vitalies Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Ca tot sunt moderator pe sectiunea mitsu nu puteam sa raman fara un Mitsulica - azi am devenit posesor al unui Pajero MK2 3,5 GDI automat - englezoaica Masina arata si merge super bine! Masina am luat-o de la un Kamikaze - John Hellot - multumiri faine aici este anuntul lui de vanzare - au ramas simexurile si bara cu troliu pe care nu le-am luat http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54679 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 (editat) Re: In sfarsit cu mitsubishi Sa o stapanesti sanatos Vitalies....era si cazul sa iei ceva mai mare:):) dar ai grija cu sticlele:):) Editat Septembrie 14, 2010 de Maresalul http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi felicitari pt achizitie !!!! la cat mai multe satisfactii ca sigur are un mare potential jucaria:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi ce surpriza!!! s-o stapanesti sanatos partenere!!! tre s-o udam...da' io cu regimul meu, saracutul de mine...:2dr Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Felicitari! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe cat mai multe drumuri numai bune de offroad!!!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi fain.sa te poarte sanatos prin toate noroaiele tarii. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Cunosc masina lui John, stiu cum a intretinut-o, te felicit pentru achizitie! Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi La cat de bine arata tie mila de ea sa o rupi pe coclauri. Bibelou don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Sa te bucuri de ea! Este foarte faina masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi ....Ai cu ce.........:grin:......suna misto v 6.... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Sa-l stapinesti sanatos si sa te duca pe unde vei vrea tu! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi of, cine se mai tine acuma dupa tine? trebuie sa vorbesc cu Blondu sa iti mai taie din cilindrii aia, poate o sa mergi si tu mai incet sa te ajung si eu :grin: sa ai parte de ea cat mai mult timp si cat mai bine! bravo, acuma e alta viata. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tony Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi frumoasa masina sa o stapanesti sanatos:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi S-o stapanesti sanatos si cu folos !! La multe mii de km doar cu benzina,ulei si filtre . Poimaine zbor si eu dupa a mea ...:banana in weekend sunt in tara !:banana RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Multumesc pentru urari si aprecieri - sper ca masinuta sa nu ma dezamageasca. @emanoeladrian - multa bafta si drum bun!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Multumesc Vitalies :tk, sa fie !.Am mari emotii ,eu am cumparat masina din poze, fara sa o vad , vineri ma intalnesc cu dealerul in Tounton-Somerset si imediat o tai catre casa.Un stop in Germania pentru cumparaturi si schimb ulei in cutie, sper ca duminica sa fiu in Bucuresti. Sper sa pot ajunge cu ea acasa... daca nu..:hw intru pe mana nevestii !:dr3 Inca odata sa te bucuri de ea si sa o conduci cu placere ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi O masina care poate mult daca sti sa o duci....faina ...sa ai parte de ea...! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi :br Felcicitari de achizitie, sa te poarte sanatos si voios pe unde vrea cardanu ei..sau a tau:banana:2dr Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Felicitari! Sa-ti aduca numai bucurii! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Deh Vitalies, te-ai convins... tot Mitsubishi e fruncea... Sa o stapanesti sanatos!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: In sfarsit cu mitsubishi Fain bolidu'! Sa te puna de cat mai multe ori in situatia sa exclami: "oaisssss, ce masina am" :wink: Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate