Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Serie sasiu Grand Cherokee

kriu

Postări Recomandate

salutari la toata lumea!

un prieten tocmai si-a achizitionat un grand cherokee, si avem ceva dubii in privinta seriilor, cu toate ca proprietarul (un amic) ne-a asigurat in felul lui caci nu sunt probleme...

vreau si eu un ajutor cu pozitionarea seriei de sasiu. eu am gasit ceva in partea stanga a parbrizului, dar ma gandesc ca trebuie sa mai fie si pe altundeva batuta... acolo in la parbriz se vade o placuta nituita pe care este seria...

mentionez ca este un grand cherokee din 94, motor 2100 turbodiesel.

va multumesc!

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: serie sasiu grand cherokee

Buna seara !

Masina in cauza ori nu e Grand Cherokee, ori nu are motor de 2.1TD.

Nu exista Grand Cherokee de 2.1TD. Poate Cherokee de 2.1TD. Sau Grand Cherokee de 2.5TD.

Stock, masina nu are decat placuta de sub parbriz, cea nituita. Ceva sticker (abtibild), mai este undeva pe usa soferului, daca imi aduc eu aminte, dar nu mai stiu daca include VIN-ul. Si daca o mai fi acolo sticker-ul...

Daca s-a facut vreun schimb de motor, unele RAR-uri mai pansoneaza aceeasi serie undeva pe lonjeroanele fata, dar acest lucru si pozitia seriei pe lonjeron sunt notate in cartea de identitate a masinii.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

foarte multumesc!

masina a avut mai de mult motor 2,5 si de vreo 3-4 ani are 2,1 trecut chiar si in certificat. singura problema o aveam cu seria de sasiu, care nu o mai gaseam in alta parte, si parea cam dubios...

:tk

Link spre comentariu

Buna-sunt Alin si cred ca sunt in masura sa te ajut cu cateva sfaturi deoarece sunt inspector ITP. R.N.T.R. -sunt legile dupa care se fac inspectiile tehnice in ROMANIA ,acestea precizeaza ca autovehiculele fabricate in SUA si CANADA au seria caroseriei (codul VIN ) in partea de jos a parbrizului ,aceasta este valabila in cazul in care nu este specificata alta serie in CIV. Am intalnit acest gen de modificare si avea seria poansonata de RAR sub bancheta spate in partea dreapta.Mare atentie la acele nituri sa nu se observe ceva modificari.In legatura cu motorul acesta trebuie sa fie omologat ,altfel o sa aveti mari probleme cu omologarea. BAFTA.

Link spre comentariu

Buna seara !

Am mai gasit ceva info aici, dar numai daca te descurci cu engleza:

http://www.jeep4x4center.com/knowledge-base/VIN-grand-cherokee-1993-1998.htm

Si numai daca e vorba de Grand Cherokee, si nu altceva.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

va multumesc pt ajutor.

motorul este trecut in acte, deci e in regula.

maine o sa cautam seria si sub bancheta...

toate cele bune!

:tk

Link spre comentariu

Grand-uri ale mele au seria in mai multe locurile, in afara de placuta de sub parabriz, mai are alta sub capota si partea a seriei inscriptionata in cateva locurile pe caroseria (amandoua modele USA unul din 93 si alt din 96).

Cand am facut autentificarea, RAR-ul s-a uitat numai pe aia de la parabriz si placuta de sub capota.

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Daca tot suntem la serii, mai amuzant si dificil de depistat este la Grand-ul 5.2 seria motorului... Care este pe bloc, cum te uiti la motor, spre exterior, adica e scrisa undeva cu fata la tine. Dupa rugina si ani trecuti, mici sansele sa se mai vada.

Daca are cineva o poza cu seria motorului la Grand-ul V8, raman dator. Nu de alta, dar cei de la ITP stau si 2 ore s-o gaseasca... Degeaba.

Link spre comentariu

Daca tot suntem la serii, mai amuzant si dificil de depistat este la Grand-ul 5.2 seria motorului... Care este pe bloc, cum te uiti la motor, spre exterior, adica e scrisa undeva cu fata la tine. Dupa rugina si ani trecuti, mici sansele sa se mai vada.

Daca are cineva o poza cu seria motorului la Grand-ul V8, raman dator. Nu de alta, dar cei de la ITP stau si 2 ore s-o gaseasca... Degeaba.

Vali, seria este pe parte stinga a motorului (partea soferului) spre fata aproximativ sub primu cilindru de pe stinga (cele mai aproape de radiatorul) nu se vede decat cu oglinda sau camera aia care foloseste RAR-ul, si da... de obicei este cam stersa, la mine imi s-a intamplat acelas lucru si solutia... dupa discutie cu baieti de la RAR... :dr4 l-au trecut fara seria motorului in cartea de identitate. :grin:

Bafta :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

cu ajutorul vostru am gasit si seria de sub bancheta spate in dreapta, dar marea problema este caci nu este la fel ca cea din parbriz....

in actele masini este cea din parbriz iar cea de sub bancheta...nicaieri!

o sa fie probleme la ITP?

:hl

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare