addhius Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 (editat) Re: Freelander Td4 2002 - vibratii la turatie mica Salut. Scuze ca intreb, dar care este treaba cu deconectarea EGR? Salut! Mi-e teama sa intru in detalii tehnice pentru ca nu prea ma pricep. Iti recomand insa site-ul care m-a convins pe mine sa deconectez EGR-ul : http://tuning-diesels.com/75Zt/R75serv.htm Editat Decembrie 13, 2010 de addhius :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi1967 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Re: Freelander Td4 2002 - vibratii la turatie mica Salut. Am si eu un Freelander 2.0 TD4 cu aceeasi problema: vibratia motorului la turatie mica (intre 1200 - 1300 rpm). Mentionez ca vibreaza in orice treapta de viteza, indiferent de viteza, chiar in stationare, scoasa din viteza. Intreb daca a mai avut cineva aceasta problema si cum a rezolvat-o. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate