Forte Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Conform lui Google Maps, autostrada A2 intre Cernavoda si Agigea este gata si masoara 58km! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: A2 este gata! Astia o fi inteles gresit "taierile de panglica" ale lui Boc si Berceanu. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: A2 este gata! Banuiam eu ca am gresit drumul cand m-am intors saptamana trecuta de la mare... Oboseala mare, ce sa-i faci?! Da' oare de ce mergeau toti pe acelasi drum cu mine? Si ei or fi ratat intrarea pe A2-ul nou? Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 (editat) Re: A2 este gata! Nu stiu daca observi dar Google Earth se bazeaza pe fotografii luate din satelit ... ori dupa cum vezi A2-ul ala este trasat cu o ,,dunga mov'' pe deasupra fotografiei ... deci A2 lipseste cu desavarsire ... n-ar strica totusi o incursiune in zona aia intr-o zi ... sa verificam stadiul lucrarilor. Imaginile din Google Earth se actualizeaza la cativa ani ... eu am un teren in Valu, aproape de autostrada, care acum este inconjurat de case ... dar pe harta lor nu apar deloc ... sant curios sa vad dupa actualizare cum arata. Dupa cum vezi si centura Constantei apare ... dar ea nu e ... Editat Septembrie 18, 2010 de RALLYMAN Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 (editat) Re: A2 este gata! Stadiul lucrarilor il stiu ... se lucreaza mai ales pe tronsonul Basarabi-Cta, dar mai este f.f.mult pana la finalizare! Faptul ca deja A2-ul este pe Google poate fi explicat prin faptul ca orice user poate updata harta SAU "baietii destepti" au desenat-o ca sa dea un boom imobiliar SAU nu isi imagineaza Google ca poate durata atat de mult construirea unei autostrazi la campie cu un singur pod! S.F.?! Editat Septembrie 19, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: A2 este gata! Conform lui Google Maps, autostrada A2 intre Cernavoda si Agigea este gata si masoara 58km! :grin: vad ca si A4 e gata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: A2 este gata! @Forte : Esti mortal !!! :ha: La primul post ne dai palpitatii de emotie, apoi ne tii in suspans si la postul #5 ne dezvalui crudul adevar !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: A2 este gata! Ca sa nu deschid un nou topic, scriu aici! http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/dosar/ce-au-bulgarii-si-nu-vor-romanii-un-expert-neamt-199547.html Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate