Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Yamaha

alk

Postări Recomandate

Astazi am achizitionat jucaria din pozele de mai jos, 660 cmc, accelereaza de mi-a intins mainile pina la genunchi :ha:.Totusi ceva nu imi este in regula,anume ca vibreaza in cadru la orice turatie peste relanti si nu stiu daca este normal iar daca nu,ce ar trebuii schimbat? Banuiesc ca ceva bucse de la priza motorului insa nu sunt sigur,apoi ar mai fi dorinta mea de-al vopsii in verde-mat cu elemente negre si nu in ultimul rind,asi dorii sa aflu parerile dumneavoastra in legatura cu primele doua mentionate mai sus.:tk
....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Yamaha

Eu am o chestie,la un quad de 250cc. De cand i-am modificat toba si suportul vibreaza tot cateva ture dupa relantiu. Dupa vreo 4500 nu mai zice nimic. Verifica tampoanele de la motor si de la toba.

:tk,am sa verific '' intocmai si la timp''!:ha:

Link spre comentariu

Din cate stiu e monocilindru, deci vibratia e normala pana la un nivel. Considera ca ai un aparat de masaj personal :) Nu e asa rau.

PS. Sa o folosesti sanatos, asfalt uscat nu iti pot ura, deci "namoleala placuta"!

Samurai incepator
Link spre comentariu

Din cate stiu e monocilindru, deci vibratia e normala pana la un nivel. Considera ca ai un aparat de masaj personal :) Nu e asa rau.

PS. Sa o folosesti sanatos, asfalt uscat nu iti pot ura, deci "namoleala placuta"!

merci mult f_zoltan !:y

Link spre comentariu

Monocilindrul este motivul! Nu exclud o piesa slaba/defecta, dar asa fac toate! Eu la ATV-uri am monocilindru de 700 si garantat scapi de nevoia de masaj!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare