Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie Wrangler din 89 , 2.5 l

saw

Postări Recomandate

Re: sfaturi la achizitionatea unui wrangler din 89

Buna seara !

2.5 consuma tot cam cat 4.0, deci pe partea asta nu e nici un castig. Poate doar impozitul, odata masina trecuta pe tine.

In caz de liftare mare, cardanele capata rapid unghiuri abrupte, mai ales cel spate.

In rest, fara roti mai mari de 33" pe puntile stock. Poate pe D44, daca e cazul. Iar fiabilitatea depinde mult si de cum a fost intretinut de proprietarii anteriori. Daca te hotarasti, arunca privirile standard la cruci cardane, jocuri in directie (caseta, pivoti, capete de bara), stare telescoape, etc.

Vezi daca ia apa pe la Hardtop sau Softtop, rugina pe la praguri, suportii barilor fata si spate, stare lonjeroane (lovituri, rugina).

Stima,

Dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vad ca esti din Bucuresti, daca gasesti unul de cumparat pot sa vin cu tine sa-l vedem...

in principiu sa mearga brici motorul, sa schimbe bine cutia... restul e upgrade

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Buna seara !

2.5 consuma tot cam cat 4.0, deci pe partea asta nu e nici un castig. Poate doar impozitul, odata masina trecuta pe tine.

In caz de liftare mare, cardanele capata rapid unghiuri abrupte, mai ales cel spate.

In rest, fara roti mai mari de 33" pe puntile stock. Poate pe D44, daca e cazul. Iar fiabilitatea depinde mult si de cum a fost intretinut de proprietarii anteriori. Daca te hotarasti, arunca privirile standard la cruci cardane, jocuri in directie (caseta, pivoti, capete de bara), stare telescoape, etc.

Vezi daca ia apa pe la Hardtop sau Softtop, rugina pe la praguri, suportii barilor fata si spate, stare lonjeroane (lovituri, rugina).

Stima,

Dragos

Pe masina YJ nemodificata-neinaltata se pot pune cauciucuri de maxim 33 ?

Link spre comentariu

Buna seara !

Nu, fara inaltare nu tine figura cu 33"-uri. Ma refeream la 33"-uri ca maximum de diametru de roata pe care puntile stock cu planetarele stock l-ar putea suporta daca ai ceva simt in piciorul drept.

Este actuala configuratie cu care rulez eu de cativa ani, si inca tine.

Si sa nu uiti ca piciorul drept primeste comanda de mai sus de gat, deci, gandeste de mai multe ori si actioneaza o data, dar hotarat. Si apoi, evalueaza rezultatele obtinute, si eventualele daune, bineteles.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara,

Urmareste in primul rand starea sasiului si a caroseriei in ceea ce priveste rugina.

Jeep Wrangler YJ 1995 2,5 L - 4 " lift

Toyota Land Cruiser D4D 2007

0726375667

Link spre comentariu

l-am cumparat deja .... nu are pic de rugina si functioneaza perfect . deja am deja doua iesiri pline de noroi . E super masina , pacat ca e cam puturoasa , motorul de 4.0 era beton cred , dar pentru ce vreau eu , doar plimbari , erte mai mult decat OK . Multumesc pentru sfaturile voastre . Se poate sterge !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare