Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ar trebui sa avem incredere!

ALPINA

Postări Recomandate

Azi am mers pana la Constanta sa vad un LC J10 (CT 22 CUC) postat pe Autovit! ofticat fiind ca am intalnit un vanzator arogant si o masina mult sub asteptari am gandit ca in primul rand tre sa stie si alti amatori ca nu e de vizionat masina respectiva(ma puteti intreba ce defecte am vazut) si in al doilea rand ca ar fi frumos sa putem avea incredere in spusele celor ce vand!prea multi au dat alt sens cuvintelor:impecabil ,garantez ,merita,tipla...s a m d

Deja ma macina o intrebare:ce s ar cuveni a le face persoanelor care ne pun pe drumuri aiurea sau ne vand iluzii?:2dr

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ar trebui sa avem incredere!

Hmm,am stat si eu cu banii in buzunar sa iau masina asta....acum vreo 3 luni....dupa o abureala telefonica de vreo 3 zile,mi-am dat seama ca e ceva in neregula. Imediat a aparut la vanzare cu 15 mii,deci iar ceva necurat. Oricum,batator la ochi pretul mic.

Link spre comentariu

In principiu increderea este indispensabila cind este vorba despre intentia achizitionarii unui bun care necesita deplasarea a sute de km. pentru a infaptuii tranzactia.In astfel de tranzactii,garantia calitatii produsului este fotografia si/sau,descrierea facuta de vinzator punct. Atit fotografia cit si descrierea verbala sunt realizate in functie de onestitatea vinzatorului,acestea formind de fapt garantia pentru care cumparatorul purcede la drum in scopul achizitionarii produsului dorit. Din nefericire,cind cumparatorul constata inselaciunea vinzatorului,sutele de km sunt parcurse,banii sunt cheltuiti si timpul este pierdut plus un sentiment greu de tranpus in cuvinte. Ce este de facut pentru a evita pe cit posibil astfel de situatii? Simplu,cred ca am mai scris despre asta,am vazut pe un site de licitatii ca are o lista nominala cu participantii in care fiecare membru are o cota de incredere notata cu 1 pina la 10,insotita de recomandari.Cota de incredere este dobindita in urma felului in care au avut loc o serie de tranzactii si vizeaza atit vinzatorul cit si cumparatorul. Astfel orice inselatorie in orice forma este automat cotata,recomandarea vine pe masura si cel mai important,are loc doar o singura data,sau invers,daca utilizatorul este bine cotat si recomandat ca fiind serios,acesta se bucura de increderea partenerilor si tranzactia va decurge exact in conditiile prestabilite de catre ambele parti.

Sistemul este atit de bine organizat incit nu este loc de inselaciuni,chiar si un nou venit pe site nu prea are sansa sa tranzactioneze daca nu are recomandarea-garant din partea unui bine-cotat.Consider ca acceptarea acestor masuri este absolut necesara pentru protectia membrilor si arata dovada de corectitudine precum si buna intentie.Ar fi excelent sa beneficiem si noi de un astfel sistem,cred ca am fi cu totii scutiti de eventuale tzepe in mod special de cele cu rea intentie.In fond este vorba despre dorinta si dreptul fiecaruia dintre noi sa nu devina victima.....:tk .

....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu

Vanzatorul despre care vb @Alpina este doctor ortoped la sanatoriul de la Techirghiol. Este un mare ingamfat si cu o caruta de tupeu in el. Am avut nesansa sa`mi fie client si sa ma f..a cat de mult a putut.Masina poate fi vazuta live in spatele blocului de la BIG (zona Pod Butelii ). Este genul de om care o vinde si pe ma`sa ca sa reuseasca ce isi propune. Mare atentie la genul asta de tepari ... sunt din ce in ce mai multi :dr3

PS: Ce mica`i lumea ...

Succes pe mai departe :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

tocmai faptul ca i medic m a convins sa bat drumu' ...da am regretat amarnic! a iesit omu plin de el...in costumatia de doftor.. nici macar n a salutat...si s a apucat sa mi indruge minciuni!eu constatam una..el incerca sa ma abureasca!nici vazand clar ca ma pricep nu se abatea de la poveste!are dreptate @plummer -> hotarat sa vanda incat nu mai facea diferenta intre realitate si fictiune!ba chiar s a ofensat ca l am facut mincinos in fatza!

PS- Nu halatu' il face pe om!:old

Editat de ALPINA
NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu

Exista o explicatie pe care si eu am gasit-o cand l-am carat pe al meu tata sa-i arat masina ... vroiam sa-l fac sa renunte la Viano pentru LandCruiser! Persoana care raspunde la primul telefon este un intermediar, acela umfla masina ... la al doilea telefon este adevaratul proprietar care nu m-a mintit cu nimic, pentru ca nu am stat mult sa-l ascult, ci am preferat sa vad eu cu ochii mei! Masina este alergata bine, dar fiind un LandCruiser inca merge, desi erau cateva beculete aprinse pe bord! Am iesit cu ea pe plaja, a mers perfect, apoi ne-am intors in curtea spitalului unde dl.dr. nu a ezitat sa atinga in mers o creanga ... pentru o masina impecabila contactul de orice fel cu mediul inconjurator se face cu multa grija! Daca-i pasa, frana si ocolea creanga ... a trecut cu 50kmh si s-a auzit un zgariat ... dupa care mi-a zis ca masina este proaspat vopsita!

Lui taica-miu nu i-a placut ca-i lipseau prea multe plastice pe la bari si roti! Eu oricum planuiam sa arunc barile! Mi-ar fi placut un LandCruiser 100 la doar 10 000 Euro!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Te plangi ca ai mers din Pitesti pana in Constanta. Eu am fost pana in Franta odata si apoi in Germania si am luat teapa Mare in ambele locuri, alti probabil ca au fost si mai departe. Asta e. Nu se intampla doar la noi.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Pai daca un site de vinzari auto de la noi face acest sistem, falimenteaza urgent! Daca toate site-urile de vinzari auto ar face acest sistem, ai vedea 20-30 de masini, aceleasi, pe toate site-urile respective.

Si eu am batut tara in lung si in lat dupa niste masini care s-au dovedit a fi altfel decit in poze(bineinteles mai rau).Unul din trucuri este sa fie masina fotografiata uda, pe ploaie sau imediat dupa ce a fost spalata, pina sa fie stearsa.Arata mult mai bine in poze.Inainte de a pleca la un drum lung dupa o masina, este bine sa ii cereti proprietarului poze de o rezolutie cit mai mare.Daca o da in barci, mai bine stati acasa.:ha:

In principiu increderea este indispensabila cind este vorba despre intentia achizitionarii unui bun care necesita deplasarea a sute de km. pentru a infaptuii tranzactia.In astfel de tranzactii,garantia calitatii produsului este fotografia si/sau,descrierea facuta de vinzator punct. Atit fotografia cit si descrierea verbala sunt realizate in functie de onestitatea vinzatorului,acestea formind de fapt garantia pentru care cumparatorul purcede la drum in scopul achizitionarii produsului dorit. Din nefericire,cind cumparatorul constata inselaciunea vinzatorului,sutele de km sunt parcurse,banii sunt cheltuiti si timpul este pierdut plus un sentiment greu de tranpus in cuvinte. Ce este de facut pentru a evita pe cit posibil astfel de situatii? Simplu,cred ca am mai scris despre asta,am vazut pe un site de licitatii ca are o lista nominala cu participantii in care fiecare membru are o cota de incredere notata cu 1 pina la 10,insotita de recomandari.Cota de incredere este dobindita in urma felului in care au avut loc o serie de tranzactii si vizeaza atit vinzatorul cit si cumparatorul. Astfel orice inselatorie in orice forma este automat cotata,recomandarea vine pe masura si cel mai important,are loc doar o singura data,sau invers,daca utilizatorul este bine cotat si recomandat ca fiind serios,acesta se bucura de increderea partenerilor si tranzactia va decurge exact in conditiile prestabilite de catre ambele parti.

Sistemul este atit de bine organizat incit nu este loc de inselaciuni,chiar si un nou venit pe site nu prea are sansa sa tranzactioneze daca nu are recomandarea-garant din partea unui bine-cotat.Consider ca acceptarea acestor masuri este absolut necesara pentru protectia membrilor si arata dovada de corectitudine precum si buna intentie.Ar fi excelent sa beneficiem si noi de un astfel sistem,cred ca am fi cu totii scutiti de eventuale tzepe in mod special de cele cu rea intentie.In fond este vorba despre dorinta si dreptul fiecaruia dintre noi sa nu devina victima.....:tk .

Link spre comentariu

Te plangi ca ai mers din Pitesti pana in Constanta. Eu am fost pana in Franta odata si apoi in Germania si am luat teapa Mare in ambele locuri, alti probabil ca au fost si mai departe. Asta e. Nu se intampla doar la noi.

corect....patit...pana in belgia....pt o masina care acolo era data peste cap...pozele le-am studiat 1 luna cu lupa, vanzatorul ma aburea ca deja a luat avans de la unu si eu doar daca pulsez inainte sa vad masina....deci peste tot la fel...deci ce sa faci....gandeste numai la costurile unui drum de belgia/franta uk, etc. la ala ce sai faci.....nimic :dr3 pt ca el cere....cine da....asta e.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Cand pleci afara dupa o masina e o regula de aur sa mai ai pregatite inca 2 sau 3 nr de telefon la alte masini...iti trebuie curaj sa mergi 2000km numai pt o masina...Am plecat saptamana trecuta dupa un Jeep la CT si s-a dovedit a fi vrajita,in schimb in poze arata impecabil.Eram pregatit cu inca 2 nr de telefon tot din CT si pana la urma am cumparat masina care arata cel mai rau in poze dar in realitate era cea mai buna dintre cele 3...Concluzia este sa nu pleci nepregatit..intotdeauna sa ai alternative,mai ales la drumurile lungi.

Link spre comentariu

Toate masinile pe care le-am vazut in Constanta pentru colegi au fost TEAPA!

Si culmea este ca oamenii care vindeau incercau sa ma convinga ca sunt extraordinare:grin:

Cam odata pe luna merg prin tirgul de masini si geme tirgul de tepari si smecheri atotcunoscatori.

Eu mi-am luat teapa de la englezi cu fotografii prelucrate in photoshop.

Recomandarile sunt de baza:h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Poate cu timpul o sa intelegeti de ce se vrea instituita regula postingului ... :grin:

N-ai posturi n-ai ca cauta la mica publicitate ...Ai posturi, ai istoric ...samd! Si nici asa nu ai garantia unui deal corect.

AVETI MARE GRIJA CAND CUMPARATI O MASINA! Sunt situatii cand inclusiv membri ai forumului si-au luat / au tras tepe cu gunoaie pe 4 roti (nu le putem spune masini:grin:)...Asa ca inca o data: CASCATI OCHII SUFICIENT INAINTE ca daca nu, O SA CASCATI BUZUNARUL INDEAJUNS DUPA!:y

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare