renegade Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 (editat) Vreau sa ma apuc de un proiect mai vechi si caut pe cineva care poate decupa cu masina CNC cu jet de apa. Un telefon sau alte informatii nu mi-ar strica. Si eventual preturi daca stiti. Multumesc. Editat Septembrie 25, 2010 de renegade Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Vrei neaparat CNC ? Eu mi-am taiat la laser suportii pt praguri si niste piese pt bara spate la o firma pe langa Mac-ul de pe Trafic Greu. Daca te ajuta il intreb pe taica-miu daca mai are nr lor. Daca nu iti explic cum sa te duci direct la ei :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Nu vreau sa tai metal ci textolit gros, cam la 10-12 mm. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). eu am taiat ceva la cnc cu apa la CAUTIS. aia care si caroseaza.... cred ca poti gasi pe net site-ul lor sau ceva, erau in Bucuresti / zona de sud parca berceni-aparatorii patriei pe-acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Multumesc de rapsunsuri. Daca nu-mi iese, revin :tk ! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Vrei neaparat CNC ? Eu mi-am taiat la laser suportii pt praguri si niste piese pt bara spate la o firma pe langa Mac-ul de pe Trafic Greu. Daca te ajuta il intreb pe taica-miu daca mai are nr lor. Daca nu iti explic cum sa te duci direct la ei :h5 sunt eu interesat de un nr de tel,merci:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). sunt eu interesat de un nr de tel,merci:tk Ai PM Bafta:h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Pentru textolit oricum cred ca poti folosi si CNC cu freza... Pina una alta incearca la Regala Laser Bucuresti, ei au niste lasere mai performante http://www.regala-laser.ro Daca nu ai reusit, imi lasi un PM, am niste contacte de la CNC cu apa numai ca trebuie sa le caut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayer_maryus Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Daca nu sant piese mari (cam 400x400mm ) si nemetal va pot ajuta eu pt ca lucrez in domeniu... opt taia materiale plastice (pet,plexiglas, etc ..), aluminiu, cupru, lemn, etc... ps: a nu se considera publicitate , vreau doar sa va ajut... in cazul in care se doresc piese din pet sau plexiglas , sant posibilitati sa va procur eu material cu mult sub pretul pietei :D cine e intresat sa dea pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Vrei neaparat CNC ? Eu mi-am taiat la laser suportii pt praguri si niste piese pt bara spate la o firma pe langa Mac-ul de pe Trafic Greu. Daca te ajuta il intreb pe taica-miu daca mai are nr lor. Daca nu iti explic cum sa te duci direct la ei :h5 salut cumva te refereai la RMC taiere laser? thx Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Da despre RMC era vorba :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micutu_2000 Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). puti incerca aici...mi-a veit pe mail de la o firma arh. Claudiu Ratoi KRAUTZproduction 0724284241 eu imi taiam la jet de apa niste materiale din inox pentru instalatii de climatizare Noi suntem solutia confortului tau! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinp Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Caut masina CNC (decupare cu jet de apa). Salutare Eu am taiat cu water jet la Cautis. Sunt de treaba si lucreaza destul de repede. http://www.cautis.ro. Am taiat o grila de semineu din alama de 6 mm cu model complicat si m-a costat 600 lei ( a durat cam 80 de minute). trebuie sa le dai modelul vectorizat. Spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate