Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sigurante Vitara

retty75

Postări Recomandate

Sper ca nu s-a mai discutat, nu am gasit ceva asemanator pe forum ...

In week end am cuplat rulota si dupa nici un km, mi-a facut un scurt la semnalizarea rulotei. Cu aceasta ocazie si-au intrerupt functionarea la masina pozitiile pe spate, lumina in habitaclu, buzerul de la faruri, ceasul si casetofonul. Am verificat becurile si nu sunt arse. Am cautat apoi cutiile cu sigurante. Am gasit una in stanga volanului ( in interiorul masinii ) si una sub capota in zona bateriei. Nici o siguranta arsa ... ( verificate cu multimetrul ). Exista o alta cutiuta de sigurante in afara celor doua pe care le-am mentionat ? Multumesc.

Ca sa nu incep o alta discutie vin cu o a doua intrebare. De-o vreme, daca tin geamul soferului intredeschis miroase a benzina. Si la fel in spatele masinii. Rezervorul nu e gaurit, nu pierd benzina pe nicaieri. Cu ce si cum sa incep investigatiile ?

Multumesc inca o data.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sigurante Vitara

Salut,

Referitor la mirosul de benzina, poate fi 2 cauze:

1.Daca zici ca rezervorul nu are semne de gaurire, fisurare, etc. ai mai putea verifica garnitura de cauciuc de la pompa de benzina, la mine era scoapta, si daca puneam in rezervor mai mult de 3/4 de benzina, la viraje, hopuri se infiltra pe langa si facea un miros.

2.Iar o a doua posibilitate ar fi sa verici si toate conductele care intra, si ies din rezervor, pana la motor si inapoi. Spre deosebire de o dacie 1310 pe injectie (la asta am schimbat tot sistemul de alimentatie) care are 2 conducte tur/retur, in rezervorul de vitara ai pe putin 4-5 conducte (daca am numarat bine).

Eu cu astea 2 probleme m-am intalnit pana acu, poate altii au alte pareri.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Am patit si eu ceva similar la instalatia electrica si la mine am gasit urmatoarea cauza: la plusul bateriei ai 2 cabluri la borna si te sfatuiesc sa verifici mufa de pe cablul mai subtire. La mine mergea motorul dar n-aveam curent la sigurantele din cabina. Poate te ajuta la ceva....spor!

Link spre comentariu

Am patit si eu ceva similar la instalatia electrica si la mine am gasit urmatoarea cauza: la plusul bateriei ai 2 cabluri la borna si te sfatuiesc sa verifici mufa de pe cablul mai subtire. La mine mergea motorul dar n-aveam curent la sigurantele din cabina. Poate te ajuta la ceva....spor!

Multumesc !

Am schimbat toate sigurantele cu unele noi si acum merge.

Ori era, totusi una arsa, ori era un contact slab pe undeva ...

Multumesc inca o data:tk

Link spre comentariu

Salut,

Referitor la mirosul de benzina, poate fi 2 cauze:

Eu cu astea 2 probleme m-am intalnit pana acu, poate altii au alte pareri.

O sa merg la un tester sa fac o verificare, sa-i iau si compresia si sa vad ce parere au si ei.

Multumesc:x

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Tocmai am cumparat o vitara si nu merg pozitiile pe dreapta nici fata,nici spate.Sunt cumva legate doar ele 2 pe vreo siguranta?Care ar mai putea fi alta cauza?E ciudat ca pe aceeasi parte sa nu mearga ambele pozitii....Pe partea stanga nu sunt probleme!

IULY
Link spre comentariu

Da, este vorba de o singura siguranta. Cutiuta cu sigurante o gasesti sub bord sub volan in stanga. Pe capacul de plastic negru ai o schema cu ce face fiecare siguranta fiecarei siguranta.

Spor la treaba

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Buna. Referitor la mirosul de benzina, am avut o perioada cand se simtea la mine in partea din spate a masinii un miros foarte puternic de benzina, cateva minute dupa ce opream motorul (si in timpul functionarii), dar aceasta manifestare a coincis si cu o functionare neregulata a motorului, iar cauza a fost o fise de bujie.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54334&highlight=sughitz

Bafta si numai bine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare