nikepatrol Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Nissan vs Skoda la ~ 80/h :hm Este pe forum propietarul patrolului.Sa zica el mai multe.... "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Eu am fost soferul Nissan-ului. Accidentul a avut loc in Ghimbav (BV) in fata reprezentantei Skoda. Mergeam pe banda 1, iar in fata mea un Tir (parca) a semnalizat dreapta sa intre la reprez. Skoda. Am iesit pe banda 2 si domnul cu Skoda (care vroia sa faca stanga peste dunga continua) mi-a aparut in fata, si cand m-a vazut venind s-a blocat si s-a oprit. Aveam aprox 80 km/h si am apucat sa franez cam 10 m pana la impact. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 eu zic ca e foarte tare Skoda daca arata asa dupa ce a luat in lateral un nissan de 2.5 tone cu 80km/h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Sasiul tau e ok? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Sasiul tau e ok? asta voiam si eu sa intreb. Trebuie verificat cu atentie, asta e dezavantajul folosirii barilor HD :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 skoda aia chiar este tare !! cum dreacu sa indoit patrolu in halul ala? pute a sasiu stramb ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 In primul rand nu vad unde e asa stramb patrolul :roll: Poate nu stiti ce inseamna 80km/h la impact. Barile ARB sunt deformabile,nu indoaie sasiul. Masina nu are mai nimic,s-a fisurat radiatorul,i-a dat bara jos si a venit cu ea pe roti acasa,sasiul e ok. Asa ca nota 10 Patrol :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Si mie mi se pare Patrolu' in regula ... daca n-avea "ochelari" la bara, cred ca nici macar capota nu se indoia ... radiatorul e clar ca e de sacrificiu, dar in rest, vorba lu' tzuparu, "jos palaria pentru Patrolache !" ... Ca dinamica a accidentului, eu cred ca Skoda aia "s-a mulat" pur si simplu pe botul Patrolului ( diferenta de greutate intre cele doua masini a generat treaba asta )... care Patrol, a facut el in asa fel :ga incat a tarat-o cativa metri buni pana cand sa se opreasca cu totul ... probabil ca imaginea era de genul : luat cerbul pe bara, facut treosc si pleosc, franat haotic, alunecat 10 metri, cazut animalul jos de pe masina, far spart, radiator fisurat, capota indoita, bgp in ea de fauna :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Si mie mi se pare Patrolu' in regula ... Maestre sa nu regreti nici o clipa alegerea, ca daca iti luai de la Deutschland GC, intr-o situatie din asta, tineai in poala pe bancheta din spate mult laudatul motor de 5.2 sau 5.9 cu toti caii lui si potcoavele aferente :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Nici vorba de regrete ... alternativa cu GC-ul a aparut numai ca o solutie alternativa la faptul ca Onor Guvernu' imi cerea nu mai putin de 9.000 si ceva de euro, ca sa aduc o japoneza in Romania ... uite cum am intrat eu in lumea aceasta ( primul meu post, acu' 2 ani, pe forumul de la DeTeren ) : Buna ziua tuturor si felicitari pentru continutul forumului ! Exista aici oameni priceputi, in care se poate pune baza, si asta se vede inca de la primele randuri citite. - Pe scurt, as vrea sa cumpar [ second-hand ] o masina mare, puternica, confortabila si sigura. Nu sunt genul "vitezoman", am aproape 40 de ani si in general prefer sa merg incet, pe dreapta drumului, admirand privelistea, decat sa ma stresez incercand sa depasesc tot ce misca-n trafic. Sunt familist convins, am nevasta si copil mic + soacra, deci imi trebuie o masina incapatoare, "de familie". Masina pe care o vreau trebuie sa ma duca de colo pana colo in Bucuresti si sa nu cracneasca pe drumuri relativ usor accidentate [ genul de excursie pe Valea Doftanei, iesit de pe sosea si urcat un deal sau coborat pe malul apei, un drum forestier, etc ] - deci nimic "heavy duty" - insa vreau sa cumpar cea mai fiabila si mai rezistenta masina pe care mi-o pot permite, deoarece am de gand sa o tin ani buni. [ trebuie sa ma imprumut pentru banii respectivi si nu am posibilitatea sa o schimb dupa 3-4 ani, deci trebuie sa ma tina cat pe aia din familia Bundy ]. - M-am gandit [ e o parere subiectiva si o alegere pur emotionala ] la un Nissan Patrol [ modelul lung ] sau la o Toyota Land Cruiser [ sau poate un 4Runner ]. Suma pe care as putea sa o cheltuiesc se invarte pe undeva pe la 10-15.000 Euro si am pe cineva in Germania care poate sa se uite dupa masina pe care i-o comand eu. Insa trebuie sa stiu ce-i cer omului. Dati-mi cateva sfaturi si cateva pareri. Multumesc ! Dupa cum vezi, inca dinainte sa am habar de ceva legat de offroad, vroiam Patrol ... ce ti-e cu instinctu' asta mai nene :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 esti calauzit de FORTA ... ..... cred ca ai o cantitate mare de microcite in sange cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Pe toate le stiti, domnu' Lucian ... e remarcabil :ga PS : ... gata acaretu' ? ... cand ii faci balu' de prezentare in lume ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Re: Forza Nissan ! Nissan vs Skoda la ~ 80/h :hm Este pe forum propietarul patrolului.Sa zica el mai multe.... ..si cand te gandesti ca una din cele trei masini Skoda de la biroul meu este identica... Hm. N-am sa uit usor poza asta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 ce mai conteaza daca sunt 10 bull-bare in trafic ... din care 5 sunt prost montate...si la accident sar din suruburi .. ....cand sunt mii de TIR-uri , basculante si alte TV..uri ...in acelasi trafic .... si alti bolizi care merg peste 200km/h ... ( de 2 saptamani tin cu gasca care au bull-bare ....) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Da, DanKrp are in felul lui dreptate. Domnul din Skoda are 64 de ani si are de stat la spital cu 7 coaste rupte si doua fisurate si are probleme cu glezna la care trebuie operat ( si la 64 de ani nu e usor ). Noi fizic nu am patit nimic ( eu si prietena mea care era in dreapta), dar moral avem totusi o problema ( ca in ajunul craciunului un om ,care a gresit ce-i drept, plateste cam scump o clipa de neatentie ). Asa ca Dane sunt de acord cu ce zici tu, dar eu nu eram in localitate (poate cine cunoaste zona poate sa spuna daca am dreptate sau nu), si numarul 2 nici tu si nici eu nu o sa legam troliul cu ate de cusut. Sa revenim la masina. Sasiul nu s-a indoit, s-a rupt suportul care tine caroseria pe sasiu, radiatorului i s-au rupt clemele dar in rest e drept. La bara s-au indoit tablele de prindere, in rest nu pare deformata. Masina am luat-o acasa a doua zi pe roti, am demontat bara, si am pus un radiator de pe alt y61, am demontat airbag-ul din volan, si am venit acasa pe roti. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Acuma depinde cum privesti,teoretic cu autobuzul esti mai protejat decat multi alti participanti la trafic,dar gandeste-te ce se intampla daca in locul skodei era o raba :shock: Ce-ai mai fi zis atunci de autobuz si bullbar? Discutia asta e cu dus si intors,ce a patit Andrei acuma am patit eu asta vara dar cu motociclete :cry: Crede-ma ca mi-am vazut pentru a doua oara moartea cu ochii,am intrat cu 60 km/h intr-o dacie papuc care la fel a calcat banda dubla continua fara sa se asigure si mi-a intors in fata. Omul a ramas doua luni fara permis si eu cu motorul facut muci,nici acum nu am luat banii de la asigurare,o glezna belita,geaca rupta,casca zgariata.........si sa nu mai zic ce sperietura. Si ce crezi ca am facut,la sfarsit i-am strans mana omului si ia-am zis sa fie mai atent :grin: PS:ala cu skoda sa fie fericit ca bullbarul lui Andrei nu era facut de mine :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Bulabarul ARB are TUF, este legal in toata europa (cel putin), in caz ca nu-l avea, consecintele accidentului puteau fi mult mai grave (posibil + - ).Nu cred ca fierul din fata a accentuat distrugerea Skodei cu un procent mai mare de 10 %. Daca Patrolul mergea cu 80/h, pe drumul ala, atunci ex un BMW, putea merge cu 130/h si fara bullbar.... si sa fi vazut atunci. In concluzie, omul traieste, a avut noroc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Acu ma bag si eu in vorba...asa ca si cunoscator al locului accidentului....sa zica mersi ala cu Skoda ca nu l-a luat in primire un TIR...care oricum tot cu 80/ora circula prin zona respectiva....si plus de asta cine l-a pus sa intoarca pe linia continua fara sa caste ochii? Si asta asa ....offtopic....ptr ce sa casc eu gura dupa toti smecherii care intorc unde li se scoala???? :hm PS in zona DELCAR....esti in Ghimbav....deci....localitate.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Vad ca bine fac ca imi place din ce in ce mai mult Patrolul :grin: Eu imi voi pune bull-bar, PUNCT http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 @dankrp : ... n-ai dreptate Dane, "decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa !" ... uite ce scriam, acum multa vreme, pe un alt forum : "... O sa radeti, insa pana in momentul cand a murit Laura Stoica [ accidentul ala cu Dacia papuc incarcata cu acumulatori care a intrat in Clio-ul cantaretei ], nu m-am gandit niciodata prea serios la moarte ... atunci am vazut ca de fapt poti muri chiar daca tu mergi incet si prudent, chiar daca ai centurile de siguranta puse, chiar daca respecti toate regulile ... vine unul cu o masina mare peste tine si mori ca un caine, strivit intre fiare ... pe vremea aceea aveam [ culmea ! ] tot un Renault Clio, masina de care eram foarte multumit dpdv al confortului, consumului, etc, etc ... ... in saptamana imediat urmatoare am inceput sa ma agit, m-am imprumutat de bani, am luat legatura cu un fost prieten din copilarie [ actualmente cetatean german ] si in final chiar am fost in Germania dupa masina ... asta e, pe scurt, povestea Nissan-ului meu, am luat cea mai mare si mai solida masina pe care mi-am putut-o permite si chiar daca n-o sa apuc s-o "rup" prin hartoape ca voi, cel putin stiu ca pot sa ma bazez pe ea in orice situatie ..." ... mie imi placea Laura Stoica, ii regret moartea stupida si cred ca ar fi trait si astazi daca in loc de Clio-ul pxxlii mele ar fi condus un "autobuz" din asta de-al nostru ... asa ca sa ma ierti daca vreau sa ma simt in siguranta pe drumurile noastre, drumuri de cacat, unde orice idiot cu bani si pile te omoara ca pe un caine ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 :g :g :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Nu stiam ca e in localitate, am judecat dupa faptul ca nu erau treceri de pietoni, case de locuit si toate masinile circulau cu viteza (proasta judecata :oops: ). Dar daca eram intr-un autoturism mic (ma batea gandul sa plec cu un Logan), cred ca eram coleg de salon cu domnul care mi-a intors in fata, si eu si prietena mea, chiar am invatat ceva din asta :grin: . 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Nu-ti face probleme...cu toate ca este localitate acolo....nici naiba nu merge cu 50 pe ora.....bina ca a fost bine pentru voi.....si bine ca cel cu Skoda a scapat relativ ieftin :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 ce-i tot purtati de grije .... la 64 ani oricum si-a depasit planul ... ... si daca nu intorcea acolo..oricum ,ar fi cazut pe gheatza .... si sa presupunem ca nu ar fi cazut ... ar fi stat de craciun cu sarmale si vin rosu ...si a 2 zi la spital cu vreun infarct ... continuati .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 23, 2007 Partajează Postat Decembrie 23, 2007 scuzati-ma, ma bag si eu ca musca in r... ... V-ati gandit ca atunci cand mergeti cu un autobuz din asta pe strada si (doamne fereste ) aveti un accident ce se poate intampla cu celalalt? ... NU. multi dintre voi nu v-ati gandit. e suficient ca ne simtim bine intr-o masina mare, ne simtim protejati, safe, unde mai pui ca si orgoliul lu' " a mea e mai mare" e si el gadilat... Da, ma simt bine in masina mea cea mare ! Da, ma simt protejat, ma simt in siguranta ... doar de aia am si luat-o ! Da, a mea e mai mare astfel :ga ... asta e, sunt vinovat ! Cateva spicuiri de pe un alt forum / sectiunea auto : ...Un grav accident de circulaÅ£ie petrecut duminică dimineaÅ£a pe o arteră importantă a Aradului a spulberat într-o clipă viaÅ£a a trei tineri, în timp ce o fată de 19 ani a fost grav rănită.... Potrivit poliÅ£iei, ÅŸoferul Mercedesului venea dinspre UTA ÅŸi se îndepta spre Intim când, a pierdut controlul asupra volanului, cel mai probabil din pricina poleiului, apoi a intrat pe contrasens izbind frontal un taximetru al firmei Europa, care circula regulamentar din sensul opus. ÃŽn urma impactului violent dintre cele două autoturisme, maÅŸina firmei de taxi a fost răsturnată ÅŸi scoasă în afara drumului, aproape de trotuar. ÃŽn taxi se aflau ÅŸoferul ÅŸi doi pasageri, o fată ÅŸi un bărbat. ÃŽn urma coliziunii, atât ÅŸoferii ambelor maÅŸini, cât ÅŸi pasagerul aflat pe scaunul din faţă al taxi-ului au decedat pe loc. -------------------------------------------------------------------------------------- ... aseara, pe la alba iulia, un putoi de 19 ani, cu o Astra GTC, mare masina sport de 90CP, a incercat sa faca un drift...NU o data ci de 8-9 ori, se invartea ca prostu in rond..Bineinteles ca nu-i iesea nimic.. Cum stateam si asteptam pe cineva...am sunat la 112, surprinzator dar a aparut repede incredibil de repede un echipaj si l-au prins pe prost...Nu am putut sa ma abtin si m-am dus si eu acolo, le-am zis ca eu am sunat la care pustiu: .... Se uita la mine, se uita la masina si cica: Nu credeam sa ma tradeze un "frate" . Mama ta de nenorocit, daca pierdeai controlul fericeai pe toti care erau parcati pe acolo..avea carnet de 14 luni ceva de genul si masina de 2 luni..Nu stiu cum s-a lasat cu politia, dar era morcovit rau de tot copilul... -------------------------------------------------------------------------------------- ...Acum cateva zile mergeam cu 30km ca era patinoar pe jos..de nu puteai sa te tii pe picioare, ma depaste un taxi golf variant cu cel putin 60 km/h( intr-o zona unde e si limita la 40 in conditii normale) iar ocupantii din el ranjeau la mine (ce-i fi zis ia uite fraierul merge cu 20-30) ... -------------------------------------------------------------------------------------- ... sunt sute de cazuri din astea, zilnic ... jmekerii de oras au masini de viteza si o ard pe strazi, ca sa impresioneze manechinele de langa ei ... mor ca mustele, striviti intre fiare, si dup-aia se umple netu' de vaicareli si de RIP-uri, care mai de care mai lacrimogene ... cam asta e ! ... Dar daca eram intr-un autoturism mic (ma batea gandul sa plec cu un Logan), cred ca eram coleg de salon cu domnul care mi-a intors in fata, si eu si prietena mea, chiar am invatat ceva din asta :grin: . ... sa stii ca ai avut mare noroc, te poti autofelicita pentru ideea de a cumpara o masina mare si rezistenta ... nu te lua dupa gura lumii, o sa traiesti mai mult si o sa apuci sa te joci cu nepotii ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate