Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul pick-up de la Mazda

Dan Cilan

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Noul pick-up de la Mazda

....Cei de la Mazda nu au dezvăluit însă niciun detaliu tehnic despre noul lor model. Având în vedere faptul că este frate de platformă cu Ford Ranger, ne putem aştepta ca acest model să fie disponibil tot cu două motorizări diesel şi să beneficieze şi de noul reductor controlat electronic....

Se aude ca vor cele de 2,5 TdCI si 3,0 TDI

0745634366
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot sa cred cat de urata e... Astrale, zi si tu, nu ca-i cu spume de urata?

Iar fundu' e chiar hidos. Decizia de a baga lampi si pe oblon, iarasi nu e prea inspirata... deodata ca arata urat, dar e mai putin practic, ca nu poti sal mai dai jos, sau sa mergi cu el coborat, sau le spargi cand il tot trantesti, etc.

Desi, fiind nici macar suv, ci activ lifestyle vehicle shit, probabil e de design. A se citi mai sus

Link spre comentariu

Mda, arata din in ce mai "de oras".........nu inteleg ce target de clienti au......probabil nu sunt vizati cei care au nevoie de o utilitara cat mai degraba pe cei care vor o masina de out-door........pai nici LC , nici Patrolul cel nou nu mai sunt ce-au fost, nici macar o vaga legatura....poate doar numele....

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Arata ca :pt Scuzati-mi va rog expresia...

Prefer interiorul spartan si botul care mai are nitel si plange al modelului '01...

O simpla parere...

:tk

MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Mie mi se para ca iese din gama hard si evolueaza spre city dar parerea mea ca un pick-up nu are de ce sa se indrepte spre city

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare