Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proprietar de CJ 7-ajutor

alin-jeep
 Share

Recommended Posts

BUNA.Sunt detinator de curand de JEEP cj 7 din 1986 si am nevoie de ceva sfaturi si idei in legatura cu aceasta masina.Prima data ar trebui sa inlocuiesc carburatorul , as vrea ceva clasic. Eu m-am gandit la un carburator de ARO.

Re: proprietar de CJ 7-ajutor

Buna ziua !

Nimic nu e mai clasic decat carburatorul original. Carburatorul de Aro trebuie sa ramana pe Aro, nu are ce cauta pe Jeep.

In primul rand, se pune intrebarea de ce vrei sa umbli acolo, daca totul merge bine ?

In al doilea rand, daca nu e totul in regula la carburator, trebuie identificat ce anume, si remediata problema.

Exista kit-uri de reparatie carburatoare, care includ jigloare de diverse calibre, garnituri, membrane, etc.

Nu cumva problema vine de la pompa de benzina sau de la ceva vacuum prost ?

Dar, de fapt, care e problema care te face sa doresti sa schimbi carburatorul ? Si ce motorizare ai pe masina ?

Stima,

Dragos

Buna seara .Ma bucur ca exista cineva cu care sa discut pe aceste teme.Va urmaresc de mai mult timp pe net si decurand m-am hotarat sa intru in discutii.Imi cer scuze pentru eventualele greseli pe care le pot face acum ,la inceput. Referitor la problema CJ 7,lucrurile stau astfel ;masina o am in urma unui schimb facut la Timisoara.Am luat-o ,se pare de la un necunoscator.Am reusit sa ajung cu ea acasa-pe roti,intr-o noapte fara acoperis-un chin.Masina are (cred eu)capota si masca fata de Wrangler ,in acte este CJ 7,motor de 4231 cmc seriile sunt O.K.Nu arata pre bine dar functioneaza partea de transmisie perfect,instalatia electrica -VARZA,discuri frana moarte, ceva rulmenti fata -cu jocuri,dar ce ma deranjeaza cel mai mult este carburatorul.Acesta este foarte ciudat -cu ceva chestii electrice si enorm de multe vacumuri-toate rupte si nefunctionale,de aceea as prefera mai putin sofisticate la aceasta masina. in starea proasta care este am iesit cu ea pe dealuri si simt ca are potential.As vrea sa o pun la punct -cat de cat-pentru iesiri de placere (HOBBY)desi la capitolul confort nu pot sa-i dau decat nota 0 defapt notiunea de confort nu se poate folosi la aceasta masina.Eu am trecut la asta de la GRAND din 94 pe care l-am folosit vre-o 5 ani (momentan abandonat)Astept idei de unde pot sa procur piese.Am incercat cu piese de cherokee si Wrangler -nimic nu potriveste. PE CURAND .

piese NOI de CJ-7 noi pot sa-ti aduc din state, incepand de la elemente de caroserie, interior pana la piese de schimb si consumabile....

.... mai multe detalii pot sa-ti dau la telefon 0751-306.000 / 0722-306.000 Laur

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use