neschimbat Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 salutare maniacilor,azi am intampinat si eu o anomalie la al meu utilaj(un y60 scurt) si anume: daca incerc sa pun avariile la masina nu merg,daca pun semnal stanga sau dreapta nu clipeste cum este normal ci sta aprins continuu.ma putetzi ajuta si pe mine cu un sfat,rezolvare,ce unde sa verific.:cl:tk condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: anomalie patrol Y60 salutare maniacilor,azi am intampinat si eu o anomalie la al meu utilaj(un y60 scurt) si anume: daca incerc sa pun avariile la masina nu merg,daca pun semnal stanga sau dreapta nu clipeste cum este normal ci sta aprins continuu.ma putetzi ajuta si pe mine cu un sfat,rezolvare,ce unde sa verific.:cl:tk cred ca e releul de semnalizare :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: anomalie patrol Y60 Verifica si butonul pentru semnalul de avarie. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: anomalie semnalizator - patrol Y60 Acceasi problema o am si eu.Am incercat cu alt buton de avarie si tot asa face.Semnalizarile merg normal cand nu este apasa butonul de avarii ,deci releul lucreaza.Cred ca problema este undeva pe traseu intre releu si butonul de avarii.Am inteles ca este o problema frecventa asta cu butonul de avarii. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: anomalie semnalizator - patrol Y60 Acceasi problema o am si eu.Am incercat cu alt buton de avarie si tot asa face.Semnalizarile merg normal cand nu este apasa butonul de avarii ,deci releul lucreaza.Cred ca problema este undeva pe traseu intre releu si butonul de avarii.Am inteles ca este o problema frecventa asta cu butonul de avarii. la mine nu merg nici semnalizarile normal,daca pun semnal stanga sta aprins nu clipoceshte condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: anomalie semnalizator - patrol Y60 sunt 2 relee separate ... unul ptr semnal si altul ptr avarie ( culmea este ca au 3 craci si identic dispusi ... cam nefiresc .....) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: anomalie semnalizator - patrol Y60 Buna seara ! Am patit in weekend ceva asemanator, cand am lucrat la partea electrica. Dupa ce am "simplificat" partea electrica de sub bord, eliminand tot ce a fost acolo de la vechiul 4.0 care nu l-am prins pe masina, nu a mai mers semnalizarea in nici o parte, dar avariile functionau normal. Dupa ceva miscari de fire si cuple de acolo, a inceput sa mearga semnalizarea doar pe o parte, apoi doar pe alta, apoi ambele, dar nu mergeau martorii de semnalizare din bord, iar releul "suna" altfel decat normal. Am mai insistat, dar fara succes. Si atunci am desfacut TOATE cuplele posibile, plus releele din socluri, le-am curatat suprafetele de contact cu spray inteligent, apoi le-am suflat cu aer comprimat, apoi cu alt spray (de contacte electrice), si am montat totul inapoi. Si, surpriza, totul merge perfect. Contactele erau oxidate/obosite/murdare. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: anomalie semnalizator - patrol Y60 Ma inscriu si eu in club , la patrol nu-mi merge avaria decit pe stinga , iar ca sa ajung la butonul de avarie trebuie sa demontez caloriferul , statia si un panou cu contacte da-lea de racheta ...mai astept pina se repauzeaza de tot. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: anomalie semnalizator - patrol Y60 sunt 2 relee separate ... unul ptr semnal si altul ptr avarie ( culmea este ca au 3 craci si identic dispusi ... cam nefiresc .....) daca poti sa-mi spui si unde se afla cele 2 relee(masina e nou achizitionata) fac cinste cand dam ochii:x condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate