Tudor Vreme Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 (editat) La Terrano-ul meu, diesel 2,7, am observat ca la drum lung din cind in cind, se simte in habitaclu miros de gaze de motor. Cel mai des se intimpla cind merg pe serpentine si urc, iar mai rar pe drum intins. Am observat ca sub intercooler este o pese de plastic negru care pare un fel de distribuitor de gaze si unde intra mai multe furtune, piesa are urme de ulei pe ea si pare fisurata la capac. Ati mai intinit si voi problema asta? poate fi de la piesa cu pricina, poate fi de la servo sa mai lase el gaze din cind in cind? merci, Editat Septembrie 29, 2010 de Tudor Vreme Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Terrano - gaze de de la motor in habitaclu ....de la servo in nici un caz.....posibil o toba fisurata sau cotul armonic dupa galeria de evacuare...... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Terrano - gaze de de la motor in habitaclu Verifica esepamentul pentru ca asa a fost si la mine la Maverick si era toba fisurata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Terrano - gaze de de la motor in habitaclu La fel s-a intamplat si la mine, fisura la armonica. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate