GOGANU24cm Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ :ha::ha::ha:......e misto FJ tau pacat cand strice ceva (rulment amortizoare :old) ca trebuie sa astepti 2 ani pana vin piesele cu pluta din America :ha: P.S....CINE NU ne cunoaste zici ca ne taiem daca ne prindem in traseu :top Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Tare fain trebe sa fi fost... se vede din poze, dapoi live... :br 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Ce sa zic... aer conditionat, scaune moi, cutie automata, un CD cu muzica buna, spritul la rece... Recunosc, m-am cam chinuit. Visul meu e sa trec la un Y60! :grin: Vezi ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca. Prietenii stiu de ce (si mai ales la cine s-a mai indeplinit) :ha::ha::ha: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Visul meu e sa trec la un Y60! :grin: Sensei-ule, ai febra? Ce e cu reactiile astea din partea ta? Ia dom'le o aspirina si hai inapoi cand esti bine.:ha: Sa treci tu de la Toyota 4,0 L la Nissan 2,8 L care abia duce 35-urile? :grin: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ scuze tuturor pentru off topic. am inteles ceva: NISSANUL pentru experiente in teren si TOYOTA pentru relaxare in acelasi teren. off cum este mai bine oare?????????? ps: nu de alta dar am un ,,galloper,,:dr3 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Sa treci tu de la Toyota 4,0 L la Nissan 2,8 L care abia duce 35-urile? :grin: :ha: Faza faina ieri, il sun panicat pe GPScu sa-l intreb daca a simtit diferenta de cand a pus 35-uri pe 2.8 . Raspunsul lui: "De ce crezi ca mi-am pus 4.2?" No comment :h5 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ razvanutza:hw :grin: uite ceva ce tu nu ai avut ocazia sa vezi live :y un Patrol Y60 cu motor de 2,8 TD fara absolut nici o modificare la rapoarte, etc, etc, incaltat cu 35-uri adevarate (ca dimensiune :grin:) Simex Extreme Trekker, cum bate la un concurs organizat ad-hoc :y un Nissan Patrol 4,2 benzinar..., incaltat tot cu 35-uri! :wink::h5 Restu`..., sunt vorbe!:old Am avut o zi buna..., stiu... :ha: Intrebare..., trage sau nu trage cu 35-uri? :uameni P.S. Asculta comentariul lui GPScu de la al doilea filmuletz... :ha: Vedere de sus :grin: lpKMfLZ1V_o Vedere de jos :grin: siiKZHl9eW8 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Sensei-ule, ai febra? Ce e cu reactiile astea din partea ta? Ia dom'le o aspirina si hai inapoi cand esti bine.:ha: Sa treci tu de la Toyota 4,0 L la Nissan 2,8 L care abia duce 35-urile? :grin: :ha: @max.......ma chinui de o vesnicie sa l transplantez de la TOYOTA LA PATROL.......si culmea, mai am putin :hw @yo2bt........LIVE.....a fost circ..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ razvanutza:hw :grin: uite ceva ce tu nu ai avut ocazia sa vezi live :y un Patrol Y60 cu motor de 2,8 TD fara absolut nici o modificare la rapoarte, etc, etc, incaltat cu 35-uri adevarate (ca dimensiune :grin:) Simex Extreme Trekker, cum bate la un concurs organizat ad-hoc :y un Nissan Patrol 4,2 benzinar..., incaltat tot cu 35-uri! :wink::h5 Restu`..., sunt vorbe!:old Am avut o zi buna..., stiu... :ha: Intrebare..., trage sau nu trage cu 35-uri? :uameni P.S. Asculta comentariul lui GPScu de la al doilea filmuletz... :ha: Eu in filmuletele respective am vazut cat de mult conteaza piesa dintre scaun si volan ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Va urmaresc cu interes de multa vreme.:br Sper ca la anul macar sa pot deveni si eu membru in clubul vostru 4x4mania.:hl Ce conditii trebuie sa indeplinesc? Trebuie sa am masina de teren? E obligatoriu SIMEX? Fara blocant spate se poate? E neaparat troliu? Poate la anul am sa ies si eu cu voi daca ma invitati si imi permiteti. Dau de :x. Promit.:2dr Misto iesiri aveti voi. Pana atunci ma antrenez pe unde sunt invitat. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ @atar.................tu esti mult peste noi........s-a vazut la Agnita......ai luat locul 1 2 si 3 la un loc..........noi avem multe de invatat de la tine :al p.s....sper ca stii de gluma.......ca nu avem de invatat nimic de la tine :ha::ha: dar de baut poti da :2dr @sefulik........ce piesa dintre scaun si volan? !?!?....la damburile alea toti eram pe locurile din dreapta :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ @atar.................tu esti mult peste noi........s-a vazut la Agnita......ai luat locul 1 2 si 3 la un loc..........noi avem multe de invatat de la tine :al p.s....sper ca stii de gluma.......ca nu avem de invatat nimic de la tine :ha::ha: dar de baut poti da :2dr @sefulik........ce piesa dintre scaun si volan? !?!?....la damburile alea toti eram pe locurile din dreapta :ha: Bine,piesele de pe scaune. :ha::ha: "p.s....sper ca stii de gluma.......ca nu avem de invatat nimic de la tine :ha::ha: dar de baut poti da :2dr" :ha::ha::ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Aiurea..., :grin: piesa din Tractozaur dadea cu dovleacu` boing-boing de plafon :hw :ha: cu tot cu centura pusa, iar rinichii erau scuipati undeva prin gat :ha: si DA, DA, DAAAA :wink: totul se intampla cu noi pe locurile din dreapta! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ razvanutza:hw :grin: uite ceva ce tu nu ai avut ocazia sa vezi live :y un Patrol Y60 cu motor de 2,8 TD fara absolut nici o modificare la rapoarte, etc, etc, incaltat cu 35-uri adevarate (ca dimensiune :grin:) Simex Extreme Trekker, cum bate la un concurs organizat ad-hoc :y un Nissan Patrol 4,2 benzinar..., incaltat tot cu 35-uri! :wink::h5 Restu`..., sunt vorbe!:old Am avut o zi buna..., stiu... :ha: Intrebare..., trage sau nu trage cu 35-uri? :uameni P.S. Asculta comentariul lui GPScu de la al doilea filmuletz... :ha: Vedere de sus :grin: lpKMfLZ1V_o Vedere de jos :grin: siiKZHl9eW8 Hmm, chestia asta incepe sa devina stresant-repetitiva!!!!! Seamana cu eseul lui Al Bundy, adica o fi fost vreo treaba prea dar de mult ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Ce rau esti Boierule..., :ha: adica atunci trageau 35-urile si acuma numa`? :ha: LET`S ROCK! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Ce rau esti Boierule..., :ha: adica atunci trageau 35-urile si acuma numa`? :ha: LET`S ROCK! :ha: Mie filmuletele mi se par o buna dovada ca Patrolul e o masina rezistenta. La cum sareau masinile de bot, si daca aveai 1000 de cai nu puteai sa mergi mai repede fara riscul sa rupi masina (sau pilotul :ha:). In continuare cred ca 35-ul pe 2.8 e putin cam mult, te limiteaza ca pe urcari nasoale sa folosesti numai viteza I. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Mie filmuletele mi se par o buna dovada ca Patrolul e o masina rezistenta. La cum sareau masinile de bot, si daca aveai 1000 de cai nu puteai sa mergi mai repede fara riscul sa rupi masina (sau pilotul :ha:). In continuare cred ca 35-ul pe 2.8 e putin cam mult, te limiteaza ca pe urcari nasoale sa folosesti numai viteza I. de acord cu @razvanutza..........35 pe motoru de 2.8 sunt bune pe camp......dar cand te dai pe la munte si ai urcari....o lesini......:wink:.......sunt cam putin peste limita.......putin........la puntile de 2.8 (rap. 4.64) masina se misca super bine cu 33-34.......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Sunt de acord cu GOGANU intr-un singur punct (sti foarte bine GOGANE ca ai fost cu mine pe munte cu Tractozauru`2 si nu am avut nici o problema :y, masina se misca BINE cu 35-uri sau ti s-a parut lesinat la urcarea aia cu Flow? :ha:) adica masina se misca SUPER BINE cu 33-34, as spune IDEAL cu 33-uri, asta fiind motivul pentru care eu acum am pe Tractozaur 285/75/16 adica 33/11,2/16! :wink: PAM PAM!:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ :ha: adica atunci trageau 35-urile si acuma numa`? :ha: LET`S ROCK! :ha: Acum merge cu 33-uri foarte bine, dar nu mai scoate (mult) fum :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ Mihai :wink: si cand l-am luat cumparat eu in 2006, era incaltat tot cu 33-uri si mergea tot foarte bine si nu scotea (mult :grin:) fum... :fr:tr:rsp Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: 4x4 Mania.....BBQ cum se cheama melodia din primul filmulet?! PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate