gepetto Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 http://www.automarket.ro/stiri/doi-ani- ... -8527.html Sa mai zica cineva ca la noi sant amenzile mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 adica tu zici sa ne luam statii ca sa nu ne prinda vorbind la tel :grin: reclama mascata!! :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2007 :ha da uite vezi ca asta era scaparea din lege (culmea este ca esista adaptoare bluetooth, pentru statii) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 în Suceava în mai puÅ£in de o săptămână văzui 2 poliÅ£ai de la circulaÅ£ie vorbind la mobil în timp ce conduceau, aÅŸa că... spuneÅ£i voi restul că eu nu mai am cuvinte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2007 si politisti sant tot ROMANI , Noi nu avem nici o urma de respect pentru legea circulatiei , pot sa confirme cei care au iesit mai mult sau mai putin prin Austria ,Germania( nu punem pe italieni ca aia sant ca noi) , o sa vedeti acolo pe sosele unde scrie 50km/h cum stau insirati toti cu 50 , nu o sa vezi flashuri in oglinda , nu o sa vezi smecheri , care ies pe contra sens sa fie primii in mijlocul intersectiei , sau sa depaseasca coloana care este oprita pe autostrada pe banda de urgenta , Concluzia : Lipsa de educatie civica , foamea politistilor de la rutiera care iau o spaga mica in loc sa-ti ia carnetul ca ai depasit si linii de tramvai si dunci triple continue , vina este a guvernantilor care ar trebui sa-i plateasca ca lumea pe agentii de circulatie care inebunesc intr-o intersectie plina de smecheri, vina este a stimabililor din primarii care pun borduri in loc sa organizeze traficul pe baza de studii stiintifice TRAIM INTR-O TARA SUPERBA PACAT CE E CONDUSA DE HANDICAPATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 23, 2007 Partajează Postat Decembrie 23, 2007 vina este a guvernantilor care ar trebui sa-i plateasca ca lumea pe agentii de circulatie care inebunesc intr-o intersectie plina de smecheri, vina este a stimabililor din primarii care pun borduri in loc sa organizeze traficul pe baza de studii stiintifice TRAIM INTR-O TARA SUPERBA PACAT CE E CONDUSA DE HANDICAPATI ce-mi doresc eu mie dulce romanie.. crezi ca un salar de 1 miliard i-ar satisface pe toate capetele de creta..m-am indoit :ga fara suparare da' mai cauta in sacul cu pareri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Decembrie 23, 2007 Partajează Postat Decembrie 23, 2007 Sunt de acord cu gepetto când spune că e o problemă de educaÅ£ie. Eu unul, mă văd nevoit să modific programa pe loc atunci când am de predat elevilor. Le vorbesc cât se poate de deschis dar păstrând limitele bunului simÅ£ cam despre orice. Mă gândesc la faptul că ei sunt oamenii care vor lua decizii pentru noi toÅ£i la un moment dat, deci trebuie să îndoi materia ce o am depredat după nevoile lor interioare. E un fel de dirigenÅ£ie combinată cu educaÅ£ie plastică. Chestia e că funcÅ£ionează ÅŸi sunt foarte atenÅ£i. Merg pe ideea că datoria mea nu e de a le băga cu forÅ£a niÅŸte informaÅ£ii plictisitoare în cap ci să-i ajut să descopere lumea, care, sincer vorbind, e un sistem deosebit de complex în care orice act al cuiva atrage după sine ÅŸi un răspuns, o reacÅ£ie. Uite aÅŸa ajungem să vorbim de nimic altceva decât de etică. Nu amenzile cât mai mari ar fi soluÅ£ia, zic eu. Cu siguranţă medicul ekkakon îmi va da dreptate: mai bine previi o boală decât să o tratezi. Consider că cea mai bună strategie pentru orice stat este aceea de a investi în educaÅ£ie în primul rând. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 24, 2007 Partajează Postat Decembrie 24, 2007 da. absolut. educatia si sistemu de valori imi par cele mai importante... dar nu cu astia care sunt batrani deja.. astia sunt pierduti. copiii din ziua de azi ar trebui modelati in oameni cu simt al raspunderii astfel incat cand vor creste sa nu mai apara probleme de genu spagi, bagpulism, jmecherie dar cand vezi parintii cum isi trateaza odraslele... iti dai seama repede ca si aia sunt pierduti (unii dintre ei, evident, nu toti) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate