Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pescuit...Marea captura galbena pe burta

didone

Postări Recomandate

In urma unei partide reusite de pescuit,Vio turcu a avut parte de captura vietii lui...Dupa un somn de o ora a realizat ca toate bambinele erau tzambal:ha:...Recuperandu-le a avut ratare dupa ratare ultima dovedindu-se fiind cea norocoasa.Dupa cateva momente de ezitare si calcule de a ridica bambina,de a aseza bambina,de a urmari firul,dupa intrebarea "a fi sau a nu fi" se hotaraste sa inceapa drillu'......Captura urmeaza:ha::ha:...

7GuG2ufVUJk

ne cerem scuze ptr limbajul licentios,era din cauza stresului:grin:

Editat de didone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pescuit...Marea captura galbena pe burta

Macar a mai curatat balta de gunoaie "Let's do it Romania":fh. Stiu senzatia, creste inima cand tragi si apoi...:pt. Am patit si eu dar la mine cel putin era ceva viu, o broasca testoasa. Fir intins pe viitor!

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Nu am nimic cu nimeni....dar tin sa cred ca astfel de filmari nu ar trebui sa apara....sa se promoveze ceva de genu....nimic n-am inteles din filmuletul asta in afara de fu....in gura..., mancati-as .....pu.. , frate.. , sa-mi bag pu.. ...

Mi-e rusine mie...

Never stop exploring
Link spre comentariu

cam asa e...

plus ca acum, cand gasesti scule foarte bune si extraordinar de ieftine, sa vezi tot bete de obor... cu bambilica...cand sunt alarme la pret de un pachet de tigari, nu e vorba de bani aici, ci de interes, ori daca nu ai interes, de ce mergi l apescuit

aaaa

da

pentru ca s aduci acasa MULT peste, asta ar explica si bateriile de bete, cate 10 de caciula...doar se vede acolo "baterie de coasta" de nu apuci sa le numeri

pacat, e bataie de joc, nu la adresa pescarului fraierit, ci la adresa pescuitului in general

dar degeaba spun...daca aveati valoari in care sa credeti NU se vedea asa ceva...daca tot au aparut...tot nu o sa intelegeti "ce am cu voi"

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Nu am nimic cu nimeni....dar tin sa cred ca astfel de filmari nu ar trebui sa apara....sa se promoveze ceva de genu....nimic n-am inteles din filmuletul asta in afara de fu....in gura..., mancati-as .....pu.. , frate.. , sa-mi bag pu.. ...

Mi-e rusine mie...

ce vrei " fata" chestii de baieti ...sper ca nu teai inrosit tare cand ai auzit toate alea:ha:

Link spre comentariu

cam asa e...

plus ca acum, cand gasesti scule foarte bune si extraordinar de ieftine, sa vezi tot bete de obor... cu bambilica...cand sunt alarme la pret de un pachet de tigari, nu e vorba de bani aici, ci de interes, ori daca nu ai interes, de ce mergi l apescuit

aaaa

da

pentru ca s aduci acasa MULT peste, asta ar explica si bateriile de bete, cate 10 de caciula...doar se vede acolo "baterie de coasta" de nu apuci sa le numeri

pacat, e bataie de joc, nu la adresa pescarului fraierit, ci la adresa pescuitului in general

dar degeaba spun...daca aveati valoari in care sa credeti NU se vedea asa ceva...daca tot au aparut...tot nu o sa intelegeti "ce am cu voi"

:tkdomnu" moderator .Cu ce dam noi la peste nu cred te intereseaza ...la pescuit mergem doar pt relaxare.........'baterie de coasta"....bataie de joc"...."valori"......esti prea stresat ,ai probleme? te putem ajuta cu ceva?...relaxeazate aproape a tercut "criza" ..rezista nu te sinucide...descarcati incontinuare frustrarile aici si vei trece cu bine peste greutati....sau fa ca noi iesi cu prietenii.....hai ca se poate nu renunta tocmai acum

Link spre comentariu

nenea Soimu, nu avem nimic cu nimeni ,pescuitul ptr noi este o modalitate de relaxare ca si off roadul iesim sa ne relaxam, sa ne distram alaturi de prieteni ,

remarcile legate de scule mi se pare deplasata ,:uameni oare credeti ca pescuitul cu scule performante si nu cu cele din obor il face mai frumos,mai relaxant,te face sa te simti mai bine , off roadul cu masini de zeci de mii de euro il face mai frumos decat o tura cu cazanul tau de suflet,alaturi de prieteni,

in continuare cred ca din cauza acestui mod de gandire ,se pierde frumosul ,viata trece pe langa noi si cred ca multi nu vad asta:wink:

Iar ptr liniste a dumneavoastra ptr antrenament mergem pe Moara VLASIEI ,o balta ptr cunascatori ,cu catch and release,unde sunt necesare scule mai scumpe decat un pachet de tigari,dar ce la vie cum zice chinezu:ha::ha:

Link spre comentariu

Io sunt curios daca ati eliberat pana la urma "captura" sau ati bagat-o la giuvelnic sa o facem saramura ... :uameni:ha: Braconierilor ... :ha:

Ieri a fost ziua "Let's do it Ro" ...deci a fost o captura ontopic! :grin:

Referitor la scule ...fiecare dupa posibilitati ... pescuitul este un hobby, la fel ca offroadul pe care fiecare il face dupa marimea buzunarului cu ce scule isi permite, acolo unde isi permite ... ce sa faci ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

sa va spun cate ceva cu sculele... ca tot sa ivit discutia

personal am doar un feeder,( cand am luat unul nou, cel vechi l-am facut cadou), am 2 bete de crap, si un mach, si mai multe tipuri de bete pentru spinning, adica actiune ul, ml, h si una speciala de stiuca-lingura

niciodata nu merg la pescuit cu mai mult de un bat, indiferent daca merg lastationar sau la rapitor (la spining e chiar ridicol..ca nu poti da cu 2 oricat ai vrea)

si atunci, vin si intreb, daca nu se lua cate 4 bete/ pescar ci numai ...sa zicem 2 cat e si legal, de celelate 2 se puteau lua alarme(senzori) sa fie treaba profesionista si sa fie o placere sa pescuiesti...ca dupa 5 ore de uitat fix la "bambilica" poate sa te si ia cu targa.:grin:

asta e treaba, nu ca nu au fost bani pentru bete de x tip care sa coste mult... ci faptul ca se pune baza pe MULT SI PROST in loc de calitate si rafinament

asta e parerea mea, despre care putem sa discutam, nu e litera de lege, dar e pacat

eu cand am luat primele alarme...a coincis cu momentul cand m-am apucat de pescuit la crap, inainte nu pescuiam deloc cu bambilica, si cand le-am luat, am dat 50 euro pe bucata, second hand, din ungaria, si erau niste porcarii care acum daca le pui langa ce se vende cu 30 ron...nici nu te uiti la ele

schimbam in ele bateriile zilnic si dimineata nu era sigur ca mai functionau daca era cazuta roua....

acum, cand e asa usor sa iei marfa buna sa pescuiesti ca un pescar adevarat... e trist ca vad colegi care raman la bambilica si bete lasate nesupravegheata

sper sa fiu inteles asa cum spun nu interpretat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

off topic= goganu o are de 24 deci a lui e cea mai mare , noi suntem mai mici

on topic= nimeni nu a zis ca am fi pescari profesionisti ci doar AMATORI,ne distram ,nu mancam peste, iar legat de scule uitate mai sus si ai sa vezi ,ca nu e nevoie ptr iesit in aer liber ,de scule profesionale este exact cum ai spune ca faci focul de tabara numai cu bricheta de firma:grin:

nu ma pot abtine de curiozitate ,acum 10 15 ani cu ce senzori pescuiai,ca eu de pe la 7 anisori am invatat sa pescuiesc cu o trestie ,pluta de cocean:ha:,si cand nu mai aveam ace ptr ca era marfa scumpa foloseam un bold indoit:grin:,si mai prindeam si pestisorul de aur:grin:

Link spre comentariu

prin 2004 am luat betele de crap si poti s ama crezi, sculele erau la alte preturi si alta calitate (raport mult mai prost ca acum)

Link spre comentariu

aaaaaaa......acum am inteles....esti pescar profesionist...ce misto ...hai mai impartasestene si noua din experienta ta nu fi modest:y

nu sunt profesionist doar ca pescuiesc din pasiunea de a pescui si nu merg la pescuit ca sa pierd vremea cu o bere in mana...si daca tot sunt acol oarunc si un bat in apa...

de aceea cred ca un permis de pescuit de 300 euro pe an ar fi un bun inceput pentru ca 1. cei care nu merg la pescuit ci la iarba verde sa nu le mai confunde, 2. cei care trebuie sa urmareasca CUM se pescuieste si CE se retine, ar fi mai motivati

ma duc mai rar la pescuit decat voi, probabil,si poate nici nu prind asa MULTI pesti, ca si voi, doar ca privesc lucrurile din alt punct de vedere...adica cam de tot ce am inceput, am incercat sa il fac bine si sanatos, nu asa..."in doru leli", iar pescuitul e doar un capitol

banii nu au fost punctul forte niciodata, dar nici nu sunt suficienti pentru nimic, iar pasiunea uneori poate sa ii inlocuiasca

ca sa intelegi, domnule vio, "cel mai mistocar din zona"

Link spre comentariu

frate..TREZESTETE....la un post despre o gluma intre prieteni tu te apuci sa dai lectii de pescuit ? ...am crezut ca ne iei la misto si deaia miam permis acele comentarii in urma carora,probabil,ma numesti "cel mai mistocar din zona"

Link spre comentariu

Baieti, ca "modelator" la sectiunea asta de importanta nationala, va rog sa va jucati frumos! :wink: Va recomand sa va intalniti la o ciorba de peste, si va pretind sa ma invitati si pe mine ca sa ma mituiti cu o farfurie. Acolo se va putea dezbate care o are mai mare (undita). E drept ca e riscanta cerinta mea, Vio Turcu vad ca prinde PET-uri iar Soimu arunca inapoi tot ce prinde, asa ca nu am cine stie ce sanse de o ciorba adevarata.

Samurai incepator
Link spre comentariu

cred ca mai bine ne oprim aici :

1.discutia devine prea tehnica:ha:

2.se deviaza de la frumusetea pasiunii

3.iesim rar ,nu mancam si eliberam pestii,cunoscutii o pot spune

4.a fost o gluma intre prieteni pe care noi am gustat-o din plin ,voi poate nu,noi nu suntem asa seriosi ne mai si distram

5. te asteptam si la o partida C&R si daca nu te prapadesti de ras,dam o bere ,ne riscam desi suntem non alchool:2dr

Link spre comentariu

Special :grin: cu dedicatie pentru "cei mai mistocari de la coltul blocului" :ha: didone si VIO TURCU :h5

P.S.

Fratilor :2dr, Parazitii pe langa voi..., sunt niste domnisoare! :ha::wink:

KNotJ-MoiLQ

Link spre comentariu

Daca altceva nu, rasul ala a meritat poanta :) Cat m-am uitat la filmulet, radeam de rasul omului si sa ma trazneasca daca am depistat mai multe injuraturi decat e normal "intre baieti".

Samurai incepator
Link spre comentariu

Ce-ar pati in viitor :grin: VIO si didone pentru "bad language" :ha::ha::ha:

dz4HEEiJuGo

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare