LorDeko Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Duminica m'am gandit sa mai facem un off mic de incalzire si relaxare pt sapt viitoare. Traseul e prin Baiului cu urcare prin Orjogoaia in speranta sa dam de cva noroi pt ca pana in golul alpin e o padure ff deasa. Cu mancarea ziceti si voi. Facem si un gratar ca avem timp destul. Punctul de intalnire acelasi in benzinaria Petrom(de la Metro) la ora 8-8*30 si o vom lua spre Comarnic. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 salut eu vin cu ceva de pus pe gratar,tzambalul si cu mitzu:wink: ne vedem la 8 la petrom.:y Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Ok. Luam si noi ceva de pus pe gratar. Ne vedem acolo la 8... 8 si ceva :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Eu incep sa pun pozele. :) Am prins si cateva cadre cu ,colegii din Buc.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 alte poze....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 altele........... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Cam atatea poze. Filmarile urmeaza sa le pun. Proceseaza cam greu nush ce mm are netu asta,fae figuri...:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Felicitari pentru iesire baieti! :br Imi pare rau ca nu am putut sa va insotesc. Exista mari sanse ca saptamana asta sa-mi vina cilindri de frana si sa plutim :ooo deasupra norilor cu veveritele! :h5 Apropo! Asta nu este traseul facut de ceilalti colegi saptamna trecuta? Cel putin asa imi pare in ultimele poze postate de Eko! :br Hai cu filmarile Eko! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 salut! Bravo baieti,iar a fost o iesire belea:tkLORDEKO.:ypu Hai cu filmele alea ca poze am vazut mai ales pe aia cand taie davema tzipla de la sufa.:2dr:dr3 Maine revin si eu cu niste pozici.:be:hi Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 (editat) lenea mea a facut sa dezvirginez sufa!!!!! decat sa dau lenmul din drum mai bine m-am suspendat intre doua ravene:dr3! asa ca sunt necesare distantiere ca prea am fost cu curul numai in sus azi! maine ma ocup de ele! tre sa caut troliu ! oricum trebe reedeitat cu urcare prin .............jaloane! cred ca si o cinetica ar fibuna pe la casa omului! credeti ca se poate urca asta cu veveritele? [ATTACH]90984[/ATTACH] furia albastra!!!!! [ATTACH]90985[/ATTACH] Editat Octombrie 6, 2010 de Astral p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Aveti putintica rabdare:grin:. Am fost putin la intalnire cu veverita curata luna :ha:.Am scos fata la o plimbare cu acaretu :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Aveti putintica rabdare:grin:. Am fost putin la intalnire cu veverita curata luna :ha:.Am scos fata la o plimbare cu acaretu :ha: hai eko ca la 6.30 sunt pe plantatie:y:old Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 bravo baieti! felicitari pentru iesire! sa va antrenati bine pentru simbata si duminica ca va asteapta zile frumoase:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Sunt pe telefon.Nu merge netu acasa.Nu stiu ce tot are.Pana ies de la munca poate isi revine. Sorry. Pun 2 filmulete deocamdata :P. Sa vedem daca va plac.:wink::wink: Ex0gSrnJNcs ATF942x8Jso Editat Octombrie 6, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Brava baieti!!!! Cat de curand sper sa va insotesc, dar sub o alta forma.... ceva de genul samuraireloaded, daca intelegeti...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Bun asa. Inca o veverita japoneza printre noi:banana:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 sa va fie de bine baieti !:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Abrupta coborarea.:br Daca era uda piatra.... nici nu vreau sa ma gandesc. Asta sa inteleg ca a fost incalzirea pentru Comandau? :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Felicitari pentru traseu. Pana la urma care a fost parcursul, ati urcat pe culmea Orjogoaia si ati coborat pe unde? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Nu cunosc zona pe unde am coborat, dar cred ca pe Prislop. Poate Cristi1 sa-ti dea mai multe detalii. Inca un filmulet: q_EwqDv6ncA Editat Octombrie 6, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 bravo gashca! foarte tare coborarea aia din golul alpin. merita incercat si pe urcare? Editat Septembrie 20, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Inca o filmare cu Daihatsu in rolul principal:ha::ha: -RTUWDJDM8k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Inca un filmulet: q_EwqDv6ncA ultimele filmulete sunt explicitie in ceea ce priveste ,,aventura,, . nu am decat cavinte de lauda. bravo:br. obs ca incet incet cautati si noroiul si ravene in detrimentul ,,golului alpin,,:h5 davema ...... incet incet te indrepti cu steluta catre ,,cer,?,:ha::ha::ha: ..... sa renunti oare la simex??? .....cauti aripi?:x Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 cobararea a fost pe prislop sigur ca am vazut eu indicatorul! cat despre cobararea din golul alpin a fost pe inclinometru mai mult de 4 ! nu stiu ce inseamna dar poate ma lamuriti voi! e cam greu sa cobori si sa vezi in fata un hau de 2km pe o panta de mama focului! o singura greseala si totul se putea transforma in belea mare! asa ca nu am fortat si totul a fost ok! o reedeitare dar cu urcarea prin prislop ar fi super dar la urcarea din gol nu cred ca se poate face cu veveritele .....sau ma rog poate tras de un tatic gen patrol sau alte alea.....! adrenalina chiar un traseu care parea destul de lejer s-a dovedit destul de solicitant ptr un posesor de daihatsu! azi am comandat la karcsi distantiere sa stau mai linistit pe ravene! fuge spatele la ea de ma rupe! pana acsa am facut si o pana din cauza ca intrasera pietre intre janta si cauciuc! ne-a cam mancat in cur da' a fost super! pot spune ca afost unul din cele mai beton trasee pe care le-am facut! plecarea fara tinta a fost super ca idee si alegerea din mmers a traseului la fel asa ca pe viitor plecam din prahova si vreau sa ajungem in estonia:ha::ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Iesire m'tii Baiului Duminica 19.09.2010 Si ultimul filmulet : FVPm3RBt3xc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate