cabrio Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Am fost de curand la Comandau si am stat la Alpin. Hotelul e terminat de curand, arata foarte bine, merita chiar mai mult de trei stele. Servirea e ok, mancare buna... Semnal nu este dar gazdele pun la dispozitie telefon fix pt cine vrea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Hotel Alpin - Comandau hotel in Comandau?unde? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Hotel Alpin - Comandau Hotel Alpin este la 5-7 km la iesirea din Covasna spre Comandau.....mai exact inainte de locul zis Planul Inclinat...pina la Comandau mai maninci o piine :grin:..dar este in zona si este cam singurul hotel mare.....altceva nu gasesti decit pensiuni....... Nu am mai fost la Comandau sau Plan de 7-8 ani cred......in fiecare iarna sunt soferul bunicilor Bucuresti-Covasna,mai nou stau in oras,in Covasna....se plictisesc pina si octogenarii acolo sus trei saptamini :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Hotel Alpin - Comandau Cum ajungi in Comandau dinspre Covasna faci stanga in sat spre Varlaam , Gura Teghi, apoi mergi inainte cam 2 km...oricum sunt indicatoare deci nu poti sa-l ratezi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate