bobita Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Buna ziua, Am luat o bara pentru fata cu tot cu suport de troliu pt mk2 de la AFN (tnx john.helot) si azi, in ciuda vremii, am zis sa o pun.Neavind instructiuni, din cite mi-am dat eu seama, suportul pt troliu nu are loc din cauza radiatorului de la AC.Ar trebui mutat, radiatorul, cu vreo 7-10cm mai sus.Cum as putea face asta, aveti idee? Sau poate imi scapa mie ceva? La tine, John, cum era pe masina? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: bara afn pajero Salut, cund am montat noi,au venut barile direct....parca:grin: Vezi pe AFN.pt,gasesti acolo inclusiv instructiuni de montaj,sunt niste PDF undeva in dreapta jos,parca. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: bara afn pajero Salut, cund am montat noi,au venut barile direct....parca:grin: Vezi pe AFN.pt,gasesti acolo inclusiv instructiuni de montaj,sunt niste PDF undeva in dreapta jos,parca. Multumesc, acu m-am uitat si acolo nu se vede radiatorul de la AC la locul lui... deci trebuie mutat. Ramine intrebarea, cum?Acu si asa instalatia nu e incarcata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: bara afn pajero Nu a trebuit mutat la nici un mitsu radiatorul de ac...vezi poate gresesti pe undeva zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: bara afn pajero Nu a trebuit mutat la nici un mitsu radiatorul de ac...vezi poate gresesti pe undeva M-am uitat acu inca o data, nu merge o fi masina mea mai altfel... pun niste poze, nu stiu daca se vede bine, dar radiatorul e exact in dreptul gaurii din spate,de pe sasiu, unde se prinde placa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: bara afn pajero Ala pare a fi radiator de ulei...de motor sau cutie....nu de ac care este mai mare si este pus in fata radiatorului de racire a motorului zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 (editat) Re: bara afn pajero Ala pare a fi radiator de ulei...de motor sau cutie....nu de ac care este mai mare si este pus in fata radiatorului de racire a motorului am dibuit intradevar un radiator mare pus in fata celui de racire al motorului, insa si asta e sigur de la AC, una din conducte duce la compresorul de AC, una intra in sau pe linga radiatorul din fata celui de racire dar nu imi dau seama unde se duce. poate fi ceva suplimentar pentru Ac din spate, daca o fi asa ceva? LE M-am mai uitat inca o data, cred ca e un radiator suplimentar, conectat la cel principal de AC, tinind cont de capacitatea mai mare a instalatiei de AC. Voi ati montat probabil pe SWB, de asta nu aveati radiatorul ala. A montat cineva pe LWB? De altfel, pe afn.pt, modelul de bara e dat pentru V20 nu pentru V40 cum am eu. Cred ca o sa modific suportul, mai degraba ,decit sa mut radiatorul. Editat Septembrie 20, 2010 de bobita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: bara afn pajero Nu vreau sa spun o prostie, dar ala nu e radiatorul de intercooler? Nu-mi dau seama exact de pozitie, dar din ce am vazut la mine acolo e pozitionat, eventual fa o poza mai de ansamblu. Eu am V60 LWB, si la mine schimbatorul de caldura pentru AC-ul din spate e in partea din dreapta spate, sub spoiler, si nu are un alt radiator separat, decat cel din interior, care e pozitionat in portbagaj, in partea dreapta. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: bara afn pajero La mine pe masina nu am avut decat de mutat radiatorul de cutie(cred)cu o brida de prindere confectioanata foarte usor un pic mai sus,si grila din fata unde este emblema decupata putin pe interior,din pacate nu am poze dar trebuie sa reusesti. P.S. eu am avut in doua usi.GDI cutie tiptronica. Spor la treaba. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: bara afn pajero Aceeasi bara, dar nu stiu cat o sa te ajute pozele astea (bara a fost cumparata prin Alfonso) poate mai are vreo hartie cu montajul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=42122&highlight=MELC-ul&page=3 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Re: bara afn pajero Multumesc de raspunsuri! Am pus oricum bara veche sus, sa mai studiez problema. Masina e un Pajero cu volanul pe dreapta, import Japonia,2.8td, LWB, cutie automata,clima fata spate, din 94, model V46 Radiatorul de care vorbesc e sigur de la instalatia de AC, dupa cum am zis, una din tevile ce duc la el duce la compresorul de AC.Cealalta nu am reusit sa-mi dau seama unde se duce.Radiatorul asta e exact in dreptul celor doua gauri de pe sasiu, din spate, unde se prinde partea din spate a suportului de troliu.Acu, daca ar fi fost de ulei sau altceva, era usor de mutat, dar asa, are legaturile facute cu tevi. Sincer, ma gindeam sa (re)fac partea din spate a suportului dupa pozitia radiatorului, deci ca un U cu fundul f lung, sau mai bine zis ca un omega drept si invers, si sa prind partea asta de suport cu suruburi. Editat Martie 11, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: bara afn pajero Aceeasi bara, dar nu stiu cat o sa te ajute pozele astea (bara a fost cumparata prin Alfonso) poate mai are vreo hartie cu montajul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=42122&highlight=MELC-ul&page=3 Mersi pentru poze , mi-am dat seama cam cum se monteaza, nu e greu, doar ca-mi sta ceva in cale:-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: bara afn pajero Dap... radiatorul suplimentar de A/C a lui LWB este problema... Am vorbit cu colegui de la Portugalia, sfatul lor este s-a muti radiatorul mai bine decat s-a tai suportul, si daca modifici suportul m-au zis sa fi atenti sa incapa troliu dupa, Ei au montat bara asta pe asemena masina mutand radiatorul aia, dar este nevoie de niste furtune facute la comanda. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: bara afn pajero Dap... radiatorul suplimentar de A/C a lui LWB este problema... Am vorbit cu colegui de la Portugalia, sfatul lor este s-a muti radiatorul mai bine decat s-a tai suportul, si daca modifici suportul m-au zis sa fi atenti sa incapa troliu dupa, Ei au montat bara asta pe asemena masina mutand radiatorul aia, dar este nevoie de niste furtune facute la comanda. Multumesc mult de raspuns, o sa studiez problema si va zic ce am rezolvat.O sa ma interesez pe la astia ci instalatii de AC sa vad cum se pot mufa tevile alea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: bara afn pajero Salut. Eu am un Pajero cu volan dreapta 2,5 TD, LWB V44 cu A/C si in spate.Am intalnit aceiasi problema la montarea troliului insa in cazul meu rezolvarea a fost simpla pentru ca am folosit bara lui originala pe care am decupato ca sa iasa troliul afara iar la final am acoperit troliul cu numaru de inmatriculare.Intradevar radiatoru este pentru A/C,se vede si din constructia tevilor care intra in el.In cel mai rau caz ai putea pastra bara originala, la mine a iesit cam asa: "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: bara afn pajero Salut, cund am montat noi,au venut barile direct....parca:grin: Vezi pe AFN.pt,gasesti acolo inclusiv instructiuni de montaj,sunt niste PDF undeva in dreapta jos,parca. Salut! Am intrat in catalogul AFN la Mitsubishi, vad ca pentru Pajero V80 si V60 nu prevede bara metalica AFN, doar scuturi, dostantiere, bulbar, placa pentru troliu in bara, etc (doar la L200 si Pajero 1 si 2 parca prevede bara). Sti sa fi pregatit ulterior bara AFN si pentru Pajero V80? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: bara afn pajero Despre AFN, cel mai in masura sa dea detalii este ALF-DMAX...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: bara afn pajero Trebuie sa fie... este un V80 LWB pe Martirilor cu bara AFN si troliu, e albastru. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate