neschimbat Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 dupa cateva luni de cautare si din dorintza de a fi posesoru unui PATRULASH am reusit sa dau la schimb un audi a6:banana care fusese rezervat pentru un SSANG YOUNG(dar multumesc pentru ''barbatia'' care a avuto pers respectiva de a spune ca nu mai este interesata de masina-membru forum 4x4),am reusit sa ajung la o pers cu un asemenea acaret.in prima faza nu a fost de acord cu schimbu(nici nu vazuse masina),dar dupa 3 sapt sa razgandit si am reusit sa facem tranzactia(cu toate ca am cam pierdut la aceste schimb) din dorintza de a intra in posesia unui tanculetz.cateva date despre masina:este un patrol scurt Y60 scurt,are bara fata+troliu 5t,6proiectoare,statie,kit inaltzare +2 perechi de caucicuri simex pe 31(cei drept reshapate).are ceva rugina,dar la anii astia...nu am pretentzii(dar se rezolva in cel mai scurt timp),INTERIORU E VARZA:scaune de pe un golf 3 sudate in tiganie si alte chestii care tzin de migaleala.,husele de la usi prinse cu holsuriburi etc. la motor din ce am vazut cam pierde ulei de la borcanu de servo si am vazut ca turbina este plina de ulei pe exterior(cauza inca nu am aflat-o=nu am avut timp de asta),kilometraju nu merge... ca planuri de viitor:schimbate husele de usi(un sfat de la voi:sa pun coala de aluminiu?),scaune si alte cele,toata podeaua revizuita complet(interior-exterior), praguri din tzeava galvanizata,scaritza spate+portbagaj pe dansa,bara spate si cred ca este de ajuns. masina este luata pentru mers zi de zi(uneori si la tractat) dar si pentru iesiri cu prietenii si mici excursii in zonele patriei noastre. o sa revin cu niste poze zilele astea. acu as vrea sa aud niste pareri(sfaturi) unde,cum si cand sa vad:sa fie nu am probleme cand imi este lumea mai draga.:tk:cl condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 ajutor patrol Y60 as dori sa stiu si eu ce anume trebuie gresat,ce ulei se pune in grup,cutie,motor,servo directie si ce sau unde ar mai trebui sa umblu. p.s. scuze dar sunt posesor de asemenea utilaj de vreo 2 zile si vreau sa am grija de ea ca de copilu meu.:tk:cl condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: ajutor patrol Y60 as dori sa stiu si eu ce anume trebuie gresat,ce ulei se pune in grup,cutie,motor,servo directie si ce sau unde ar mai trebui sa umblu. p.s. scuze dar sunt posesor de asemenea utilaj de vreo 2 zile si vreau sa am grija de ea ca de copilu meu.:tk:cl Pentru inceput,foloseste functia Search. E cea mai puternica unealta pusa la dispozitia dvs de forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: ajutor patrol Y60 Pentru inceput,foloseste functia Search. E cea mai puternica unealta pusa la dispozitia dvs de forum! Ca bine zici ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=39989&highlight=gresat I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: posesor de PATROL Y60...in sfarsit pozele promise cu utilaju condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: posesor de PATROL Y60...in sfarsit fain patrolul. sal stapanesti,noroiesti sanatos AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: posesor de PATROL Y60...in sfarsit Daca nu este cu suparare cat ai dat pe el_!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: posesor de PATROL Y60...in sfarsit Daca nu este cu suparare cat ai dat pe el_!! nu este cu suparare:am dat un audi a6 avant tunat(gasesti post la schimburi:dau un a6 pe un 4x4),dar dupa ce termin cu interioru(dat scaune jos,grunduita etc) chiar nu o sa-mi para rau,trreaba asta insemnand la iarna(acu sunt in finalizarea casei-meseriah....EU).ma saturasem de atata electronica:1-2 tre sa pui testeru pe ele etc.asa asta e simpla etc o faci si pe camp condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PatrolGR Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: posesor de PATROL Y60...in sfarsit Foarte frumoasa masina, sa te bucuri de ea :) Echipa YCM Ramnicu Valcea ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: posesor de PATROL Y60...in sfarsit sa te bucuri de ea :br La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madalin24 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: posesor de PATROL Y60...in sfarsit Feliciari!Sa te bucuri de ea:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate