plummer Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii Eu incerc intotdeauna sa vad partea plina a paharului :grin: Vedeti voi ce a iesit din chestia asta ? Noi relatii/prietenii , distractie la maxim si adrenalina pt colegii "recuperatori" dar si mai mult p @yo2bt :wink: si o amintire frumoasa pt toata lumea, inclusiv pt noi cei de acasa care va "citim" peripetiile :h5 Succes tuturor si tin inca odata sa multumesc (si eu ! ) tuturor celor ce au facilitat recuperarea colegului @yo2bt. Oricum pun pariu ca putea sa fie si altcineva ca ei tot la fel de repede si bine se mobilizau sa ajute :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii Uite o poza drept dovada cu circa 150m mai sus (pe creasta) de locul unde ai stat cu cortul langa acea mica casuta.....care din cate imi amintesc in interior avea o soba cu lemne si parca 2 paturi........ Gogane, n-am pozele la mine sa-ti aduc aminte ca anul trecut, cam pe vremea asta, am fost impreuna langa acea casuta care acum are patru paturi si o soba de teracota... :h5 Am martori destui, pe care ii salut pe aceasta cale... :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii Masina a suferit daune? A plecat pe roti? Masina nu numai ca a plecat pe roti, a mai si dat zdravan din roti ca sa iasa din rahat, dar asta nu inseamna ca o putea face singura, fara ajutoare. Am uitat sa spun... e un Nissan Patrol cu 4.2 la motor. :grin: Damages... o aripa fata putin sifonata, un proiector spart si bullbar-ul cam schimonosit. Acu sa nu dramatizam evenimentul... Masina a alunecat usor, cu fata inainte, fara socuri, fara rasuciri, si s-a oprit cu botu intr-o stanca... ca la sanius... Se poate intampla si in gradina din spatele casei... :ha: Recuperarea in schimb nu a fost chiar asa de simpla... Pana au venit "salvatorii" am facut un foc zdravan, am mancat, n-am baut... ca n-am avut... deci, n-am suferit nici de frig si nici de foame. Mie chiar mi-a placut locul... :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii Pana au venit "salvatorii" am facut un foc zdravan, am mancat, n-am baut... ca n-am avut... deci, n-am suferit nici de frig si nici de foame. Mie chiar mi-a placut locul... :grin: Ceea ce ziceam mai sus :grin::2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii Salutari la toata lumea, in primul rand vreau sa-mi exprim admiratia pentru curajul de a deschide un drum intr-un mediu atat de ostil incat multi dintre noi am face cale-ntoarsa dupa primii metri ... si toate astea fara nici un "utilaj" care sa stea "de 6" pe langa ... doar un om cu un Patrol. Asta e offroad maxim din punctul meu de vedere. Tot respectul yo2bt ! Eu sunt unul din cei trei care am avut ocazia sa fim "echipa de interventie". Alaturi de Sorin si Octavian am avut parte de o noapte "traznet" in care am trecut de cateva ori de la agonie la extaz si invers, o noapte despre care ne vom aminti cu placere undeva in jurul focului, poate chiar la cabana Gerea alaturi de prieteni. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii box;616449']Salutari la toata lumea, in primul rand vreau sa-mi exprim admiratia pentru curajul de a deschide un drum intr-un mediu atat de ostil incat multi dintre noi am face cale-ntoarsa dupa primii metri ... si toate astea fara nici un "utilaj" care sa stea "de 6" pe langa ... doar un om cu un Patrol. Asta e offroad maxim din punctul meu de vedere. Tot respectul yo2bt ! Eu sunt unul din cei trei care am avut ocazia sa fim "echipa de interventie". Alaturi de Sorin si Octavian am avut parte de o noapte "traznet" in care am trecut de cateva ori de la agonie la extaz si invers, o noapte despre care ne vom aminti cu placere undeva in jurul focului, poate chiar la cabana Gerea alaturi de prieteni. Sincer, va felicit pe toti cei ce ati purces la ,,salvarea,, colegului nostru de breasla. Ăsta este spiritul de colegialitate in astfel de situatii!!! Am intalnit un asemenea OM, cand am ramas in mijlocul raului Buzau, suspendat si cu apa la usi, asta vara. M-a troliat si, asa am putut iesi de acolo. Multumiri maxime:tk:tk:tk ( spre rusinea mea , nu i-am retinut numele si nici nr intreg de la masina, cu toate ca stiu ca era din BV si...fusese membru club4x4, dar ,,s-a dat,, pe rafting. Avea un L200 Mitsu ). MULTUMESC inca o data pe aceasta cale acelui...PRIETEN NECUNOSCUT! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii Si eu sunt renumit pentru iesirile mele cu o singura masina, plina cu toata familia! Dar de fiecare data cand am fost singur, am incercat sa nu parasesc drumurile, macar o poteca sa fie ... Mi-ar fi placut sa fiu in locul tau, daca aveam o masina "potenta"! Asa ceva nu se uita! Bine ca toata povestea s-a terminat cu bine! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii S-a terminat concediu... am ajuns acasa... am vorbit cu tinichigiu... am fost la job... da mai bine a fost noaptea pe munte, decat la job dupa concediu. :grin: A si fost un concediu cam scump... :al Apropo de tinichigiu... Am unu tare de treaba, si bun meserias. De fiecare data cand ne despartim zice: "... nu ne uitati, mai veniti pe la noi" Eu ma gandesc: "... s-o crezi tu" De unde dracu stie asta ca io nu ma astampar ??? :ha: Acu, judecand lucrurile "la rece", imi dau seama ca daca eram in formatie completa, cu Marius, Kato si Bucur nu mai aveam ce sa va povestesc, si nu-i mai deranjam pe prietenii din Rm Valcea in miez de noapte. La anu' nu plec fara ei, si promit ca vom deschide noi trasee in Muntii Capatanii. M-am intors de la Olanesti tot pe Transalpina, de data asta pana la Sebes. M-a impresionat ritmul lucrarilor timp de un an. In toamna viitoare probabil ca va fi totul asfaltat. Sper sa fie lucrarile de calitate, sa si tina. Nu ma intereseaza ce interese economice sunt in joc, cert e ca se lucreaza intens, cu utilaje moderne, toate noi, fara victime ca la Transfagarasan. E foarte bine ca se asfalteaza, oricum era onroad pentru orice masian 4x4, si e un Drum National, nu? Sa vada tot romanu ce frumuseti sunt in tara asta... Am vazut concasoare mobile, care sfarama roca dizlocata pentru a o folosi la terasament. :br Nu trebuie sa care piatra de la zeci de km. Cand am intalnit Strategicu din Muntii Lotrului, nu m-am putut abtine sa nu fac o tura pan la nord de Petrimanu. Timpul nu mi-a permis sa merg mai departe, nici vizibilitatea sa fac poze. Asta-i masinaria care face rigolele si parapetii. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: O noapte in Curmatura Furnicel din Muntii Capatanii S-a terminat concediu... am ajuns acasa... am vorbit cu tinichigiu... am fost la job... da mai bine a fost noaptea pe munte, decat la job dupa concediu. :grin: A si fost un concediu cam scump... :al Apropo de tinichigiu... Am unu tare de treaba, si bun meserias. De fiecare data cand ne despartim zice: "... nu ne uitati, mai veniti pe la noi" Eu ma gandesc: "... s-o crezi tu" De unde dracu stie asta ca io nu ma astampar ??? :ha: Acu, judecand lucrurile "la rece", imi dau seama ca daca eram in formatie completa, cu Marius, Kato si Bucur nu mai aveam ce sa va povestesc, si nu-i mai deranjam pe prietenii din Rm Valcea in miez de noapte. La anu' nu plec fara ei, si promit ca vom deschide noi trasee in Muntii Capatanii. M-am intors de la Olanesti tot pe Transalpina, de data asta pana la Sebes. M-a impresionat ritmul lucrarilor timp de un an. In toamna viitoare probabil ca va fi totul asfaltat. Sper sa fie lucrarile de calitate, sa si tina. Nu ma intereseaza ce interese economice sunt in joc, cert e ca se lucreaza intens, cu utilaje moderne, toate noi, fara victime ca la Transfagarasan. E foarte bine ca se asfalteaza, oricum era onroad pentru orice masian 4x4, si e un Drum National, nu? Sa vada tot romanu ce frumuseti sunt in tara asta... Am vazut concasoare mobile, care sfarama roca dizlocata pentru a o folosi la terasament. :br Nu trebuie sa care piatra de la zeci de km. Cand am intalnit Strategicu din Muntii Lotrului, nu m-am putut abtine sa nu fac o tura pan la nord de Petrimanu. Timpul nu mi-a permis sa merg mai departe, nici vizibilitatea sa fac poze. Asta-i masinaria care face rigolele si parapetii. Vazand poza, am crezut ca ti-ai luat alta dihanie ca sa nu se mai propteasca in ...nas prin rigole naturale .:ha::ha::ha: GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate