ionutzt Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Pai suntem echipa de ZUKI :grin: care mai nou are si masina de asistenta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Pai suntem echipa de ZUKI :grin: care mai nou are si masina de asistenta :grin: d-aia ai samurai lung? :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 pai da incapa acolo un zarzavat , o punte :grin: acu serios , a intrat un samurai intreg(fara caroserie) in Marele Cotetz ALb deci da.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Pregatiri pentru 2008 din pacate nu am apucat sa facem poze dar cama asa arata zuku1 cand a plecat de la noi.... ma rog mai curat :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koreanu Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: Pregatiri pentru 2008 am pregatit si eu un proiect " suzuki " pentru intilnirile de anul acesta. O masina buuuna compusa din: chasis de Range Rover, motor de Isuzu Trooper, caroserie de Suzuki. Ne vedem curand! Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 14, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Re: Pregatiri pentru 2008 Astea sunt de vanzare pe ebay,le-ai luat tu? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koreanu Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Pregatiri pentru 2008 da sunt luate Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate