oldlander Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Tocmai ce am finalizat lucrul la sasiu punti motor etc,am pus puntile pe sasiu si surpriza ,una dintre roti stanga fata sta putin odlic pe verticala,practic nu calca pe asfalt pe toata suprafata de rulare,ci doar pe marginea din afara rotii lateral stanga. Nu poate fi reglata din pivotii barii de directie. Mentionez ca am schimbat complect toate simeringurile ,rulmentii,garnituri este complet refacuta puntea . La rotula am pus distantierele de butul pe partea de sus,conform cartii. Care sa fie problema si ce ma sfatuiti sa fac? In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Pivotii sunt cumva excentrici si au fost montati in alta pozitie ? Nu cunosc tipul de punte si m-am bagat singur in seama , dar la rigide unghiul de cadere e fix prin constructie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III eu cred ca ai pus homocinetica(swivel ball ) invers Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Am fost foarte atent la rotule ,swivell ball,am inlocuit pe rand si rulmentii si lagarele,railko bush &housing,in mod sigur nu le-am pus invers In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Verifica linearitatea puntii s-ar putea sa fie indoita la bila 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Puntea este in regula,problema a aparut dupa ce am reconditionat-o integral.,intradevar am schimbat swivel ball,ambele cu unele mai putin uzate si am folosit cateva distantiere in plus la pivotii de fixare ai rotulei in butuc,pentru a obtine rezistenta data de carte la virare(3,6-4,5 kg/forta) In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Eu asa cred ca bila(swivel ball ) ii pusa invers adica: partea care trebia sa fie jos la pivotu inferior cu rulment ii pusa sus si partea unde trebuia sa fie pivotul superior cu bucsa aia( railko bush) ii pus jos. Te rog sa faci poze mai detaliate si sa masori cu o ruleta fiecare parte si vezi unde ai diferenta. Editat Septembrie 21, 2010 de Valentin Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Maine voi desface butucul si voi mai verifica inca o data,mi-as dori sa nu ai dreptate,dar luate prin eliminare,se poate ca asta sa fie motivul. Multumesc oricum de sfat! In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Eu asa cred ca bila(swivel ball ) ii pusa invers adica: partea care trebia sa fie jos la pivotu inferior cu rulment ii pusa sus si partea unde trebuia sa fie pivotul superior cu bucsa aia( railko bush) ii pus jos. Te rog sa faci poze mai detaliate si sa masori cu o ruleta fiecare parte si vezi unde ai diferenta. mda, ti-ai editat postul....initial erai sigur ca este pusa invers... in ultima poza se vede clar ca omocineticele sunt simetrice, cu busoanele alea sub centru. daca o punea invers, busonul ar fi fost in partea cealalta si deasupra centrului. nu ma pricep la Land Rover, dar poza aia spune destul. e o problema ciudata. cumva butucul rotii are o pozitie unica de montare, si nu l-ai pus cum a fost? greu de crezut totusi ca acesta nu e concentric. hmmmm... Editat Septembrie 21, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III nu ma pricep la Land Rover,:ha: pai daca nu te pricepi de ce postezi? Mai intai documenteaza-te si apoi posteaza. Si eu zic c-ai pusa invers.Daca te iei doar dupa poza aia cu puntea ee clar. Bafta la demonatare ...ca nu-i mare lucru. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III pai daca nu te pricepi de ce postezi? uite ca sa ma luminezi tu:h5 am postat pt. ca valentin08 initial era SIGUR ca este montata invers, apoi si-a editat postul si nu mai este SIGUR, doar CREDE CA.... intrebare: acele busoane trebuie sa fie amandoua sub centrul omocineticei, sau nu? daca da, e montata corect, si buba e in alta parte. daca nu, aia e. repede se mai sare cu paru'... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III iar postezi fara sa stiii......:uameni...lasa rubrica la altii care au mai lucrat LR..La homocinetica ce vezi tu acolo se desface si diferenta intre dar ar trebui sa vezi cum sunt partiile pe macar pe carte ca sa-ti dai seama... nu stiu cum sa selectez macar pagina cu schita ca sa o postez aici. CU respect ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Asi fi vrut sa nu mai ma ating de punte ,dar asta este ,o voi desface si voi verifica. In atasament este schita tehnica de acolo nu reiese vre-o pozitie anume a swivel ball. Ce parere aveti . Oricum o voi masura cu sublerul pe toate partile si sper sa gasesc explicatia. Astept in continuare opiniile voastre si va multumesc anticipat Cu respect, Catalin In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Iti trimit eu manualul ...da-mi o adresa de e-mail.ca poate reusesc asa sa te luminez.. pagina 244 .acolo ai pe axe. eu am incercat sa salvez pagina respectiva sii s-o postez aic dar se pare ca ma incurc in butoane. Bafta ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Cata.dai jos tamburul ..apoi desfaci semeringul de pe spate ...detajsezi back plate de ball....si vezi ca cum te uiti din fata la punte partea de jos a bilei trebuie sa fie mai iesita in afara .daca nu am poza nu pre a te pot face sa intelegi... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III cam aste eee mai mic si are doar 50 pagini iti da acolo schita... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Initial asa am spus ca sunt sigur dar nu am vazut cu ochii mei puntea si puteam sa gresesc si eu nu? Busoanele de care zici sunt la acelasi nivel indiferent cum ai pune bila. In manualul pus de RETI la pagina 60-2 ilustratia 0536 gasesti inclinatia bilei cum ar trebui pusa. Eu zic inainte sa desfaci sa masori cu o ruleta sau cu ce vrei tu de la pivotul superior la suruburile de prindere pe punte si sa vezi daca apare vreo diferenta intre cele doua parti. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Asa cum am zis azi dupa mai multe masuratori la ambele roti ,am constatat o oarecare diferenta,asa ca nu am mai stat pe ganduri si am demontat,butucul dela punte si am mai demontat comparativ inca o punte pe care o am de rezerva si care este OK. Surpriza asa cum vedeti din pozele comparative homocinetica era absolut in regula,lucru pe care l-am avut in vedere de prima data cand am montat-o,dar de care in lipsa unei explicatii ma indoiam . Nu am reusit sa montez la loc butucul pt. ca m-a prins intunericul,dar am luat cealalta swivel ball si am montat-o dupa ce in prealabil i-am inlocuit ambii rulmenti si locasul pivotului absolut noi.Sper ca vineri cand o voi monta sa nu am surprize neplacute. Ma gandesc ca swivel ball care l-am folosit initial a suferit o deformare la presa cand am introdus rulmentii asltfel nu se explica. Daca aveti alte explicatii? Primele trein poze reprezinta puntea in discutie, ;a patra puntea de rezerva ;a cincea comparatie intre cele doua bile ; ultima punte de rezerva In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III adica ai presat si bucsa si rulmentul in acelasi timp in presa ...asta sa inteleg ca parca ee un pic deformata ...dar poate ee doar o iluzie optica ..in poza 5 ee cum ar trebuii sa fie....dra dar masoara sa foe fie adica sa nu fie deformata bila..cu un subler . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Eu sunt la mii de km de romania frate dar imi face placere ..zici cai rebus...ai putea daca nu vezi nixci-o diferenta sa schimbi sferele intre elee adica sa pui cea de pe stanga pe dreapta. si daca apare din nou pe dreapta este din cauza sferei. stiu ca ee munca de sisif dar nu vad unde ai gresit cu excepti a faptului ca ai bagat-o la presa dar nu stiu cu sigurnata cum ai facut ...asa ca iao prin eliminare.daca nu ee sfera deformata sar putea sa fie deefect de fabrica...asa ...ca nu ee vina ta. Se stie ca la land rover nuuuuue ca la NASA. :ha:mai din topor asa..... Bafta. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Multam fain pentru incurajare Reti si bafta acolo unde esti ! Bila nu este deformata ,am masurat-o la subler comparativ cu cealalta si diferenta este de 9 microni pe diametrul exterior,dar asta pentru ca este aftermarket ,pe cand cealalta este originala Lanr Rover III,iar diferenta este prea mica sa-mi dea un unghi atat de evident. Oricum de cand am hotarat sa fac aceasta restaurare mi-am propus sa nu fac nici un compromis indiferent de timpul necesar procurarii pieselor.Doresc ca atunci cand va fi gata sa fie ca si noua. In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenicu Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III intoarce rotula cu 180 grade .La IMS are o gaura in fata si una in spate Gaurile de umplere cu ulei/vaselina. Editat Septembrie 23, 2010 de nenicu ARO M 461c IF 66 KKK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Probleme geometrie punte fata Land Rover III Domnilor concluzia dupa ce am muncit ca un apucat la punte doua zile cate 8 ore si am schimbat toata homocinetica am refituit-o pe cea noua cu toate ca cea initiala era pusa ca la carte,asa cum se observa din poze,este ca nu avea nimic. Acest grad de inclinatie, dispare in momentul in care motorul si cutia sunt puse pe sasiu. Este obsevatia pe care am facut-o in momentul in care am atasat swievel ball si swivel housing in discutie,la puntea de rezerva care este pe landul pe care il am ca piesa de schimb in curte. O experienta interesanta! In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate