soimu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 acum 2 luni am schimbat un semering la puntea de patrol Y60, luat original de la alpadrino, montat de mine, fara emotii sau probleme acum 3 zile am vazut ca curge iar ieri l-am desfacut, schimbat din nou, desi nu era rupt sau ciupit cel vechi, (sa distrus la extragere, dar se vedea ca a fost ok marginea) la monatrea roti... surpriza mare, joc mare la pivotul inferior sunt sigur ca au legatura, respectiv cred ca aia e cauza pentru care pierzi ulei, si se distruge prematur semeringul cand am desfacut pivotul... rolele destul de atacate, vaselina f veche si cu span in ea, deocamdata am scos vaselina veche, am pus noua si am scos distantierul de sub el ca sa se stranga mai bine...deocamdata nu mai am joc cine schimba semeringul, sa verifice si jocul la pivoti, pot fi legate treburile intre ele :y forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Trebuia schimbat rulmentul pivot , se va distruge destul de repede daca e in starea in care zici ca era .Acum nu are joc , daca tot s-a renuntat la distantier , insa in citeva mii de semirotatii iar e jocul la loc , si strica totul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Rulmentul acela de pivot e destul de ieftin daca il cumperi dupa cod - de la orice magazin de rulmenti. Asa ca e pacat sa nu ii schimbi, daca tot ai desfacut acolo. DACA imi amintesc eu bine, codul este 30304, DAR NU pot sa garantez, imi pare rau. Eu am avut la fel o pierdere de ulei la puntea fata, si cu ocazia asta am facut o revizie completa a puntii - mai putin semeringul acela mare care etanseaza pe bila si rulmentul de roata, care nu prezenta deloc jocuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Eu am schimbat intr-un caz similar doar rulmentii si nu a mai curs ulei (nu am mai schimbat si simeringul). Am constatat ca atunci cand ai joc la rulmentii pivotici si planetara joaca in sun si in jos si forteaza simeringul (eu am sesizat din timp, si nu era stricat simeringul si stiu ca trebuia si ala schimbat dar a fost la risc si a mers:grin:) fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Fenomenul este urmatorul ... Ai 3 rulmenti acolo, garnitura omocinetica si semeringul de la planetara. Cand acel semering se rupe, uleiul din grup spala vaselina de pe rulmenti scotand-o afara pe langa garnitura de la omocinetica ...Dupa un timp fara ungere apare si deteriorarea rulmentilor ... Sau altfel, unul din rulmentii pivoti se duce, intra mizerie pe interior , cu concursul jocului unuia dintre ei ... se distruge semeringul de la planetara si urmeaza partea de sus. Cel mai fericit scenariu: semering distrus, rulment/i, omocinetica. Mergand fara ulei in punte (scursa in urma procedeului de mai sus) distrugerile vor fi infinit mai mari ... :wink: Sunt unii care dau bila aceea de la roata cu vaselina (tone) sa nu rugineasca. TOTAL GRESIT. Acea vaselina va atrage corpuri straine care vor strica garnitura de omocinetica si implicit aceasta masura se va transforma intr-o cauza sigura a distrugerii a partii respective. Se unge acea bila cel mult cu ulei de motor. Ptr rulmenti exista chituri de reparatie/reglaj cu ajutorul carora rulmentii se pot strange sa nu mai aiba joc. Dar acest procedeu se practica atunci cand mai e ceva de facut. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Eu am schimbat intr-un caz similar doar rulmentii si nu a mai curs ulei (nu am mai schimbat si simeringul). Am constatat ca atunci cand ai joc la rulmentii pivotici si planetara joaca in sun si in jos si forteaza simeringul (eu am sesizat din timp, si nu era stricat simeringul si stiu ca trebuia si ala schimbat dar a fost la risc si a mers:grin:) Gata nu mai merge, a inceput sa curga. Are cineva o serie de simering? Am fost un magazin de piese auto si au zis ca nu gasesc.:tk fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Gata nu mai merge, a inceput sa curga. Are cineva o serie de simering? Am fost un magazin de piese auto si au zis ca nu gasesc.:tk Cauta semeringul dupa cota 34x44x10 sau 33x44x10 ,dc mai gasesc un ambalaj prin atelier iti dau si codul de identificare. Primul afectat de scurgerea uleiului din grup este rulmentul pivot de jos si care trebuie verificat obligatoriu si schimbat.Seria rulment 30304.Ca sa ajungi la semeringul din punte trebuie sa desfaci toate mecanismele de la roata si este pacat sa nu speli toate piesele si sa le dai cu vaselina. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... sunt mai multe metode lucru datorita dificultatii de a extrage pivotii (eu mam chinuit o gramada), suntem tentati sa desfacem numai cel de sus sau cel de jos, dupa caz, care are joc gresit se lucreaza foarte greu si montajul e mai dificil si nu intodeauna corect daca nu se defca ambii pivoti iar butucul cu tot ce e pe el disc, aparatoare noroi etc, nu e demontat daca este totul demontat, montajul se face usor si precis, si se pot verifica pe etape, daca totul lucreaza corect forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Se pare ca am aceeasi problema. Interesante indicatiile de aici. Incerc sa adaug altele, pe masura ce voi efectua reparatia. Multumiri celor care au postat codurile de piese.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... O alta posibilitate/remediu : examinati atent planetara in locul de contact cu simeringul de punte ; la batrana mea -'94- acolo cauciucul de rahat al simeringului a reusit sa "sape" in super aliajul planetarei un sant de ordinul a 30 - 50 microni ! solutia gasita si practicata ever since ; din "fusta " simeringului se stunjesc/ elimina -axial ! 2 mm , in concluzie se modifica locul de contact dintre simeringul nou montat si planetara etansarea fiind perfecta acum ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Eu am rectificat planetara si am montat un simering cu diam interior mai mic . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... cel mai eficient este cum a procedat Bronco...dar aici se vede lipsa intretineri periodice ....mai ales daca se ruleaza mult in teren... eu dupa fiecare iesire in teren gresez tot...pivoti...cruci...plus ca daca temp exterioara permite...spal bine masina pe dedesubt.....si ma arunc cu pistolul plin cu ulei pe dedesubt....si prin sasiu poate ca sunt eu mai catolic....dar nu am avut niciodata probleme cu rugina la nici o masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... totusi, care e codul de semering original? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Nu stiu codul, dar dimensiunea la mine a fost 34X44X10. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Nu stiu codul, dar dimensiunea la mine a fost 34X44X10. @old, are dreptate Ionel Dulceanu. Aceeasi problema am avut si eu ( am un topic deschis despre asta - nu mai gasesc acum linkul), si am rezolvat cu simeringuri de aceeasi cota, trimise de el. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Nu stiu codul, dar dimensiunea la mine a fost 34X44X10. Cu ocazia asta verifici, schimbi sau intretii mai multe ( simeringuri, rulmenti de pivot, ulei si vaselina). Te pot ajuta cu tipul de ulei folosit si de vaselina GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... @madax, multam mult! Eu am efectuat deja reparatia la tractoras. AM schimbat pe langa ce ai enumerat mai sus si garniturile de la omocinetice si am curatit frumusel pe acolo. Acum nu mai am probleme... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... totusi, care e codul de semering original? cauta un victor reinz sau corteco cu dimensiunea data de maniac si o sa fi multumit cele originale dupa ce ca se gasesc mai greu au si un pret de 10 ori mai mare. ideal ar fi sa gasesti unul dublu cu protectie de praf... viata lui are sa fie mult mai lunga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Re: cand se pierde ulei pe la semeringul de punte... Pt a schimba semeringul de la plantetara la o vitara? trebuie sa te uiti si la pivoti/rulmenti??????? ms, Sorin!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate