Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vf Penteleu pe ploaie.

Eugen Remus Cucu

Postări Recomandate

Sper ca nu am facut o greseala deschizand alt topic despre subiectu asta,daca da rog sa se stearga sau mute.

Traseul a fost urmatorul: Bucuresti-Buzau-Beceni-Vintila Voda-Plaiul Nucului-Gura Teghii-Varlaam-Gura Mili-Cernatu-Penteleu.

Bucata de traseu intre Bucuresti si Gura Teghii a fost parcursa int-o zi urmand ca bucata urmatoare sa fie parcursa a doua zii.Intre timp vremea s-a schimbat radical ajungand pe Varfu Penteleu la 8 grade celsius asta in luna august.Atasez cateva poze din timpul drumetiei.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vf Penteleu pe ploaie.

Si a doua etapa de poze.Respecte colegilior care au urcat pana aproape in varf cu masini obisnuite de strada.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Pana la cabana ajungi cum ajungi. Trebuia sa urci pana la borna sus de tot.:ooo.Cum zicea si Davema' date='pana la cabana e test pt sistemul de racire:wink:[/quote']

La cum era vremea afara nu cred ca aveam prea multe sanse,ploua foarte tare si varfu era acoperit de ceata deasa.Atasez o harta in caz ca sunt doritori de plimbari prin zona.

P.S. cu racirea nu am avut probleme doar ca la intoarcere fulia virbrochenului s-a rupt si drumul dintre Gura Mili si Gura Teghii l-am facut fara servodirectie,servofrana,fara nimic cu alte cuvinte iar restul excursiei pana la Buzau pe platforma!!

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

frumos traseu .... banuiesc ca este destul de dificil pe ploaie :br

Da foarte frumos traseul si intradevar dificil pe ploaie mai ales ultimi kilometrii inainte de statia meteo, pe vreme buna am urcat si cu un Doblo pana pe la 1500 de metrii.La urcare am intalnit 2 Loganuri un Passat vechii si cred un Megane care coborau, din cate am vazut urmele lor au ajuns destul de aproape de statia meteo dar cred ca au urcat cu o zi inainte cand vremea a fost foarte frumoasa.

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare