distractia pe masura. Bravo! Nea Luigi vroiai sa urci in copac sau sa-l dobori. Ori una ori alta cred ca ti-ar fi iesit daca nu te opreai. Foarte frumos! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Iesirea este de Sambata 4, Sambata asta am facut Azuga-Valea Doftanei (putin mai grav) Gogane, Giorgel, Razvanuta si cu mine + Cristi1 copilot. :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Super montaj si banuiesc distractia pe masura. Bravo! Nea Luigi vroiai sa urci in copac sau sa-l dobori. Ori una ori alta cred ca ti-ar fi iesit daca nu te opreai. Foarte frumos! mda, te cam fura radacina pomului . Culmea e ca ajungeai in pozitia aia ca sa feresti pe dreapta un pomisor cu diam de 6-8 cm. Dupa ce am troliat masinile m-am prins ca .............. era uscat. daca ii dadeam 2 glezne il dadeam jos........... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Foarte frumos gogane.Observ ca nu stai deloc.La iarna stai la caldura mananci seminte si vezi filme cu tine in rolul principal.Saptamana viitoare abia astept sa ies si eu in muntii vrancei.Dc te intereseaza esti invitat de onoare(dansuri la foc ,fasolica,sprit).:cort Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Super tare! :h5 Imi pare rau ca nu am avut cum sa ajung..., si am vorbit cu GOGANASHU` inainte..., C`est la vie! :dr3 LUI, bine ca nu a fost un copacel ca cel din filmuletzu` de mai jos (singurul de fapt in tot campul cat vedeai cu ochii) :ha:..., iti mai aduci aminte GOGANASHE? :ha::ooo weZZm5KkK4g Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ @tractozaure......ce vremuri !!!....mi era frica si cand ma stropeam cu noroi :ha: @dulceanu....mersi frate dar la urmatoarea iesire am de facut traseul despre care a vb @alf (azuga-doftana) in sens invers (un pic mai grav:old) @luigi....dao o eugenia in teren la urmatoarea iesire :h5 @renegade.....acolo nici unul din noi nu a fortat masina de teama sa nu spargem OOle din bene :wink: @NIK4X4........pozele sunt marca inregistrata @light.... @stefan79....traseul este de acum o saptamana, ieri am fost la azuga.....uite o bucatica..... http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/IMAG0123.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/IMAG0117.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/IMAG0108.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/IMAG0106.jpg .........am urcat greu.....ne-am bronzat in gol alpin....si am coborat DE-A LATU :ha:.....facem alt topic cand fac rost de toate pozele si filmele :old Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Gogane ...in sfarsit ai reusit sa faci traseul ala? :br on Felicitari si sa va fie de bine domnilor! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Gogane ...in sfarsit ai reusit sa faci traseul ala? :br on Felicitari si sa va fie de bine domnilor! .....nu stai prea bine cu memoria fratele meu, anu trecut l-am terminat cu o zi inainte sa ajungi tu cu @domnu gaganu si @gpscu.....acum fac team building :ha: ....multumim pt urari @yoane....te asteptam :2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ @Goganu Unde bre? Spre Doftana prin gradini? :ha: Eu cred ca stau bine cu memoria ... Ce traseu facuram noi atunci am filmat ...E dovedita treaba ...Ce ati facut voi nu prea semana cu "originalul" ...din cate imi amintesc Ref la viitor: De baut m-am lasat ... De offroad ... am imbatranit Gogane, mi-am luat o masina veche, urata si inceata (sa tina pasul cu mine :ha:) si sunt precum ursul ala batran fara dinti care cauta zmeura coapta si furnicile zemoase care nu necesita mestecare...mai mult solitar decat in haita ... fara paparazzi, fara muzicanti, fara galagie ...e mai bine ...ptr toti! :y consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ ........prietene mai am putin si vars o lacrima :grin:......trebuie sa vin sa te iau pe sus ca nu mi place sa te vad in starea asta......:2dr....bune, rele toate au o rezolvare:h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Stai ma asa ...nu intelege gresit! Nu-i nimic inca asa rau incat sa ma plang, numai ca de la inceputul anului asta minune nu neaparat unul crizat financiar, ma uit langa mine si nu vreau sa pierd cele mai bune momente din viata ... Ies cu juniorul ...:grin: Si azi am iesit ...la circ ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ ... mi-am luat o masina veche, urata si inceata (sa tina pasul cu mine :ha:) ... GOGANEEEE :grin: am aflat eu :y Yon si-a dat Patrolu` :uameni:grin:si si-a luat Toyota :ha: adica exact masina din descrierea de mai sus! :banana:ha: P.S.:grin: Yoane :hl, cum a fost la circ, ca ma bat la cap fetele mele de vreo doua luni sa le duc si pe ele..., am sa te contactez pentru detalii! :y:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Tractozaure ... off Ia un loc in sectorul F, primul rand! O sa ai ce vedea ... :ha: Da' pe doamna las-o acasa sau sa-si puna niste ochelari de soare daia cu Micky Mouse (prin care nu se vede nimic)... ca o sa-ti dea cu geanta in cap din toate pozitiile! :grin: Circul nu mai este ce a fost ... cand eram noi copii ...acum e cabaret si spectacol explicit "de sex" sa-i invete pastia mici cum e cu offroadu' de dormitor ... din timp!:uameni on Cum ziceam ... Aia urata, veche si inceata e pe cale de a fi gata ...Dupa aia probez ...Cu Nissanu am vazut ...niciodata nu m-a lasat la greu, a scos si pe altii din cacat ...da' mie imi plac problemele ...no action, no fun! Asa ca mi-am luat Toyota ...sa incerc si senzatia asta! :uameniLa capitolul confort lasa de dorit (e un cotet pe 35-uri :grin:) ... Sa vedem cum s-o comporta in teren ...Timp sa-i dau foc daca ma face de ras e berechet ... :dr3:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ @tractozaure...............cu patrolu @yon a trecut peste tot.....a luat toyota sa mai vada cum e sa ramai pe coklauri :ha: p.s....@yoane s-o stapanesti sanatos.....:2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ GOGANE :grin: ..., sanatos?:hw Cum adica sanatos..., in cotetz? :ha::ooo:hl:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ bah, nu sunteti intregi....:ha::ha: m-am prapadit de ras:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ felicitari Yoane pentru achizitie:h5 daca voi tot schimbati masinile sincer cred ca schimb simexurile cu niste ,,slikuri,, nu de alta dar pierd tot ,,funul,, prin noroaie .....urasc golurile alpine iubesc noroiul:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ felicitari Yoane pentru achizitie:h5 daca voi tot schimbati masinile sincer cred ca schimb simexurile cu niste ,,slikuri,, nu de alta dar pierd tot ,,funul,, prin noroaie .....urasc golurile alpine iubesc noroiul:h5 de ce nu incerci tu traseul de mai sus dupa o ploaie de 2 zile ?..........itzi spun din propria experienta ca dupa aceea vei iubi golul alpin :wink: Ca si in viatza, traseele sunt frumoasa sa fie imbinate..........sa ai din toate :top Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ de ce nu incerci tu traseul de mai sus dupa o ploaie de 2 zile ?..........itzi spun din propria experienta ca dupa aceea vei iubi golul alpin :wink: Ca si in viatza, traseele sunt frumoasa sa fie imbinate..........sa ai din toate :top cum termin masina cum incerc de toate :h5 promit. si mai promit un traseu ......fiti pe faza:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ ERATA: Pentru respectarea adevarului istoric si combaterea cenzurii Nissan-iste trebuie spus ca secventa dintre minutul 1: 30 si 1:40 a fost decupata din context. Aceasta actiune lipsita de scrupule a fost orchestrata de insusi regizorul filmuletului, cu unicul scop de a defaima prestigiul unei marci respectabile (care incepe cu T si se termina cu OYOTA) si de a inocula pe cai subliminale ideea ca "Patrolul e cel mai bun". Protestez energic pe aceasta cale impotriva tentativei de manipulare grosolana si va expun dumneavoastra, onorat auditoriu, secventa originala, filmata si comentata de un maestru al imaginilor. Nu pot sa inchei inainte de a spune: "Sa-ti fie rusine, domnule Patriciu!" :grin: zthfOIqX7xg P.S: @Goganu: Poti sa fugi, sa fugi, sa fugi, ca o-ncurci... :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ @sensei..........in primul rand tin sa te anunt ca singura modalitate de a rezolva aceasta neconcordanta este pe cale judecatoreasca.......deci ne vedem in instanta.......:2dr......:top p.s....de dragul spiritului offroad recunoaste barem ca te ai chiinuit cu dulapu tau :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Ce sa zic... aer conditionat, scaune moi, cutie automata, un CD cu muzica buna, spritul la rece... Recunosc, m-am cam chinuit. Visul meu e sa trec la un Y60! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate