cfantana Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Prima masina e in lucru. Modificari: Punti ranforsate. Protectii grupuri Grupuri 4.56 Blocante ARB (fata+spate) Transfer 4.16 Scut protectie transfer +cutie viteze Motor swift gti injectie multipunct 103cp Ambreiaj HD Petroworks Radiator aluminiu Bara fata+troliu Warn M6000 Protectii praguri Rollcage Petroworks Scaune sport Centuri 4 puncte Servodirectie Vitara Bikinitop nou Cauciucuri 32 profil Simex Jante 15j8 +flanse 32mm Teratrip 202plus Comutator stop general Traseu evacuare schimbat si marit. Aeroterma si calorifer modificate si repozitionate Statie CB Urmeaza: Planetare HD Calmini fata+spate Troliu+bara spate Proiectoare Suport Hi-lift Suport canistra Proiector spate .................. Si ceva poze,o sa revin cu altele mai detaliate Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2007 :lol: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2007 :roll: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 plus (momentan) suspensie OME si kit shackle reverse de la Calmini. dar asta se mai modifica :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 Imi place ce vad ... spor la treaba ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 Scuturile alea pt diferential sunt de la vreo firma, sau home-made? Si in alta ordine de idei, prin primavara vreau sa va fac o vizita cu Jimny (o vizita ma lunga 8) ) Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 spor la treaba! vin sa vad si eu jucariile :) @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 pozele is vechi ? ca nu mai inteleg nimic :roll: parca masina o incercat sa concureze la CL.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 Ati terminat-o?...trebe sa va mai fac o vizita ..poate o vad si in ACTIUNE pe terenu' de testare :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 poate ii facem ceva foto/video... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 E masina lui Sorin, coechipierul lui Costin :grin: Bafta! Va fi foarte misto :h5 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 pozele is vechi ? ca nu mai inteleg nimic :roll: parca masina o incercat sa concureze la CL.. sunt si poze mai vechi si mai noi la CL masina nu era terminata......si acum mai avem un pic :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2007 Scuturile alea pt diferential sunt de la vreo firma, sau home-made? Si in alta ordine de idei, prin primavara vreau sa va fac o vizita cu Jimny (o vizita ma lunga 8) )[/quot Protectiile de grupuri sunt Petroworks,avem la garaj pe stock :D In primavara sa fie atunci :h5 Din pacate masina nu e gata,dupa ce am modificat aeroterma am constatat ca e un scurt in instalatia electrica si astept un electrician sa refacem instalatia.Dar mergem inainte :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 salut Se pare Costi taticu ca vrei nu vrei ne cumetrim curand :grin: Vine acusi Samu din Germany si o sa mai ai inca un client atarnat de poarta. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 :h5 Abia-l astept pe nazdravan :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Miaita Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Cat costa vizita asta la coafor, cu tot tacamu' pentru un off road soft? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Vizita nu costa nimic :grin: Ne suni,ne spui ce coafura vrei sa-i facem si-ti spunem cat costa. http://www.suzuki4x4.ro Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Miaita Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 :cry: Nu prea curand. La anu sper sa fac rost de un Samurai. Mai e o vesnicie pana atunci :cry: Vroiam sa-mi iau Vitara anu asta dar m-am razgandit. Asa ca o sa-mi schimb masina de strada tot cu una de strada (asta e, am nevoie de ea pe asfalt si prin oras) si abia anul urmator sper sa reusesc sa-mi iau un Samurai mititel si dragutel :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Iti tin pumnii :grin: Cand ai acaretul sa ne faci o vizita :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Salut Radiatorul de apa este complet facut de voi , celalalt pentru ce este(cel cu teava de Cu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Radiatorul de apa e adus din SUA,celalat cu teava de cupru e caloriferul original al masinii pe care l-am modificat noi. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Se lucreaza la bara spate :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Anul acesta se da si Sorin la Extrem cu tine? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Pai suntem echipa de ZUKI :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate