bigdaddy Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 A inceput sa ploua ... e un lucru bun, in sfarsit va fi un pic de noroi. Partea nasoala e ca imi intra apa in masina pe unde nu trebuie. Adica la fiecare ploaie mai sanatoasa e plin de apa pe partea soferului, la picioare (nu sufar de incontinenta ... inca:grin:). Se umezeste din cand in cand si la pasager, dar mai rar. Ma gandesc ca e infundata undeva scurgerea de la colectorul de aer al ventilatiei, ca am vazut apa prelingand-se din tubulatura de aer. Poate cineva sa-mi spuna ce as putea sa fac sa rezolv problema fara sa desfac jumate din masina? Multumesc! PS>Am verificat scurgereile de la trapa, nu par infundate. A, da, nu am garaj, deci nu pot sa tin masina la "loc uscat" :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Apa nedorita in habitaclu - Terrano II Se pare ca e o problema generala la Terrano, am avut unul acum 6 ani si curgea la pasager fata, dupa fiecare ploaie aveam carpeta uda, masina avea sibedach si cred ca acolo era problema, acum la asta curge in portbagaj, tot asa se umenzesta carpeta in parea stinga. Am 4 antene pe masina, probabil ca pe la una se infiltreaza apa. Ideal ar fi de desfacut plasticaraia si se vede exact de unde curge, trebuie sa fie urme pe tabla, dar inca nu m-am imbarbatat sa ma apuc sa le scot pe toate, mai ales fara manual de service ca sa vad unde sint prinderile. Daca nu apuc sa fac anul asta, la primavara sigur le iau la rind pe toate. E bine oricum de facut o verificare la interior. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate