Bota Ionut Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Buna seara, Vreau sa cumpar un L200 din 2003 sau mai nou si as dorii sa ma sfatuiti si sa ma indrumati deoarece nu stiu prea multe despre masina. As vrea sa stiu din ce an se face euro 3 (ma refer la motorul de 2500 116 CP) care sunt partile rele si partile bune. Si eventual de unde pot lua si la ce pret. Multumesc si orice indrumare e bine venita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Poate te ajuta si topicul asta..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56062&highlight=Sfat+achizitie . REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Multumesc Astral, am citit topicul si mai inainte. Ce nu am vazut din ce an se fac euro 3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Salutare! E problematic sa te ghidezi dupa anul de fabricatie cand doresti sa afli ce norma de poluare are masina. Sunt mai multi factori care se iau in considerare in stabilirea normei respective. Astfel, dau un exemplu: Am avut un L200 din 2005 si am in prezent unul din 2001. Cel nou nu avea ABS, iar asta are. Asa se poate intampla cu mai multe sisteme si chiar cu catalizatorul. Cred ca depinde in mare masura carei piete a fost destinata masina in momentul fabricatiei. Cel mai bine mergi la RAR, ca baietii te vor informa cel mai bine. Cred ca te-ar ajuta si VIN-ul masinii in momentul in care mergi la o " consultatie " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Despre motorul de 2500 si 133 de cai ce puteti sa-mi spuneti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Am citit pe aici pe forum ca ar fi foarte slabe planetarele, e adevarat? Orice informatie e bine venita nu de alta adr nu as vrea sa iau o masina cu care sa fiu tot in service. Am mai citit ca piesele sunt foarte scumpe, asa e? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Am citit pe aici pe forum ca ar fi foarte slabe planetarele, e adevarat? Orice informatie e bine venita nu de alta adr nu as vrea sa iau o masina cu care sa fiu tot in service. Am mai citit ca piesele sunt foarte scumpe, asa e? este vorba despre planetarele modelului nou. despre modelul care il cauti tu nu am auzit sa fie vorba de asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Ti-am raspuns pe PM la intrebarile pe care mi le-ai pus. Inca ceva...legat de piese : nu-s deloc scumpe daca stii de unde sa le iei. Nu vreau sa fac reclama nimanui, dar colegul @gepetto aducea piese ptr Mitsu la un pret super ok din UK. De altfel, ti le poti comanda si singur de pe site-urile respective. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Merci pentru lamuriri, tre sa dau de baut cand iau utilajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Cine ma poate lumina care-i treaba cu impozitul, cum e mai ieftin la autoutilitara sau autoturism? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Autoutilitara......Mazda, motor 2500cc, pe 2010 am dat 464 lei, iar pe 2011 am inteles ca va fi aprox.800 lei--->postul #7 din topicul de mai jos: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56288 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Multam Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Sfat achizitie L200 din 2003 -> Impozitul depinde si de orasul/ comuna unde esti si de a cita masina este in proprietatea ta. Eu am masini pe numele meu in oras si pe firma, inregistrata in comuna Diferenta e uriasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate