omoroka Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Pentru ca mi-am schimbat rapoartele in cutia de transfer, reversul fiind riscul ca suportul longitudinal (cel cu doua tampoane) sa se torsioneze, m-am gandit la o mica imbunatatire. L-am pus pe taica-miu la treaba si cu doua bucati de platbanda am facut din rahat un HD :ha: Va atasez niste poze pentru a va face o idee, cei care vreti sa va construiti asa ceva. Din ciclul Do It Yourself, vor mai urma si altele... am zis sa mai las calculatorul .... si sa ma apuc de treaba :wi Editat Septembrie 24, 2010 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat de unde ai luat chitul pentru schimbarea rapoartelor in diferential? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat de unde ai luat chitul pentru schimbarea rapoartelor in diferential? Am luat un 4.16 de la low range offroad (http://www.lowrangeoffroad.com/suzuki/samurai/transfer-case/4-16-1-tcase-gears.html) La valoarea pieselor mai adaugi 30% taxe (TVA + vama) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Am luat un 4.16 de la low range offroad (http://www.lowrangeoffroad.com/suzuki/samurai/transfer-case/4-16-1-tcase-gears.html) La valoarea pieselor mai adaugi 30% taxe (TVA + vama) Plus transportul care este undeva la 60 de dolari! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Suportul pare ok, dar tampoanele vor ceda, ai gasit vreo solutie? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Suportul pare ok, dar tampoanele vor ceda, ai gasit vreo solutie? Tampoanele la suportul ranforsat le-am lasat aceleasi. Am inteles ca cel mai des se rupe insa tamponul de la suportul central, cel cu un singur punct de sprijin. Pentru ala am construit un sandwich de bucse, cea mai importanta fiind bucsa centrala cu suprafata de contact mai mare D40mm, d10mm, H19mm. Aia am montat-o intre suportul cutiei de transfer si suportul de pe sasiu. La extremitati am montat bucse de amortizor de dacia, toate separate de saibe cu D30mm. As fi montat la toate cele 3 puncte de conectare ale reductorului aceste bucse dar din pacate nu am mai gasit inca doua bucati din bucsele mari cu D40mm. Singura bucata pe care am avut-o am gasit-o in targ in Vitan pe taraba unuia, nu stia de la ce provine si nici nu avea mai multe. Pe ea scrie clar COMPA SA Sibiu. Le-am trimis mail cu poze astora de la COMPA intrebandu-i de unde as putea sa mai cumpar astfel de bucse iar raspunsul lor a fost ca ei nu fac bucse :ha: Le-am mai scris o data si le-am atras atentia ca pe bucsa scrie numele firmei lor dar din aroganta nu mi-au mai raspuns si la al doilea mail. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Sunt bucse de amortizor. Cele care vin in capul amortizorului. In mod normal le face cineva ptr Compa, iar ala cu care ai vorbit habar nu are pe e lume traieste. Tipic romanesc! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Omoroka, nu ajung doua bucse puse una peste alta? Una pe care "sta" reductorul si alta dedesubt, sub suportul masinii, care este presata cind reductorul vrea sa o ia "in sus". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Salut, Omoroka, eu am pus la toate cele 3 prinderi surub cu bucse de aer conditionat, din acelasi considerent. Cele originale erau plea elastice si pleca reductorul cu totul. O completare - ce duritate are surubul folosit de tine? Eu am avut de 8.8 si pana la urma am pus de inox. De asemeni periodic sa te uiti sa vezi daca nu se desfileteaza din vibratii - am avut problema asta, dupa care am pus 2 piulite cu autoblocare si am observat ca dupa 3 luni tot aveam joc in surub - se uzasera/tasasera un pic bucsele/tampoanele. Sa auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Salut, Omoroka, eu am pus la toate cele 3 prinderi surub cu bucse de aer conditionat, din acelasi considerent. Cele originale erau plea elastice si pleca reductorul cu totul. O completare - ce duritate are surubul folosit de tine? Eu am avut de 8.8 si pana la urma am pus de inox. De asemeni periodic sa te uiti sa vezi daca nu se desfileteaza din vibratii - am avut problema asta, dupa care am pus 2 piulite cu autoblocare si am observat ca dupa 3 luni tot aveam joc in surub - se uzasera/tasasera un pic bucsele/tampoanele. Sa auzim de bine! Eu am sandwich-ul asta pus doar in locul bucsei centrale. Restu le-am lasat tampoane originale. Surubul e de duritate 8.8 cred, la care am folosit o piulita autoblocanta cu inel de plastic. Pana acuma vad ca a ramas foarte bine stransa si nu mi-a facut figuri. Singura problema pe care am avut-o cu sandwich-ul asta a fost aceea ca surubul a trebuit sa-l bag de jos in sus, lucru un pic cam riscant pt ca daca se desface piulita pierd tot ansamblul. Dar mai am unu de rezerva tot timpu la mine pentru orice eventualitatea si asa cum spuneam mai devreme pana acuma nu am avut probleme de loc. Cred totusi ca cel mai bine ar fi de folosit suruburi cu pas fin. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Eu am sandwich-ul asta pus doar in locul bucsei centrale. Restu le-am lasat tampoane originale. Surubul e de duritate 8.8 cred, la care am folosit o piulita autoblocanta cu inel de plastic. Pana acuma vad ca a ramas foarte bine stransa si nu mi-a facut figuri. Singura problema pe care am avut-o cu sandwich-ul asta a fost aceea ca surubul a trebuit sa-l bag de jos in sus, lucru un pic cam riscant pt ca daca se desface piulita pierd tot ansamblul. Dar mai am unu de rezerva tot timpu la mine pentru orice eventualitatea si asa cum spuneam mai devreme pana acuma nu am avut probleme de loc. Cred totusi ca cel mai bine ar fi de folosit suruburi cu pas fin. Salut, Asa cum iti spuneam eu am gasit in iasi o firma care are fff multe produse de inox, printre care si suruburi...care din cate am inteles au o duritate crescuta; orcum is scumpisoare aprox 10ron/surub+ piulita:grin::grin: Oricum daca se slabeste surubul prima data ai sa sesisezi o batatie /joc a manetei reductorului, datorita tendintei de a o lua din loc:grin:. By the way - ti-a iesit bine ramforsarea. Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat de ce va mai complicati cu bucse si suruburi cind un tampon de ford costa 24 de ron si este indestructibil? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat de ce va mai complicati cu bucse si suruburi cind un tampon de ford costa 24 de ron si este indestructibil? ce model de ford? mai da-ne niste detalii. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat am scris in topicul cu compatibilitati piese samurai, sunt tampoane de motor si cutie viteze de ford fiesta modele vechi, de exemplu: motor 1,3L benzina 1990. am aflat despre ele pe forumurile de suzuki din uk. initial am pus doar unul pe partea unde este un singur tampon si dupa ce am schimbat rapoartele in reductor le-am pus si pe celelalte doua de pe traversa lunga. merge perfect, sunt elastice asa cum trebuie. primul are cam 5000km deja, celelalte doua cam vreo 2000km. trebuiesc taiate cu un bomfaier nu cu flexul pentru a nu compromite vulcanizarea cauciucului pe placi. dureaza cam 10 min de prelucrat unul: taiat, polizat muchiile si bavurile, scurtat capetele suruburilor. eu le-am polizat putin si pe mijloc pentru a le da o forma de clepsidra cum au cele originale. preturi la unix : impregom 30051 costa 18 ron! corteco 21652988 costa 32 ron http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai&p=675931&viewfull=1#post675931 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai&p=676999&viewfull=1#post676999 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai&p=716675&viewfull=1#post716675 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai&p=677183&viewfull=1#post677183 Editat Decembrie 15, 2011 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Salut, Asa cum iti spuneam eu am gasit in iasi o firma care are fff multe produse de inox, printre care si suruburi...care din cate am inteles au o duritate crescuta; orcum is scumpisoare aprox 10ron/surub+ piulita:grin::grin: Oricum daca se slabeste surubul prima data ai sa sesisezi o batatie /joc a manetei reductorului, datorita tendintei de a o lua din loc:grin:. By the way - ti-a iesit bine ramforsarea. Felicitari! Vezi ca suruburile astea cu duritate mare sint bune doar daca le pui unde trebuie.Nu si la reductor.Suruburile cu duritate mare sint foarte bune la imbinarea elementelor de sustinere a unor greutati foarte mari dar unde nu sint socuri, vibratii, intinderi, etc.In cazul reductorului sau elementelor de directie se recomanda suruburi "mai moi" care pot prelua tensiunile respective. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Excelenta treaba cu tampoanele de ford! Editat August 4, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Excelenta treaba cu tampoanele de ford! Am montat!! Intradevar ff rezistente!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Do It Yourself - Suport cutie de transfer ranforsat Si eu am de Ford, se tin bine la raport 4.16. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate