Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Capitonaj BENA Toyota Hilux ?

stealthTT

Postări Recomandate

salutare,

ma intereseaza sa imi cumpar un capitonaj ptr o bena la Hilux, bena care va sta deschisa, si deci va suporta toate intemperiile din Ro.

am inteles ca unele sunt mai casante, altele sunt mai groase, etc..

ce producator imi puteti recomanda? experiente cu ele?

se potrivesc 100%?

Ilie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Capitonaj BENA?

Capitonajele de bena se fac din ABS polimer, un plastic f rezistent la uzura mare, dar si la UV (nu devine casant de la soare si nici nu se deformeaza).

Cele mai bune sunt de la Carryboy.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

sa inteleg ca cei cu camionete nu au montat nici un fel de capitonaj :)

am facut cateva mici demersuri ptr a afla preturi, etc..

dupa cateva balbaieli din partea unora care vand asemenea produse, de genul astazi costa x, maine costa x*20% mai mult, am constatat ca preturile oferite de ei nu difera mult sau unele sunt chiar mai mari decat cel oferit de dealer-ul autorizat ptr piese de origine, in cazul meu Toyota.

acum, ar ramane o singura intrebare: sunt mai bune cele OEM sau tot mai bune sunt cele aftermarket?

Link spre comentariu

Buna ziua.Am Isuzu D-Max cu capitonaj pt bena Maxliner.Asa a fost livrata masina de catre reprezentanta.De 3 ani se comporta excelent.Alegerea o face fiecare infunctie de pret,disponibilitatea de livrare...

MITSUBISHI PAJERO V80 -08

BMW M5- 02

Link spre comentariu

Si au am avut pe Navara tot CArryboy, montat undeva la Sfantu Gheorghe. Produsul e ok, si s-a potrivit perfect cu bena masinii.

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

am cumparat de la pick-up. surpriza, este fabricata in Noua Zeelanda :), si scrie pe ea Heavy Duty...

teama pe care am avut-o era ca materialul sa nu fie suficient de gros, dar este gros si destul de greu acest capitonaj.

preturi, asa cum am spus, am cerut de la toti. cativa, sa nu fac reclama, au preturi apropiate, altii le au duble. Foarte bun am gasit si pretul de la Toyota, numai ca dura ceva mai mult sa il aduca decat asta pe care l-am luat.

acum sa il montez, problema este ca bena am folosit-o pana acum fara nici o protectie si nu arata chiar superb, dar ma gandesc sa ii ofer o vopsea anticoroziva inainte sa o montez.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare