Dan Cilan Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Aici : http://www.automarket.ro/stiri/noul-mazda-bt-50-va-debuta-in-australia-33169.html 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda Aici : http://www.automarket.ro/stiri/noul-mazda-bt-50-va-debuta-in-australia-33169.html pai cu noul look....ma duc cu el pe dorobanti...:hl Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda Cam asta pare a fi tinta lor avand in vedere ca fata mi se pare copiata de la CX 7/9, iar masina ramane tot autoutilitara !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda Partea din spate aduce a L200.Traiasca designerii lenesi :2dr :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda A fost prezentata in Australia... http://www.automarket.ro/stiri/oficial-mazda-bt-50-a-debutat-la-sydney-33908.html Mie mi se pare cam... feminina ! Mai ales cu curu ala ! :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda oricum varianta prezentata arat mai mai bine decit 'conceptul' din primul post care nu prea mai avea nimic in comun cu ideea de pick-up (in afara de tentativade bena din spate) http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda Care e cel mai puternic motor dintre cele puse pe chestia asta, ca nu m-am prins? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda ....Cei de la Mazda nu au dezvăluit însă niciun detaliu tehnic despre noul lor model. Având în vedere faptul că este frate de platformă cu Ford Ranger, ne putem aştepta ca acest model să fie disponibil tot cu două motorizări diesel şi să beneficieze şi de noul reductor controlat electronic.... Se aude ca vor cele de 2,5 TdCI si 3,0 TDI 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda Nu pot sa cred cat de urata e... Astrale, zi si tu, nu ca-i cu spume de urata? Iar fundu' e chiar hidos. Decizia de a baga lampi si pe oblon, iarasi nu e prea inspirata... deodata ca arata urat, dar e mai putin practic, ca nu poti sal mai dai jos, sau sa mergi cu el coborat, sau le spargi cand il tot trantesti, etc. Desi, fiind nici macar suv, ci activ lifestyle vehicle shit, probabil e de design. A se citi mai sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Noul pick-up de la Mazda Mda, arata din in ce mai "de oras".........nu inteleg ce target de clienti au......probabil nu sunt vizati cei care au nevoie de o utilitara cat mai degraba pe cei care vor o masina de out-door........pai nici LC , nici Patrolul cel nou nu mai sunt ce-au fost, nici macar o vaga legatura....poate doar numele.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Noul pick-up de la Mazda Arata ca :pt Scuzati-mi va rog expresia... Prefer interiorul spartan si botul care mai are nitel si plange al modelului '01... O simpla parere... :tk MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Guby Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Noul pick-up de la Mazda Mie mi se para ca iese din gama hard si evolueaza spre city dar parerea mea ca un pick-up nu are de ce sa se indrepte spre city Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate