ancuta_laurentiu Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Vitara 1.6 injectie monopunct STIE CINEVA DIMENSIUNILE PENTRU URMATOARELE SIMERINGURI: 1. simering cutie transfer spre cardan spate . foarte urgent 2. simering delcou ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu_raducanu Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Urgent cote SIMERING VITARA Vitara 1.6 injectie monopunct STIE CINEVA DIMENSIUNILE PENTRU URMATOARELE SIMERINGURI: 1. simering cutie transfer spre cardan spate . foarte urgent 2. simering delcou La delcou am comandat eu pe original si nu este semering este un o-ring care il gasesti la orice magazin de piese auto. Pe orig am dat 30 ron. Vorbesc de motorul g16a. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Urgent cote SIMERING VITARA merci ovidiu_raducanu la delcou credeam ca este simering pentru simeringul de la cutia de transfer nu stie nimeni nimic. pe acolo arunca ulei in draci si imi trebuie masina maine pt vero 400 km si nu ma pot risca sa merg asa. daca poate cineva sa ma ajute 0767585379!!!!!!!!!!!1 ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 (editat) Re: Urgent cote SIMERING VITARA domnul ovidiu_raducanu foarte amabil mi-a comunicat codul o-ring - ului de la delcou. Acesta este 33278_85060 pe original. merci inca o data domunle raducanu Editat Septembrie 22, 2010 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Urgent cote SIMERING VITARA te rezolv eu cu oringul de la delcou luni ma duc sa cumpar si iti iau si tie si il trimit suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mprepelitza Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Urgent cote SIMERING VITARA Pentru cel de la cutia de transfer, ai aflat vreun cod, ceva? Totul este relativ!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Urgent cote SIMERING VITARA dimensiune la semering cutie de transfer la cardan spate este 54/40x10 mm 54 dimensiune exterioara 40 dimensiune interioara 10 grosimea lui suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Urgent cote SIMERING VITARA multumesc adam pt ajutor suntem la capitolul stop scursurilor ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian c Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Urgent cote SIMERING VITARA incepe si la mine sa curga prin partea aceea, intrebare cum schimbi semeringul respectiv? dai jos cardanul sau si cutia de transsfer cu cutia de viteze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Urgent cote SIMERING VITARA incepe si la mine sa curga prin partea aceea, intrebare cum schimbi semeringul respectiv? dai jos cardanul sau si cutia de transsfer cu cutia de viteze? dai jos doar cardanul si ai acces la el, il scoti usor cu surubelnita, cureti cu o carpa moale, pui noul simering pe care il presezi cu cel vechi ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dantu Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Urgent cote SIMERING VITARA Ca sa nu deschid alt topic, intreb aici: Acelasi simering din cutia de transfer, cardan spate imi "plange" si mie si trebuie sa il schimb. Problema e ca am tras putin de priza cardanului (cea care iese din cutia de transfer) si am impresia ca pe langa simering, ar avea nevoie si de rulment. Asadar, vreau sa intreb pe cine a schimbat respectivul rulment: Trebuia sa dau jos cutia de transfer ca sa schimb rulmentul acela sau pot demonta numai capacul cutiei? E o operatiune grea? In alta ordine de idei, am observat ca diferentialul spate are joc (daca rotesc cardanul spate in stilul "joc", diferentialul imi permite sa o fac)..e normal sa aiba un joc in diferential sau e batran si trebuie mesterit/schimbat? Multumesc anticipat de raspunsuri! P.S. Masina e o vitara lunga, 2.0 TDI (RF). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 31, 2015 Autor Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Urgent cote SIMERING VITARA Ca sa nu deschid alt topic, intreb aici: Acelasi simering din cutia de transfer, cardan spate imi "plange" si mie si trebuie sa il schimb. Problema e ca am tras putin de priza cardanului (cea care iese din cutia de transfer) si am impresia ca pe langa simering, ar avea nevoie si de rulment. Asadar, vreau sa intreb pe cine a schimbat respectivul rulment: Trebuia sa dau jos cutia de transfer ca sa schimb rulmentul acela sau pot demonta numai capacul cutiei? E o operatiune grea? In alta ordine de idei, am observat ca diferentialul spate are joc (daca rotesc cardanul spate in stilul "joc", diferentialul imi permite sa o fac)..e normal sa aiba un joc in diferential sau e batran si trebuie mesterit/schimbat? Multumesc anticipat de raspunsuri! P.S. Masina e o vitara lunga, 2.0 TDI (RF). la cutia de transfer se poate da jos capacul din spate pt inlocuirea acelui rulment cu ace. sau cumparata alta cutie de transfer. un pic de joc la grupul spate e normal sa fie. daca incerci sa ii iei jocul se infraneaza. mergi la cineva care cunoaste aceste masini si jocurile lor. ps ia legatura cu adama moga din floresti. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dantu Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Urgent cote SIMERING VITARA Multumesc de răspuns! Recent m-am mutat din Cluj-Napoca si am condiții sa o meșteresc de unul singur. Nu am mai avut 4x4 pana acum si de asta întrebările poate par cam usurele :). Astăzi cred ca ii fac schimbul de ulei la motor si încerc sa filmez si jocul grupului spate...mie mi se pare cam mare, dar daca asa e normal, cu atât mai bine pt portofelul meu :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 1, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Urgent cote SIMERING VITARA verifica jocul si la alte masini din zona ta si fa comparatie cu jocul pe care il ai tu. doar asa poti sa iti dai seama daca e mare sau nu. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea1900 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Urgent cote SIMERING VITARA Ma poate ajuta cineva cu cotele de la simeringul de la cutia de transfer spre cardanul din fata? Unde as putea gasi cele doua garnituri de la conducta de alimentare la rampa comuna la un motor 1.6 16v? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 12, 2016 Autor Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Urgent cote SIMERING VITARA Ma poate ajuta cineva cu cotele de la simeringul de la cutia de transfer spre cardanul din fata? Unde as putea gasi cele doua garnituri de la conducta de alimentare la rampa comuna la un motor 1.6 16v? Multumesc. simering de la cutia de transfer spre cardane 40/54/10 ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: Urgent cote SIMERING VITARA Buna sunt nou proprietar de vitara an 1996 1,6 Benzin aceiasi problema IMI curge ulei DIN Grupul spate de unde ati comantat semering PT Grup spate multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate