gelu gelu Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 (editat) salut ma cheama gelu si am un nissan king kab,imi mere in trei pistoane am motor diesel de 2,5 ,am scimbat injectoarele intre ele si tot la pistonul al doilea de langa distributie nu mere va rog ajutatima nu stiu ce sai mai fac multumesc Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: mers in trei pistoane salut ma cheama gelu si am un nissan king kab,imi mere in trei pistoane am motor diesel de 2,5 ,am scimbat injectoarele intre ele si tot la pistonul al doilea de langa distributie nu mere va rog ajutatima nu stiu ce sai mai fac multumesc o fi pompa defecta, de nu baga la cilindrul 2? la altceva nu ma duce capul acum. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelu gelu Postat Septembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: mers in trei pistoane uni mecanici miau spus ca poate sa fie supapele sa nu mai inchida vreuna nu stiu ce sai mai fac e mai lung fumul decat jeepul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: mers in trei pistoane fa un test de compresie...dar pute a secmenti sparti sau blocati pe piston...bolt de piston care a intrat in camasa cilindrului... sau piston deteriorat cauzele pot fi multiple....daca ai gaze de carter puternice dute la mec. si desfa motorul pana nu se distruge si altceva... Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelu gelu Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: mers in trei pistoane iti multumesc kato stie cineva un motor ieftin de nissan kink kab de 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate