opinion Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 salutare am si eu o intrebare, stie cineva daca pe vreunul din modelele existente de ford 4x4 exista pus din fabricatie motorul 2,5td care echipa scorpioul din 1990? am un scorpio si nu stiu ce sa fac cu el - sta degeaba in curte, si ma gandeam sa imi iau un acaret ceva la care s amai folosesc din piese ... A, sa nu uit motorul era de fabricatie Peugeot. mersi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
livia si noro Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: motor 2.5td pe ford 4x4 daca te intereseaza:h5am un Ford Maverick pe care l-am cumparat de curand si intentionez sa-l dezmambrez.De fapt eu l-am cumparat pentru motor iar restul caroserie,sasiu nu-mi trebuie asa ca daca te intereseaza fa-mi o oferta si poate te aranjez cu restul de masina.masina este acum functionala.Eu voi lua motorul si instalatia electrica asa ca restul ramane intact.masina este FORD MAVERICK 1994 inmatriculata pe Spania .DACA TE INTERESEAZA TEL 0740130543 sau discutam pe forum. Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA :jp1:rsp :rsp Crazy Wolf->0740130543 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate