Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

4x4 Mania Azuga

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Participanti: @alf (jeep 5.2 Balauru)

@24 (patrol)

@razvanutza (patrol)

@giorgel (patrol)

@cristi1 (copilot)

cateva poze..........avem o tara frumoasa........enjoy !

http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/IMAG0124.jpg

http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/IMAG0104.jpg

http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/IMAG0094.jpg

http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/DSCF0276.jpg

http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/DSCF0232.jpg

http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/DSCF0229.jpg

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 4x4 Mania Azuga

Ce-am invatat eu la iesirea asta (offrodeste vorbind):

- simexul de 35-ul pe Patrol de 2.8 stock il cam ingenuncheaza. In viteza a doua pe reductor deja motorul nu mai duce. Sa vedem dupa ce punem un intercooler daca se mai imbunatateste situatiunea.

- Presiune de 3 in Simex - not good. TSL-urile lui Goganul la 1.0 mi-au dat rusinica. De ce nu le-am dezumflat? Valvele sunt ingropate, pe interiorul jentii, lipseste roata rezerva pe 35 (deocamdata). Mi-am luat deja valve metalice pe care o sa le pun pe exteriorul jentii...

- benzinarul de 5.2 la Ciuruchi e...bestial (Daca nu rupi planetare/cardane/cutia si nu termini benzina :ha: ). Alf, cu roti pe 31 si fara blocanti, ne-a lasat cu gura cascata: a trecut fara troliu prin toate locurile in care Patroalele au avut nevoie de sufa. Cristi1 cred ca e deja pe net cautandu-si masina.

Oricum traseul a fost superb, nici prea-prea, nici foarte-foarte

Astept cu interes sa-l facem si invers. Oricum, dupa ce da prima zapada s-a terminat traseul pana spre vara deoarece pe creasta raman limbi de zapada ce nu pot fi trecute. Cand am facut acelasi traseu in mai (cu Georgenis, Gaganul, Cristi 1), dupa vreo 2 zone cu zapada pe care le-am trecut destul de greu, ne-am blocat intr-un morman de zapada ce nu putea fi ocolit.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Felicitari pentru iesire.

Cat de lata este janta de ai fost nevoit sa le umfli in halul asta ,eu am jante de 7 si umblu cu 1,2 nu am dejantat niciodata.

Treapta a 2 nu l-a pus in genunchi numai daca eram cu noroi pana pe sasiu si pluteam (daca asta se poate la Nissan:ha:).

P.s. Daca vrei intercooler am eu unul.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

goganeee, frate.....frumos montajul pe care l-ai facut, da' acu' ma gandesc ca ......dupa titulaturile de "REGELE EUGENIILOR " si "24" vrei sa ai si titulatura de "REGIZOR" .............:B

......24 e indeajuns......:2dr

Link spre comentariu

......24 e indeajuns......:2dr

.............. sau TVA ............., sau TVA..., LA EUGENII............. :ha::pt

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

....@tractozaure......termina ti de polisat utilaju si hai la o plimbarika soft.....:2dr....avem de facut traseul in sens invers.....:grin:

Primiti si TOYOTE sa aveti ce tracta ....:ha:

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

@gagane..............amirale esti binevenit oricand :h5.....m-ai salvat la azuga data trecuta, nu te uit :tk

@mihai c.........are oarecum legatura, din golul alpin poti ajunge in secaria, dar nu pe drumul care am coborat noi........

Data viitoare mai incearca sa urci pe Azuga e mai palpitant :wink:

Link spre comentariu

Gogane, unde developezi pozele de le scoate asa de bine ???

:br:br:br

....de acest aspect se ocupa fratele meu @light (cunoscut pe acilea pt aceste calitati ale lui de a face offroad cu aparatul foto)......este un magician al imaginii iar de montaj ma ocup YO.....

@mihaic......daca ai pune niste poze sa vaza si ochiu nostru cum este am fi recunocatori, poate incercam pe acolo.....daca nu e forestier :old

Link spre comentariu

....de acest aspect se ocupa fratele meu @light (cunoscut pe acilea pt aceste calitati ale lui de a face offroad cu aparatul foto)......este un magician al imaginii iar de montaj ma ocup YO.....

a fost si light cu noi?!?!? cred ca tre' sa-mi schimb ochelarii:old:old

sau a incurcat goganu borcanele, nu m-as mira, la carciuma a comandat snitzel cu garnitura de....chiulasa:ha::ha::ha:

daca venea si light cu noi, am fi poze superbe:h5, asa....ne multumim cu ce avem.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cunoastem firma... nu stiam ca sunteti "asociati" :grin: Va felicit pe amndoi. :br

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

.......am incurcat borcanele........:hl

La aceasta iesire, am facut eu si @razvanutza poze cu aparatul si telefonul lui,@giorgel...... pe care apoi le am mai prelucrat putin :wink:........dar in general @THE LIGHT este responsabil cu imaginea.........are omu mana....zici ca esti akolo.....

p.s.....da suntem asociati :top

Link spre comentariu

....@tractozaure......termina ti de polisat utilaju si hai la o plimbarika soft.....:2dr....avem de facut traseul in sens invers.....:grin:

Ieri i-am facut inaugurarea la o mica iesire la vanatoare :grin: unde am si polishat-o un pic prin padurile patriei :ha:

Duminica am examen cu elevii mei, dar de saptamana viitoare sunt disponibil la orice provocare :grin:..., ma cunosti destul de bine cred... :2dr

Link spre comentariu

..........avem o tara frumoasa........enjoy !

http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/azuga2010/IMAG0124.jpg

:gBRAVO !!!:tk

Flow mi-a aratat unele locuri pe acola primavara (cu zapada) peisaje fantastice :tk

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

@tractozaure............daca sunt banutzi de iesiri........te inkiriem de sapt. viitoare.......sa te vedem ce mai stii in teren.....:2dr

@habo.......foarte frumos pe creasta acolo.....ziceai ca esti in avion......:tk

Link spre comentariu

@tractozaure............daca sunt banutzi de iesiri........te inkiriem de sapt. viitoare.......sa te vedem ce mai stii in teren.....:2dr...

Ce GOGULE smile%20%2824%29.gif crezi ca nu ma mai descurc ca altii care practica tot timpul sportul asta? :pt:ha:

j3-UaEn-OCY

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare