macinici Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Salutare, ... inca de la achizitie am constatat ca in mod 4x4 martorii luminosi ai puntii fata nu functionau. (cuplajul puntii e ok), asa ca .... am zis sa studiem problema.... si dupa o gramada de suruburi desfacute ....am reusit sa constat ca nu am vreo 3 becuri arse. (ma asteptam numai la 2). ... este vorba numai de beculetele mici. Nici unul din cele mari nu au probleme. Acum rugamintea ar fi la un sfat..... ce se inlocuieste? - numai becul sau tot ansamblul (soclu + bec)? - se gasesc originale/compatibile si cam pe unde ? .... sarumana anticipat. Toate cele bune de la Mcinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? Gasesti la orice magazin de piese auto...doar ia unu ca model...a...nu incerca sa schimbi cu colorate,bordul de pajero are marcajele portocalii...deci orice culoare iei o sa capeti un mix foarte intunecat (eu am incercat cu verde)....bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_m2002 Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? Salut, am avut si eu aceeasi problema ca a ta.Nu e mare lucru, desfaci cateva suruburi dai bordul jos, si inlocuiesti becurile arse(eu le-am schimbat pe toate ca sa am aceeasi intensitate la lumina din bord).Becurile le gasesti la orice magazin de piese auto-,insa cel mai bine du-te tu cu un bec ca sa le arati modelul. Bafta la surubait! Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? Domnilor.... sa traiti ca ne trebuiti.... .... multam pentru info. Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? Daca te duci la baraca si cauti in sertarele de la birou, gasesti niste cutiute cu becuri (Hella parca) :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 (editat) Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? daaa.... ca sa vezi ..... multam frumos Marse..... si ce le mai cautam prin departare... Toate cele bune de la Macinicu :cl Editat Septembrie 25, 2010 de macinici " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narosdaniel Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? salut, am si eu probleme cu martorii luminosi de la 4x4.am desfacut bordul dar inca nu mi-am dat seama pe unde se scot becurile mici, leduri i-mi par a fi,prin fata sau prin spatele bordului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasu-bff Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? salut, am si eu probleme cu martorii luminosi de la 4x4.am desfacut bordul dar inca nu mi-am dat seama pe unde se scot becurile mici, leduri i-mi par a fi,prin fata sau prin spatele bordului. dai ceasurile jos si le scoti prin spate sunt infiletate acolo au un soclu din plastic cu forma hexagonala si au loc pentru surubelnita dreapta, se inlocuiesc cu tot cu soclu le gasesti si la piese de dacia sunt identice, sppr la treaba Slow as possible, Fast as necessary Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuc Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? Eu am ars un bec de linga comutatorul de ventilator. Pe unde am acces la el(cadrul de la radio? sau prin spate? A schimbat acest bec cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? Dai jos rama comuna cass-climatizare (are 2 suruburi), dupa care scoti comanda de la climatizare (parca asta are 4 suruburi). Becurile le gasesti cu usurinta. Cred ca sunt 3. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuc Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? Multumesc de sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narosdaniel Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: MK2 2.8 TDI --> Becuri bord arse. Cu ce le schimb ? Le-am schimbat.Nu e chiar asa greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate