Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep Cherokee 1998. kit liftare

hdragos

Postări Recomandate

in primul rind imi cer scuze daca am gresit toppicul si rog frumos un admin sa il mute unde i-ar fi locul,eu aici am crezut de cuvinta negasind un topic despre ce vreau eu,va multumesc pt intelegere.

pt.xj-ul meu din 98 la care spatele e putin lasat gol find,daca mai pun ceva bagaj si 2persoana trebuie sa dau jos farurile,initial am vrut sa springuiesc arcurile spate dar ba nu e timp ba bani ba amindoua plus ca nu se baga nimeni la demontat-springuit-montat.

incolteste idea de a monta un kit pt ca in curind vor fi si amortizoare si diverse bucsi de schimbat,cum nu am nici cea mai vaga idee va cer sfatul achizitionarii uni kit(arcuri+amortizoare+bucsi) care sa ridice masina fata de stok 3-5cm,nu vreau ceva profi pt ca nu folosesc masina in off-road decit cite un drum forestier pe la munte de aceea e de preferat si alte artificii cu o cheltuiala minima tipo(inaltatoare).

va multumesc anticipat

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jeep Cherokee 1998. kit liftare

Buna seara !

Exista kit-uri complete de liftare de 2", adica cinci centimetri. Pe bani, se poate orice.

Sau iti faci inaltatoare pe fata, springuiesti si adaugi o foaie-doua pe spate, eventual lungesti brida mobila (nu e cazul, pentru cinci centimetri), inaltatoare si la telescoape, lungesti bieletele de la stabilizatorul fata, lungesti Panhard-ul, si ai cam rezolvat.

Pentru cinci centimetri, nu e nevoie de alte furtune de frana, nici de alte brate pe fata. Decat daca sunt duse bucsile din ele, atunci da. Si daca telescoapele sunt duse, mai bine iei noi, si dedicate pe liftul dorit.

La urma, centrat volanul, ca va sta stramb, si reglat directia.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

un KIT complet de 3 - 3.5" - 4" te costa in jur de 5.000 RON:

- Rubicon Express

- Skyjacker

- Teraflex

- Rancho sau Old man Emu

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Eu cred ca cea mai ieftina varianta si cea mai simpla este 2" Lift Spacer/AAL XJ de la Rubicon Express . Noi putem sa il aducem la pretul de 1600 RON TVA + transport inclus.

Chitul contine : 2 distatiere fata 2" , adaugari foi de arc spate , 4 amortizoare , conducta frana spate metalica.

http://up.picr.de/5196323.jpg

Va uram o zi buna :h5

• Like 1

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Link spre comentariu

va multumesc pt oferte sunt super multumit de sfaturile voastre ca intotdeauna,acum ramine sa incerc sa fac in asa fel sa pun osul mai mult la treaba pt a dospi acesta dambla.

bafta tuturor

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

sa nu credeti ca sunt un nesimtit si doar cer(sfaturi) si nu dau numic la schimb(foto,relatari) doar ca pur si simplu nu reusesc din punct de vedere financiar,cind cred ca cu urmatorii bani vor fi destinati lui jeepica apare cite o cheltuiala neprevazuta,urgenta si importanta,acum 2 zile am observat un defect la una din scule si trebuie in scurt timp sa o remediez pina nu va provoca si alte daune,cheltuiala estimata 600-800€ pe care nu ai am si sper sa ai procur in ianuarie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare